transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Cem beyide taniyorum. Hayirli olsun cok sevindim.Memnun kaldiniz mi ve ilk denemeniz mi?

Cem bey mukemmel bir doktor.ebru hanim selen hanim bide cem bey var zaten.ben ozellikle cem bey icin gittim oraya.cok sukur iyiki guvenmisim ona hamile kalmama vesile oldu.benim 2.denemem.haftaya cumartesi klinige gidicem tekrar kese gormeye

Cem bey mukemmel bir doktor.ebru hanim selen hanim bide cem bey var zaten.ben ozellikle cem bey icin gittim oraya.cok sukur iyiki guvenmisim ona hamile kalmama vesile oldu.benim 2.denemem.haftaya cumartesi klinige gidicem tekrar kese gormeye

Ne kadar guzel memnun kalmissiniz. Ilgili bir doktor mu?

Ins benimde sonuc olumlu olur. Regli belirtilerinden korkmustum ama artik dusunmemeye calisicam herkesin ayni demekki

Suan benimde karnim agriyo mesela.ama cem bey bunlarin normal agrilar oldugunu soyledi.hatta bebegin orda oldugunu sana hatirlatiyo dedionemli olan kanamanin olmamasi canim.ama kanaman olursada endiselenme hemen klinigi ara.sana kanaman icin hemen igne soylerler.o durdurur ins

Beni

Bende bundan sonra agrim oldugunda bebegim kendini hatirlatiyo diye dusunucem:)pozitif dusunelim oyle olsun. Banada doktorum yazmis simdi bu surecte gayet normal diye. Kanamam lekelenmem sükür 10gundur hic olmadi son 3gün sabredicem artk tsk ederim

Ben de tıpkı sizin gibi bütün adet belirtilerini gosteriyorum karın ağrısı bağırsak hareketliligi göğüs hassasiyeti... bunlar neyse de gece terlemesi yaşayana kadar çok endiselenmiyordum. Çünkü gece terlemesini adet oncesi dışında hiç yaşamam. Ama galiba sakın olmalıyız. ..

Rica etsem doktorunuz cevap verdiğinde cevabını bizimle paylaşır misiniz

Şimdi gördüm teşekkürler :)

Şimdi gördüm teşekkürler :)

Bende gece terlemesi yasayana kadar rahattim doktorum olur demisti ama gece terlemesi ve titreme sadece regli doneminde oluyor ve hersey regli doneminin aynisi bagirsak hareketleri flnda ayni ama dedigim gibi doktorum normal oldugunu soyledi:)

Bende gece terlemesi yasayana kadar rahattim doktorum olur demisti ama gece terlemesi ve titreme sadece regli doneminde oluyor ve hersey regli doneminin aynisi bagirsak hareketleri flnda ayni ama dedigim gibi doktorum normal oldugunu soyledi:)

Aynı şeyleri yaşamışız resmen:) benim transferimi de 29 ağustosda oldu. Cumartesiyi bekliyorum ben de:)

:) evet çok haklısın ben de kendimi sakinleştirdim, takmayacagim sakin sakin test günümü bekleyecegim :)

kizlar yarin muayenem var ama iğne yerlerime artık buğun dokunamaz oldum.sızliyor ve ağrıyor.bugünluk Progestan iğneyi yaptirmasam. Kalcalari.m biraz dinlense nasıl olur.1 gunden bişey olmaz dimi
neden iğne olarak veriyorlarki daha önceden ben düşük olasılığım için hap alıyordum herkes iğne olarakmı kullanıyor hap yada baska türlü kullanan yokmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…