- 24 Ağustos 2017
- 657
- 666
- 103
- 42
Teşekkür ederim.ben çok heyecanlıyım,şaşkınım ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum aptal gibiyim.kan testi de yaptırsam mı yoksa test günü nü mü bekilesem c.tesüyi yani beynim yandı sanırım !!
İnşallaaaaaaahh arkadaşımmmmmBen yaptirmamistim hamilesin yani kan testi sadece gebeligin devamii gormek icin. Benden iyi bilion:) kana bi kere baktirdiysan yuksekse keseye bakiyo zaten sonra. Sen gununde kan yaptir. Doktora git keseye bak sonra da kalp atisi icin gidicen ondan sonra tamamdir hamileyim diye bagirabilirsin. bayram edicuukk burda hep birlikte.
Ben dinlendimm ama arada kalktim az da olsa yemek vs yapmaya. Agir kaldirma cok yurume cok ayakta durma yorulma yeter.arkadaslar transferden sonra dınlendınızmı 2-3 gun bazıları hep yatıcaksın bı tek tuvalet ıcın kalkıcaksın dıyordu baska yerde bazıları hafıf ev ıslerı yapabilirsin diyordu
her bünye ve doktor önerisi farklı. ben günlük yaşantıma devam ettim. sadece yükseğe uzanmadım ve ağır kaldırmadım. ama hareketin gerekli olduğunu çoğu doktordan dinledim kan dolaşımı için. yatmak isteseniz bile arada hareket edin ki kan dolaşımınız olsun.arkadaslar transferden sonra dınlendınızmı 2-3 gun bazıları hep yatıcaksın bı tek tuvalet ıcın kalkıcaksın dıyordu baska yerde bazıları hafıf ev ıslerı yapabilirsin diyordu
ve en önemlisi doktorunuza sorun. neticede değerlerinizi en iyi o bilir. o ne derse ona göre hareket edinarkadaslar transferden sonra dınlendınızmı 2-3 gun bazıları hep yatıcaksın bı tek tuvalet ıcın kalkıcaksın dıyordu baska yerde bazıları hafıf ev ıslerı yapabilirsin diyordu
ve en önemlisi doktorunuza sorun. neticede değerlerinizi en iyi o bilir. o ne derse ona göre hareket edin
NildaaaaaaaaaaaMehlikaaaaaaaa
Nerdesinizzzzzzz
Valla ben aynıyım bugün birazcık leke geldi ama az sulu bir şekilde dr demişti coraspinden olabilir leke korkma diye ama ilk defa oldu transferden beri o yuzden birazcık telaş yaptım dinleniyorum sen nasılsın
Aynen kuzum benle ayni zamanda tup.bebek yaptiran arkadaslarimin da bazilarindan aynen leke gelenler var.onemli olan yogun kanama olmasin allah korusun.ama dinlen yinede yat kuzum
Evet gittim elhamdülillah kese mizi gördük ama ben iki kese bekliyordum tek kese dedi doktor.icindki kese de oluşmuş dedi.haftaya cumartesi kalp atışlarını duymak için randevu verdi.misafirim vardı çok yoruldum.misafirlerimde bilmiyor henüz.kendimi esirgemeye calisirken hayli yoruldum.progestan iğneyi gün aşırı vurunup haftaya keseceğiz.crinone jel ı 2 ye çıkardı.ckexane devamCanimmmmm naptin gittinmi muayeneye.haberini bekliyorummmmm
Kalp atışını bir duysam rahatliycam biraz olsun okul da başladı git gel ne olacak bilmiyorum bakalım çarşamba randevum var risk olup olmadığını soracağım belki rapor alır dinlenirim sen naptın iyi misin kese görmüş muydun
Evet gittim elhamdülillah kese mizi gördük ama ben iki kese bekliyordum tek kese dedi doktor.icindki kese de oluşmuş dedi.haftaya cumartesi kalp atışlarını duymak için randevu verdi.misafirim vardı çok yoruldum.misafirlerimde bilmiyor henüz.kendimi esirgemeye calisirken hayli yoruldum.progestan iğneyi gün aşırı vurunup haftaya keseceğiz.crinone jel ı 2 ye çıkardı.ckexane devam
Adet ağrısı gibi ağrılar normal.brnde de olmuştu suan herşey olumlu.sıkma canını.olumlu düşün.Evet doktorumu aradm kesinlikle yapmayin 2gun daha bekle dediartk takmiorum cnku baya regli olucak gibiyim cogu kiside oyle
Yok daha test yapmıyoruz.hadi sendende hayırlı haberler bekliyoruz.Canim cok sevindim yaaa darisi kalp atislarina ins.bugun kan testi yaptinmi degerini biliyomusu
Yok kuzum benim kese haftaya ins
Evet gittim elhamdülillah kese mizi gördük ama ben iki kese bekliyordum tek kese dedi doktor.icindki kese de oluşmuş dedi.haftaya cumartesi kalp atışlarını duymak için randevu verdi.misafirim vardı çok yoruldum.misafirlerimde bilmiyor henüz.kendimi esirgemeye calisirken hayli yoruldum.progestan iğneyi gün aşırı vurunup haftaya keseceğiz.crinone jel ı 2 ye çıkardı.ckexane devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?