- 25 Ocak 2007
- 70
- 51
- 288
benim asıl test günüm yarın size daha uzun süre vermişler. kaçıncı gün embriyosu?Evet ayni benimde 28 agustos. Bende test yapmaya cesaret edemiyorum malesef, kan tahlilim cumartesi gunu onu beklicem. Ilk baslarda cok mutluydum hic takkiyordum ama su son 2gundur sadece karin agrisi degil tum belirtiler ayni gece terlemeleri, bagirsak hareketleri o yuzden biraz panik oldm simdi doktoruma da yazdm cvp bekliyorum.size de hayirli olsun Allah kucaginizada almayi nasio etsin
Doktora sordun mu canım.önceki değerler katlamışsa iyidir inşaallah sağlıklı ise sıkıca tıtunmuştur hhayırlı haberlerini bekliyorz.Kizlar transferden sonra 20.gunum betahcg 313.36
Normal mi?
benim asıl test günüm yarın size daha uzun süre vermişler. kaçıncı gün embriyosu?
aslında şimdi çıkar testte. hayırlısı olsun inşallah. sizin hangi hastane?Benim 6.gunu donduruldu rahim hazir degildi 2hafta sonra transfer oldu. Zaman da gecmek bilmiyor 13.gun test olacak
aslında şimdi çıkar testte. hayırlısı olsun inşallah. sizin hangi hastane?
Allah gönlünüze göre versin.. inşallah olumlu sonuç alırsınız.Negatif cikarsa cok olumsuz etkiler bizi o yuzden biraz daha bekleyelim dedik zor sabredioruz gerci:) saolun. Bahceci tup bebek merkezi
dr.u bekliyorum yok iki kati tam olarak artmamis ama yazayim burayaDoktora sordun mu canım.önceki değerler katlamışsa iyidir inşaallah sağlıklı ise sıkıca tıtunmuştur hhayırlı haberlerini bekliyorz.
anladim tesekkur ederimArtışınızın en az %60 olması beklenir. Sizinki düzenli artmamış gibi görünüyor. 20. Gün için de son değer düşük. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Allah gönlünüze göre versin.. inşallah olumlu sonuç alırsınız.
aynıydı. hatta hala her an adet olacak gibi karnım ağrıyor. bazen ateş basıyor bazen üşüyorum ve göğüslerim sızlıyor. bende ekstra olarak idrara çok sık çıkıyorum.Amin ins tsk ederim. Sizinde adet belirtileriniz daha oncekiler ile ayni miydo peki
Negatif cikarsa cok olumsuz etkiler bizi o yuzden biraz daha bekleyelim dedik zor sabredioruz gerci:) saolun. Bahceci tup bebek merkezi
benim de 10. günüm ve benim de adet sancılarım var. kan testimin sonucunu bekliyorum bakalım.Herkese merhaba, araniza yeni katildim hep uzakdan okumakla yetiniyodum. Trabsferimin 9.gunu ve her zamanki regli belirtilerimin aynisini yasiyorum. Adet sancisi, gece terlemesi titremeler, bagirsak hareketliligi. Doktor adet sancisi gibi olanilecegini, gogusde hassasiyet olabilecgni soylemisti ama benimki artk tamamen regli belirtisi. Konu ile ilgili bilgisi veya tecrubesi olan var mi? Tsk
aynıydı. hatta hala her an adet olacak gibi karnım ağrıyor. bazen ateş basıyor bazen üşüyorum ve göğüslerim sızlıyor. bende ekstra olarak idrara çok sık çıkıyorum.
aynıydı. hatta hala her an adet olacak gibi karnım ağrıyor. bazen ateş basıyor bazen üşüyorum ve göğüslerim sızlıyor. bende ekstra olarak idrara çok sık çıkıyorum.
benim de 10. günüm ve benim de adet sancılarım var. kan testimin sonucunu bekliyorum bakalım.
henüz sonucum çıkmadıNormal tarihinizdemi kan testi yaptirdiniz, olumlu sonuc alirsiniz ins. Ayirt edilecek bir belirti yok heralde coğu kiside adet sancisi terleme bagirsak hareketliligi oluyor gibi
henüz sonucum çıkmadı
teşekkür ederim inşallah. benim 10. günüm.Normal tarihinizdemi kan testi yaptirdiniz, olumlu sonuc alirsiniz ins. Ayirt edilecek bir belirti yok heralde coğu kiside adet sancisi terleme bagirsak hareketliligi oluyor gibi
Ebru Ozturk. Doktor soylemisti adet sancisi gibi olucak goguslerde agri siskinlik falan ama dediginiz gibi aynen bende de ekstradan gece sirilsiklam oluyorum bi anda sıtma gibi titreme üsüme geliyor reglim hep ayni olur hic bir fark yok o yzdn ayrintili sordum size de . Bende cok sık idrara cikiyorum cok su icmeye bagliyordum.
Clexane yi göbekten evde kendim yapıyorum karnım simsiyah oldu.progestani kalçadan vurunuyorum sağlık ocağında.jeli de gece kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?