transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

benim asıl test günüm yarın size daha uzun süre vermişler. kaçıncı gün embriyosu?

Doktora sordun mu canım.önceki değerler katlamışsa iyidir inşaallah sağlıklı ise sıkıca tıtunmuştur hhayırlı haberlerini bekliyorz.
dr.u bekliyorum yok iki kati tam olarak artmamis ama yazayim buraya
9.gun 32.25
11gun 40.64
13.gun 53.13
15.gun 83.03
20.gun 313.13

Artışınızın en az %60 olması beklenir. Sizinki düzenli artmamış gibi görünüyor. 20. Gün için de son değer düşük. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Amin ins tsk ederim. Sizinde adet belirtileriniz daha oncekiler ile ayni miydo peki
aynıydı. hatta hala her an adet olacak gibi karnım ağrıyor. bazen ateş basıyor bazen üşüyorum ve göğüslerim sızlıyor. bende ekstra olarak idrara çok sık çıkıyorum.

benim de 10. günüm ve benim de adet sancılarım var. kan testimin sonucunu bekliyorum bakalım.

Negatif sonuc alip adet olan var mi aranizda?Nasil bir adet gecirdiniz?
Benim cok kanamam var.Kan kalmadi vucudumda

aynıydı. hatta hala her an adet olacak gibi karnım ağrıyor. bazen ateş basıyor bazen üşüyorum ve göğüslerim sızlıyor. bende ekstra olarak idrara çok sık çıkıyorum.

Ebru Ozturk. Doktor soylemisti adet sancisi gibi olucak goguslerde agri siskinlik falan ama dediginiz gibi aynen bende de ekstradan gece sirilsiklam oluyorum bi anda sıtma gibi titreme üsüme geliyor reglim hep ayni olur hic bir fark yok o yzdn ayrintili sordum size de . Bende cok sık idrara cikiyorum cok su icmeye bagliyordum.

benim de 10. günüm ve benim de adet sancılarım var. kan testimin sonucunu bekliyorum bakalım.

Normal tarihinizdemi kan testi yaptirdiniz, olumlu sonuc alirsiniz ins. Ayirt edilecek bir belirti yok heralde coğu kiside adet sancisi terleme bagirsak hareketliligi oluyor gibi

Bende bahcecide yaptirdim suan hamileyim.doktorum cem celik.cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…