sabah konsantre idrarla mı yapmam gerekir acaba?gün içindeki idrarımla yapsam olur mu?çok su içen bir insan değilim zaten ..Canim agri seni yaniltmasin herkeste oluyo bi sekilde agri.bozma moralini.ben kan testi yapmadim ama idrar testi yapmistim 9.gunde net bi sekilde cikmisti
hayırlı olsun arkadaşım :) 8.gün sadece kanda mı baktırdınız,bugün benimde 8.günüm karın aağrım var çok oyuzden idrar testi yapmak istiyorum.sizin kaçıncı gn embriyosuydu,bir tane miydi?kızlar bugün test günümdü ama ben dayanamayıp 8.gün yapmıştım 153,73 çıkmıştı bugün 10. günümde tekrar kan verdim 368,65 çıktı. 2 hafta sonra kese görmeye ve kalp atışı dinlemeye gideceğiz. benim ilk tüp bebek denememdi. Allah isteyen herkese nasip etsin.
teşekkür ederim. ben 7. gün karnım çok ağrıyınca adet olabileceğimi düşünerek 8. gün sabah idrar testi yaptım. ve hafif silik olsada 2. çizgi vardı. aynı gecede acilde kan verdim. benim 2 adet 5. gün embriyosuydu.hayırlı olsun arkadaşım :) 8.gün sadece kanda mı baktırdınız,bugün benimde 8.günüm karın aağrım var çok oyuzden idrar testi yapmak istiyorum.sizin kaçıncı gn embriyosuydu,bir tane miydi?
Hayirli olsun arkadasim cok sevindimmmmkızlar bugün test günümdü ama ben dayanamayıp 8.gün yapmıştım 153,73 çıkmıştı bugün 10. günümde tekrar kan verdim 368,65 çıktı. 2 hafta sonra kese görmeye ve kalp atışı dinlemeye gideceğiz. benim ilk tüp bebek denememdi. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Hayirli olsun arkadasim cok sevindimmmm
çok teşekkür ederim. Allah hepize sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah.Hayirli olsun arkadasim cok sevindimmmm
bana sorduysanız , evet 2 embriyo :)Degerin yuksek 2 embriyomu transfer edildi
bana sorduysanız , evet 2 embriyo :)
sabah konsantre idrarla mı yapmam gerekir acaba?gün içindeki idrarımla yapsam olur mu?çok su içen bir insan değilim zaten ..
ama daha ikiz mi tam bilmiyoruz. 2 haftamız var. hayırlısıyla kalp atışı ve keseyi gördüğümüzde belli olacakSupermis yaaaaaaa cok guzellll
Canım sonucunu dört gözle bekliyoruz.sabah konsantre idrarla mı yapmam gerekir acaba?gün içindeki idrarımla yapsam olur mu?çok su içen bir insan değilim zaten ..
ama daha ikiz mi tam bilmiyoruz. 2 haftamız var. hayırlısıyla kalp atışı ve keseyi gördüğümüzde belli olacak
ama daha ikiz mi tam bilmiyoruz. 2 haftamız var. hayırlısıyla kalp atışı ve keseyi gördüğümüzde belli olacak
amin hepimizin inşallah.Ins kuzum istedigin gibi olur hersey
evet beklemek gerçekte zordu ama sonuç her şeye değer. inşallah olumlu sonuç alırsınız. doktorunuzun dediklerine harfiyen uyun ve bence ilaçlarınızı her gün aynı saatte alın. bol bol dua. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahHayirli olsun:) ins biz bekleyenlerde hayirli sonuc aliriz cok zor beklemek
Ben hic yurumuyorum evdeyim hep evde yurudugumu sayarsan 10 metre koridor:))Herkese gunaydinnnnnnnn.hanimlar bu kullandigimiz jel varya onu kullandiktan sonra ne kadar yuruyosunuz
Yuppiii gun gectikce cogaliyoruzz. Saglikla kucagina al.Şimdi yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?