Bende bahcecide yaptirdim suan hamileyim.doktorum cem celik.cok sukur
Cem beyide taniyorum. Hayirli olsun cok sevindim.Memnun kaldiniz mi ve ilk denemeniz mi?
Cem bey mukemmel bir doktor.ebru hanim selen hanim bide cem bey var zaten.ben ozellikle cem bey icin gittim oraya.cok sukur iyiki guvenmisim ona hamile kalmama vesile oldu.benim 2.denemem.haftaya cumartesi klinige gidicem tekrar kese gormeye
Evet benimki de 5. Gün transferi ama doktor dokuzuna istedi testiBenim ayın 7sinde. Sizinde 5. Gün transferi mi ve ben dayanamayıp kan verdim 22.30 da çıkacak sonuç bekliyorum.
Ama çok sevindim hayırlı olsun Rabbim olmayanlara versinSonucum erken çıktı 153,73
Ne kadar guzel memnun kalmissiniz. Ilgili bir doktor mu?
Muhtesem bir doktor.ne kadar ilgili desemde az.cok basarili zaten adi sabi taninan basari orani cok yuksek
Ins benimde sonuc olumlu olur. Regli belirtilerinden korkmustum ama artik dusunmemeye calisicam herkesin ayni demekki
anladim tesekkur ederim
BeniSuan benimde karnim agriyo mesela.ama cem bey bunlarin normal agrilar oldugunu soyledi.hatta bebegin orda oldugunu sana hatirlatiyo dedionemli olan kanamanin olmamasi canim.ama kanaman olursada endiselenme hemen klinigi ara.sana kanaman icin hemen igne soylerler.o durdurur ins
Suan benimde karnim agriyo mesela.ama cem bey bunlarin normal agrilar oldugunu soyledi.hatta bebegin orda oldugunu sana hatirlatiyo dedionemli olan kanamanin olmamasi canim.ama kanaman olursada endiselenme hemen klinigi ara.sana kanaman icin hemen igne soylerler.o durdurur ins
Suan benimde karnim agriyo mesela.ama cem bey bunlarin normal agrilar oldugunu soyledi.hatta bebegin orda oldugunu sana hatirlatiyo dedionemli olan kanamanin olmamasi canim.ama kanaman olursada endiselenme hemen klinigi ara.sana kanaman icin hemen igne soylerler.o durdurur ins
Ben de tıpkı sizin gibi bütün adet belirtilerini gosteriyorum karın ağrısı bağırsak hareketliligi göğüs hassasiyeti... bunlar neyse de gece terlemesi yaşayana kadar çok endiselenmiyordum. Çünkü gece terlemesini adet oncesi dışında hiç yaşamam. Ama galiba sakın olmalıyız. ..Herkese merhaba, araniza yeni katildim hep uzakdan okumakla yetiniyodum. Trabsferimin 9.gunu ve her zamanki regli belirtilerimin aynisini yasiyorum. Adet sancisi, gece terlemesi titremeler, bagirsak hareketliligi. Doktor adet sancisi gibi olanilecegini, gogusde hassasiyet olabilecgni soylemisti ama benimki artk tamamen regli belirtisi. Konu ile ilgili bilgisi veya tecrubesi olan var mi? Tsk
Evet ayni benimde 28 agustos. Bende test yapmaya cesaret edemiyorum malesef, kan tahlilim cumartesi gunu onu beklicem. Ilk baslarda cok mutluydum hic takkiyordum ama su son 2gundur sadece karin agrisi degil tum belirtiler ayni gece terlemeleri, bagirsak hareketleri o yuzden biraz panik oldm simdi doktoruma da yazdm cvp bekliyorum.size de hayirli olsun Allah kucaginizada almayi nasio etsin
Şimdi gördüm teşekkürler :)Beni
Bende bundan sonra agrim oldugunda bebegim kendini hatirlatiyo diye dusunucem:)pozitif dusunelim oyle olsun. Banada doktorum yazmis simdi bu surecte gayet normal diye. Kanamam lekelenmem sükür 10gundur hic olmadi son 3gün sabredicem artk tsk ederim
Şimdi gördüm teşekkürler :)
Aynen öyle.acaba ne kadar daha devam edeceğim.yarin ilk muayeneye gidiyorum insaallaho clexane iğne ne kadar kalın bir iğne değil mi ya ben de nereden yapsam morardı. diğer iğneler gibi değil zor giriyo göbeğe :S
Aynen öyle.acaba ne kadar daha devam edeceğim.yarin ilk muayeneye gidiyorum insaallah
Bende gece terlemesi yasayana kadar rahattim doktorum olur demisti ama gece terlemesi ve titreme sadece regli doneminde oluyor ve hersey regli doneminin aynisi bagirsak hareketleri flnda ayni ama dedigim gibi doktorum normal oldugunu soyledi:)
Aynı şeyleri yaşamışız resmen:) benim transferimi de 29 ağustosda oldu.
Evet tarihlerde ayni:)birbirimizi en iyi biz anlariz dun gece terlemem titremem oldugunda yasadigim telasi bir ben biliyorum sabaha kadar uyumadim ztn sabah ilk isim siteye uye oldm. Ama smdi iyiyim artik takmicam su 3gunu bari huzurla sakin gecirelim
neden iğne olarak veriyorlarki daha önceden ben düşük olasılığım için hap alıyordum herkes iğne olarakmı kullanıyor hap yada baska türlü kullanan yokmu?kizlar yarin muayenem var ama iğne yerlerime artık buğun dokunamaz oldum.sızliyor ve ağrıyor.bugünluk Progestan iğneyi yaptirmasam. Kalcalari.m biraz dinlense nasıl olur.1 gunden bişey olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?