ben daha transfer olmadı opu oldu jel kullanıyorum gunduz dedı ıs yaparken 2 tane pes pese, estrofem gunde 3 defa tetra antibiyotik birde acı bir hap basladım bazıları hamilelik boyunca devam mı esiliyor kiAllah allah hem igne hem jel. Benim doktor cok ilac sevmeyen biri. Ben herkesten az ilac kullaniyorum. Sabah jel. Sabah aksam bir tane de estrofem. Normalde estrofemi daha fazla iciyo herkes. Jeli de sabah aksam hatta 3 kez yapan var. Senin dusuk tehliken mi vardi? Daha once dusuk mi yaptin? Progesterknjn mu cok dusuk? Hangi hastaneye gidiosun? Doktorun kim?
transferden sonra merak ettiğim birşey var örneğin 3. günlük yada 5. günlük emrio transferiniz oldu, bebegin kac haftalık oldugu döllendiği gündenmi sayılıyor ve kan testine bakarken 12 gun transferden sonra 12 gün degilmi?
son olarak transferden sonra yumurta toplama gibi agrılar oluyormu ve hangi ilaçlara başladınız?
şimdiden herkese teşekkür ederim , transfer için haber bekleyenlerdenim
yaaaa nasıl tatlısın benı dusunmussun sagol tanısmasakta taaa içimde hıssettım yazdıklarını okuyunca... yok canım dr.un soyledıklerını duyunca havalara uctum zaten hıc bıseyı takmam kafaya merak etme senSakin olumsuz yorumlara takilma biz bilemeyiz doktor bile bilemiyor ancak Allah bilir
tesekkur ederım haftada 1 ıgnen nedir? kalcadanmı acıyormu ıgne fobim vardaGenelde transfer gunu 0.gun yani ertesi gunu 1.gunu sayiliyor bildigim kadariyla ve transferden sonra 12 gun. Benim transfer sirasinda da sonrasinda da hic agrim olmadi sadece adet sancisi gibi normal sanci olabiliyor ve bunun bilginide doktor veriyor. Ben transferden sonra estrofem, vajinal jel ve coraspine devam ettim haftada birde ignem var. Simdiden hayirlisi olsun
Rica ederim. Hepimiz ayni durumdayiz. Hepimizin guzel sozlere morale ihtiyaci var. Empati kurmali ona gore yazmaliyiz. Olumsuz yorum yazacaklarina yazmasinlar bence.yaaaa nasıl tatlısın benı dusunmussun sagol tanısmasakta taaa içimde hıssettım yazdıklarını okuyunca... yok canım dr.un soyledıklerını duyunca havalara uctum zaten hıc bıseyı takmam kafaya merak etme sen
aynı durumdayızMerhaba herkese benim de transferimin 7 . Günü. Rabbim isteyen herkesin emegini boşa cikarmasin. Benim soyle bir farkım olabilir sizden 2 tane evladim var ikiside normal dogum. Yaşım 42 tekrar bebek düşündük fakat dogal yollardan olmadi maalesef. Tup bebeğe karar verdik hakkimizda hayırlısı insallah.
bosver canim yazan kendi utansinRica ederim. Hepimiz ayni durumdayiz. Hepimizin guzel sozlere morale ihtiyaci var. Empati kurmali ona gore yazmaliyiz. Olumsuz yorum yazacaklarina yazmasinlar bence.
bosver canim yazan kendi utansin
Herkese gunaydinnnnnnnn.hanimlar bu kullandigimiz jel varya onu kullandiktan sonra ne kadar yuruyosunuz
birdeben yoluma latif bey degil Ali ihsan beyle devam edicem (medical park bahcelievler)
tesekkur ederım haftada 1 ıgnen nedir? kalcadanmı acıyormu ıgne fobim varda
Merhabalarsürekli okuyordum yazdıklarınızı bekleme sürecinde yazmaya karar verdim. Benim transferim 26 ağustos ta oldu Ve test günüm 10 Eylül. Bu 4. Denemem ve ilk defa bu kadar uzun bir bekleme süreci yaşıyorum.önceki seferlerde evde test yapmıştım o yüzden bu sefer hiç yapmak istemedim. Heyecanlı bekleyişim devam ediyor inş bekleyen herkes için Rabbim hayırlı sonuçlar nasip eder ve mutlu oluruz
Gunaydin 15dk yuruyorum ben. Hemsire 10-15dk demisti
offf karnım ağrıyor,geceden beri hem de çook ağrıyor.. bugn 8.gnüm test yapacam sanırım
Aynen öyle.acaba ne kadar daha devam edeceğim.yarin ilk muayeneye gidiyorum insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?