transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Mehlika haftaya kaç haftalık olacak senin bana da çarşamba gel dedi tam 6haftalık olur o zaman ama bence çok küçük ya nasıl o kadar erken duyacağız ki ne bileyim bana erken gibi geldi
Benim adet tarihim.29 temmuz.5 gün embriyo transfer tarihi ise 21 Ağustos.otomatik gebelik hesaplamaya göre 5+5 benim.ama doktor henüz bişey demedi

Senin enerjin bizede geciyo merak etme.kese gormeye gittiginde soylemedimi doktor ne kadarlik oldugunu

Benim adet tarihim.29 temmuz.5 gün embriyo transfer tarihi ise 21 Ağustos.otomatik gebelik hesaplamaya göre 5+5 benim.ama doktor henüz bişey demedi

benim 18agustosta yapıldı transfer 5eylulde 4hafta 6 günlük dedi bu hesapları ben anlamadım yaa ultrason sonucuna gore söyledi bunu 5.gündü benim embriyo da

Eve
Adet ağrısı gibi ağrılar normal.brnde de olmuştu suan herşey olumlu.sıkma canını.olumlu düşün.

Evet doktorumda normal dedi o yuzden takmamaya calisiorum. Evden attim kendimi 3gunun sonunda cok iyi geldi aynen olumlu dusunmek lazim o orda diye dusunuyorum:)

benim 18agustosta yapıldı transfer 5eylulde 4hafta 6 günlük dedi bu hesapları ben anlamadım yaa ultrason sonucuna gore söyledi bunu 5.gündü benim embriyo da

Bende anlamiyorum ya bu hesaplamalari kendi kendime hesapliyorum isin icinden cikamiyorum.en iyisi doktorlara birakmak.onlar ne derse o

Cok tsk ederim ins hepimiz güzel haberler aliriz hep:)

Bu arada pozitif sonuc alanlar bu surecte soylemesi ayip su gibi seffaf bir akimti hatta surekli su geliyormu jelden dicem ama transferden once jel kullanirke olmuyordu transferin 4. 5.gunu basladi. Bilgisi olan var mi

Bu arada pozitif sonuc alanlar bu surecte soylemesi ayip su gibi seffaf bir akimti hatta surekli su geliyormu jelden dicem ama transferden once jel kullanirke olmuyordu transferin 4. 5.gunu basladi. Bilgisi olan var mi

Artik o kadar uzun zaman olduki jel kullanali.ben gunde 2 kere kullaniyorum.benden tortu seklinde geri geliyo.doktora sordum normal dedi vucut kullanmadigini atar dedi.

Artik o kadar uzun zaman olduki jel kullanali.ben gunde 2 kere kullaniyorum.benden tortu seklinde geri geliyo.doktora sordum normal dedi vucut kullanmadigini atar dedi.

Evet tortu gibi geri geliyo doktor bana da olucak demisti ama benim bajsettigim tortunu haricinde birde su geliyor kivamsiz tamamen seffaf acaba dedm farkli bir belirti olabilir mi

ben jel değil de fitil kullanıyorum ve tranferin 5. 6. günüden beri artmış akıntım hatta burda da yazmıştım.akıntım yüzünden fitil losyon şeklinde eriyerek geri geliyor diye.. ama su gibi de değildi akıntım,sadece ıslak hissettiriyoordu aynı yumurtlama zamanlarında oldugu gibi

Hanımlar iyi geceler, ilk tüp bebek için transferim 4 Eylül'de gerçekleşti benimde. Sonuç için 16 Eylülü bekliyorum müthiş heyecanlıyım sizlere sormak istediğim yüzümde sivilce çıkmaya başladı normalde adet öncesi çıkardı ve kasık ağrılarım oluyor ara ara sancı girer gibi bunlar normalmi bilemedim doktorum normal dedi ama normal adetimde böyle belirtiler olmuyordu birde kasılma başladı bacaklarımda ayaklarımın altı yanıyor sanki arada ateş basıyor sizlerde de oldumu bu tip şikayetler.

Evet aynı belirtiler bendede oluyor cok tuhaf birsey bende sonucumu merakla bekliyorum bakalim 12 eylulde kan verecegim. Hakkimizda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…