- 25 Ocak 2007
- 70
- 51
- 288
maşallah. Allah kucağınza almayı nasip etsinŞimdi yaptım
Teşekkür ederim.ben çok heyecanlıyım,şaşkınım ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum aptal gibiyim.kan testi de yaptırsam mı yoksa test günü nü mü beklesem c.tesüyi yani beynim yandı sanırım !!Yuppiii gun gectikce cogaliyoruzz. Saglikla kucagina al.
Çok çok teşekkür ederim hepiniz iyi ki varsınız :)maşallah. Allah kucağınza almayı nasip etsin
Super yaaaaaaaaa tebriklerŞimdi yaptım
Ben hic yurumuyorum evdeyim hep evde yurudugumu sayarsan 10 metre koridor:))
[QUOTE="sofiarya, post: 52708910, member: 811785"Teşekkür ederim.ben çok heyecanlıyım,şaşkınım ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum aptal gibiyim.kan testi de yaptırsam mı yoksa test günü nü mü beklesem c.tesüyi yani beynim yandı sanırım !!
bence hemen kan tesri verin cumartesi zaten yine kan vereceksiniz ve böylece aradaki artışı görürsünüz inşallahTeşekkür ederim.ben çok heyecanlıyım,şaşkınım ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum aptal gibiyim.kan testi de yaptırsam mı yoksa test günü nü mü beklesem c.tesüyi yani beynim yandı sanırım !!
Şuan geceden beri süren karın ağrısı beni iki büklüm etti,içimi kazıyorlar sanki.ben öyle çok ağrılı adet geçirmem sadece ilk günü böyle ağrır.şuanda aynen öyle ağrıyor.gece rüyamda adetimin başladığını gördüm ağlayarak uyandım rüyamdan,ben de söz vermiştim kendime test gününden önce asla yapmayacaktım ama bu süreç benim psikolojimi bozmaya başlayınca dedim yeter test yapacağım ve yaptım he bu beni biraz rahatlatsa da kafamdaki soru sayısını da arttırdı.sağlıklı mıdır kalbi atar mı sağlıkla doğar mı ?????? Normal yolla olmayan gebeliklerin en büyük sıkıntısı herhalde insanın içinde hep birşeylerin kötü gideceği hissi oluyor bu his kaybolur mu bunu zaman gösterecek! Herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum .hepimiz önce sağlıklı sonra keyifli gebelikler geçirelim inşallah t k dileğim bu[QUOTE="sofiarya, post: 52708910, member: 811785"
Hayirli olsun cok sevindim. Bende cumartesiyi bekleyemiorum ama testede cesaret edemiorum 10.gunum. zombi gibiyim ne yedigimi ne uyudugumu anliyorum:) sizin de regli agrilariniz cok olmusmuydu
Bu Arada bugün 10.gününse test günün kaçıncı gün ki? Benim test günüm var 10.gündü mesela ben 8.günde yapmış oldum testi ??[QUOTE="sofiarya, post: 52708910, member: 811785"
Hayirli olsun cok sevindim. Bende cumartesiyi bekleyemiorum ama testede cesaret edemiorum 10.gunum. zombi gibiyim ne yedigimi ne uyudugumu anliyorum:) sizin de regli agrilariniz cok olmusmuydu
Bu Arada bugün 10.gününse test günün kaçıncı gün ki? Benim test günüm var 10.gündü mesela ben 8.günde yapmış oldum testi ??
Evet idrar testlerinde yalancı negatiflik çok oluyor ben de hep oyuzden yapmak istemedim.bence de bekle 2 gün daha kalmış zaten adet belirtilerine de takma,şuan Benim bi kanamam Yok,ağrılarım aynen adet ağrısı maşallahhh yatırdı beni iki seksenSaglikla kucaginada alirsin ins evet hep bir tedirginlik olucak ama olsun suan bunu yasaman bile cok guzel. Benim 12.gun test gunum bugunde 10.gunum herhalde garanti olsun diye doktorum bu kdr uzun tuttu. Son 2 gundur bende kabuslarla uyaniorum ama idrar testi cok yaniltir yaziyo hep olurda negatif cikarsa hepden yikilir cumartesiyi hic bekleyemem. Senin ne guzel erkenden cikmis tekrar tebrikler
hayırlısı inşaallah güzel haberler alırsınız.Merhaba herkese benim de transferimin 7 . Günü. Rabbim isteyen herkesin emegini boşa cikarmasin. Benim soyle bir farkım olabilir sizden 2 tane evladim var ikiside normal dogum. Yaşım 42 tekrar bebek düşündük fakat dogal yollardan olmadi maalesef. Tup bebeğe karar verdik hakkimizda hayırlısı insallah.
alın benden de o kadar.Sabah okula gidiyorum iki gündür okul çıkışı bikaç yere gitmem gerekiyo erteleyip eve geçiyorum.Ya tembellikten olucem baska benim gibi olan var mi surekli yatiyorum ben...
Ben yürümüyorum aksine 15-20 dk hep uzanıyorum.Herkese gunaydinnnnnnnn.hanimlar bu kullandigimiz jel varya onu kullandiktan sonra ne kadar yuruyosunuz
hayırlı olsun.Allah daim eylesin inşallah arkadasimkızlar bugün test günümdü ama ben dayanamayıp 8.gün yapmıştım 153,73 çıkmıştı bugün 10. günümde tekrar kan verdim 368,65 çıktı. 2 hafta sonra kese görmeye ve kalp atışı dinlemeye gideceğiz. benim ilk tüp bebek denememdi. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Hayırlı olsun şimdiden sağlıklı kucaginizada alirsiniz insallah.Teşekkür ederim.ben çok heyecanlıyım,şaşkınım ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum aptal gibiyim.kan testi de yaptırsam mı yoksa test günü nü mü beklesem c.tesüyi yani beynim yandı sanırım !!
Kaçıncı gün embriyosuydu? Benim 5. gün embriyosuydu 26 Ağustos 'ta transfer oldum, test günüm 4 eylül dü ve o gün kan verdim belli oldu. Sizin bekleme süresi biraz fazla olmuş. Eğer 5.gün embriyosu ise bence çok merak ediyorsanız bugün yarın kan verebilirsiniz çıkar.Merhabalarsürekli okuyordum yazdıklarınızı bekleme sürecinde yazmaya karar verdim. Benim transferim 26 ağustos ta oldu Ve test günüm 10 Eylül. Bu 4. Denemem ve ilk defa bu kadar uzun bir bekleme süreci yaşıyorum.önceki seferlerde evde test yapmıştım o yüzden bu sefer hiç yapmak istemedim. Heyecanlı bekleyişim devam ediyor inş bekleyen herkes için Rabbim hayırlı sonuçlar nasip eder ve mutlu oluruz
Evet idrar testlerinde yalancı negatiflik çok oluyor ben de hep oyuzden yapmak istemedim.bence de bekle 2 gün daha kalmış zaten adet belirtilerine de takma,şuan Benim bi kanamam Yok,ağrılarım aynen adet ağrısı maşallahhh yatırdı beni iki seksen
Yani her zaman embriyonun günü aynı dahi olsa grade i farklı olabiliyor,hücre gelişimi farklılık gösteriyor oyuzden doktorların verdiği test tarihleri de değişiklik gösteriyor. Ctesi güzel haberleri Alman dileğimleEvet doktorumu aradm kesinlikle yapmayin 2gun daha bekle dediartk takmiorum cnku baya regli olucak gibiyim cogu kiside oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?