Benim adet tarihim.29 temmuz.5 gün embriyo transfer tarihi ise 21 Ağustos.otomatik gebelik hesaplamaya göre 5+5 benim.ama doktor henüz bişey demediMehlika haftaya kaç haftalık olacak senin bana da çarşamba gel dedi tam 6haftalık olur o zaman ama bence çok küçük ya nasıl o kadar erken duyacağız ki ne bileyim bana erken gibi geldi
Ay hadi inşallah insan merak ediyor düğme kadar bir şey inşallah büyürler de kucaklarimiza alırız yavrularimizi
Kızlar. İçinizde en hareketli benim sanırım.bugun 4 saat dışarda hastane için ayaktayım.gun içinde iğneye gidip geliyorum.okula gidip geliyorum.oglumun ihtiyaçları için.yani unutuyorum bile bazen.hareketlenin azıcık
Benim adet tarihim.29 temmuz.5 gün embriyo transfer tarihi ise 21 Ağustos.otomatik gebelik hesaplamaya göre 5+5 benim.ama doktor henüz bişey demedi
Adet ağrısı gibi ağrılar normal.brnde de olmuştu suan herşey olumlu.sıkma canını.olumlu düşün.
Eve
Evet doktorumda normal dedi o yuzden takmamaya calisiorum. Evden attim kendimi 3gunun sonunda cok iyi geldi aynen olumlu dusunmek lazim o orda diye dusunuyorum:)
benim 18agustosta yapıldı transfer 5eylulde 4hafta 6 günlük dedi bu hesapları ben anlamadım yaa ultrason sonucuna gore söyledi bunu 5.gündü benim embriyo da
Yani her zaman embriyonun günü aynı dahi olsa grade i farklı olabiliyor,hücre gelişimi farklılık gösteriyor oyuzden doktorların verdiği test tarihleri de değişiklik gösteriyor. Ctesi güzel haberleri Alman dileğimle
Orda tabi Allahin izniyle kuzum sikma canini
Kullandıktan sonra beş dakika yatar vaziyette bekleyip sonra 15 dk yürüyüş yapılıyor. Sonra tekrar beş dakika dinleniyosunuzHerkese gunaydinnnnnnnn.hanimlar bu kullandigimiz jel varya onu kullandiktan sonra ne kadar yuruyosunuz
Bu arada pozitif sonuc alanlar bu surecte soylemesi ayip su gibi seffaf bir akimti hatta surekli su geliyormu jelden dicem ama transferden once jel kullanirke olmuyordu transferin 4. 5.gunu basladi. Bilgisi olan var mi
Kullandıktan sonra beş dakika yatar vaziyette bekleyip sonra 15 dk yürüyüş yapılıyor. Sonra tekrar beş dakika dinleniyosunuz
Artik o kadar uzun zaman olduki jel kullanali.ben gunde 2 kere kullaniyorum.benden tortu seklinde geri geliyo.doktora sordum normal dedi vucut kullanmadigini atar dedi.
ben jel değil de fitil kullanıyorum ve tranferin 5. 6. günüden beri artmış akıntım hatta burda da yazmıştım.akıntım yüzünden fitil losyon şeklinde eriyerek geri geliyor diye.. ama su gibi de değildi akıntım,sadece ıslak hissettiriyoordu aynı yumurtlama zamanlarında oldugu gibiBu arada pozitif sonuc alanlar bu surecte soylemesi ayip su gibi seffaf bir akimti hatta surekli su geliyormu jelden dicem ama transferden once jel kullanirke olmuyordu transferin 4. 5.gunu basladi. Bilgisi olan var mi
iki canavarla nasıl olucak bakalım, birde okul acılıyor anasınıfına baslıcazBen dinlendimm ama arada kalktim az da olsa yemek vs yapmaya. Agir kaldirma cok yurume cok ayakta durma yorulma yeter.
henuz transferım yapılmadı, beklemedeyım ve deneyımlenmek bılgı amaclı sordum , elbetteki soylicektir birseylerZaten doktor bir seyler demistir herhalde ya. Merhaba iyi gunler seklinde mi gecti gorusme?
Evet aynı belirtiler bendede oluyor cok tuhaf birsey bende sonucumu merakla bekliyorum bakalim 12 eylulde kan verecegim. Hakkimizda hayırlısı olsun inşallahHanımlar iyi geceler, ilk tüp bebek için transferim 4 Eylül'de gerçekleşti benimde. Sonuç için 16 Eylülü bekliyorum müthiş heyecanlıyım sizlere sormak istediğim yüzümde sivilce çıkmaya başladı normalde adet öncesi çıkardı ve kasık ağrılarım oluyor ara ara sancı girer gibi bunlar normalmi bilemedim doktorum normal dedi ama normal adetimde böyle belirtiler olmuyordu birde kasılma başladı bacaklarımda ayaklarımın altı yanıyor sanki arada ateş basıyor sizlerde de oldumu bu tip şikayetler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?