transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canim agri seni yaniltmasin herkeste oluyo bi sekilde agri.bozma moralini.ben kan testi yapmadim ama idrar testi yapmistim 9.gunde net bi sekilde cikmisti
sabah konsantre idrarla mı yapmam gerekir acaba?gün içindeki idrarımla yapsam olur mu?çok su içen bir insan değilim zaten ..

kızlar bugün test günümdü ama ben dayanamayıp 8.gün yapmıştım 153,73 çıkmıştı bugün 10. günümde tekrar kan verdim 368,65 çıktı. 2 hafta sonra kese görmeye ve kalp atışı dinlemeye gideceğiz. benim ilk tüp bebek denememdi. Allah isteyen herkese nasip etsin.

hayırlı olsun arkadaşım :) 8.gün sadece kanda mı baktırdınız,bugün benimde 8.günüm karın aağrım var çok oyuzden idrar testi yapmak istiyorum.sizin kaçıncı gn embriyosuydu,bir tane miydi?

hayırlı olsun arkadaşım :) 8.gün sadece kanda mı baktırdınız,bugün benimde 8.günüm karın aağrım var çok oyuzden idrar testi yapmak istiyorum.sizin kaçıncı gn embriyosuydu,bir tane miydi?
teşekkür ederim. ben 7. gün karnım çok ağrıyınca adet olabileceğimi düşünerek 8. gün sabah idrar testi yaptım. ve hafif silik olsada 2. çizgi vardı. aynı gecede acilde kan verdim. benim 2 adet 5. gün embriyosuydu.

Hayirli olsun arkadasim cok sevindimmmm

Hayirli olsun:) ins biz bekleyenlerde hayirli sonuc aliriz cok zor beklemek
evet beklemek gerçekte zordu ama sonuç her şeye değer. inşallah olumlu sonuç alırsınız. doktorunuzun dediklerine harfiyen uyun ve bence ilaçlarınızı her gün aynı saatte alın. bol bol dua. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…