transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

kizlar yarin muayenem var ama iğne yerlerime artık buğun dokunamaz oldum.sızliyor ve ağrıyor.bugünluk Progestan iğneyi yaptirmasam. Kalcalari.m biraz dinlense nasıl olur.1 gunden bişey olmaz dimi

Crinone jel kullanıyorum zaten geceleri
Allah allah hem igne hem jel. Benim doktor cok ilac sevmeyen biri. Ben herkesten az ilac kullaniyorum. Sabah jel. Sabah aksam bir tane de estrofem. Normalde estrofemi daha fazla iciyo herkes. Jeli de sabah aksam hatta 3 kez yapan var. Senin dusuk tehliken mi vardi? Daha once dusuk mi yaptin? Progesterknjn mu cok dusuk? Hangi hastaneye gidiosun? Doktorun kim?

Clexane yi göbekten evde kendim yapıyorum karnım simsiyah oldu.progestani kalçadan vurunuyorum sağlık ocağında.jeli de gece kullaniyorum
Ben sana bisiy diyim mi ben ne agri ne sizi hic zor gelmedi tup bebek yaptirmak herkese tavsiye ediyorum gaziyi. Biz de esimle diyoduk ki kdr zor deilmis cok igne yokmus meger yaptirdigin yere gore degisiyo demek ki. Allah kolaylik versin icim sizladi.

Hepinize güzel dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Hcg değerim 8000'e yükselip usg'de parça tespit edilince kürtaja aldılar. Bu kadar çok kanama olmasının sebebi clexane imiş. Dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim. Benim düşük nedeni de büyük ihtimal genetik bozukluktan kaynaklıymış. Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum. Sevgiler.

Hakkınızda hayırlısı inşaallah güzel haberlerle buraya tekrar bekleriz.

Herkese merhaba, araniza yeni katildim hep uzakdan okumakla yetiniyodum. Trabsferimin 9.gunu ve her zamanki regli belirtilerimin aynisini yasiyorum. Adet sancisi, gece terlemesi titremeler, bagirsak hareketliligi. Doktor adet sancisi gibi olanilecegini, gogusde hassasiyet olabilecgni soylemisti ama benimki artk tamamen regli belirtisi. Konu ile ilgili bilgisi veya tecrubesi olan var mi? Tsk

Herkese merhaba, araniza yeni katildim hep uzakdan okumakla yetiniyodum. Trabsferimin 9.gunu ve her zamanki regli belirtilerimin aynisini yasiyorum. Adet sancisi, gece terlemesi titremeler, bagirsak hareketliligi. Doktor adet sancisi gibi olanilecegini, gogusde hassasiyet olabilecgni soylemisti ama benimki artk tamamen regli belirtisi. Konu ile ilgili bilgisi veya tecrubesi olan var mi? Tsk

benimde 6. günden sonra adet ağrılarım başladı. adet olacağım diye düşünüp dün test yaptım pozitifi görünce kanda ölçtürdüm ve 153,73 çıktı. inşallah sizin içinde öyle olur. transfer günümüz aynı sanırım benim 28 ağustos.

Regl belirtilerinin aynısı yaşaman çok normal,insanlar ya hiç birşey hissetmeden sonuca ulaşıyorlar ya da hissedenlerde mutlaka regl belirtilerinin de eşlik ettiği bir tablo tarifliyorlar. 5. Gün embriyosu ise artık tahlillerde sonuç olumlu çıkar eğer gebeysen. Çok Çan'ını sıkıyorsa kan tahlili yaptır

Evet ayni benimde 28 agustos. Bende test yapmaya cesaret edemiyorum malesef, kan tahlilim cumartesi gunu onu beklicem. Ilk baslarda cok mutluydum hic takkiyordum ama su son 2gundur sadece karin agrisi degil tum belirtiler ayni gece terlemeleri, bagirsak hareketleri o yuzden biraz panik oldm simdi doktoruma da yazdm cvp bekliyorum.size de hayirli olsun Allah kucaginizada almayi nasio etsin

Evet hep okuduklarim ayni yaziyor ama insan reglisinin nsl geldigini bildigi icin ayni belirtiler olunca yok artk hamilelikle ayni degildir diye dusunuyor. Benim 2 hafta rahim dinlendirme oldugu icin tam hangi gun bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…