- 29 Nisan 2013
- 65
- 49
- 88
canım yaptırdın mı tahlil inşallah artmıştır ...herşeyin hayırlısı ne yapalım Rabbim ol der olur inşallah....Canım benim doktorum bugün kan vermemi istemişti değerim 13.gün 52.76 çıktı yine ilaçlara devam çarşamba kan ver dedi henüz bişey belli değil bekliyorum işte bende en son değerim 26.9 çıkmıştı artması iyi bişey iyi düşünelim dedi. Valla sevinemiyorum uzulemiyorun arada kaldım hayırlısı neyse o olsun. Üzülme canım sende inşallah 2.denemen pozitif olur yanlış anlama beni üzülsek de yine kendimize zarar veriyoruz sonuç değişmiyor iş olacağına varıyordilerim en hayırlı zamanda yavrularimiza kavuşuruz
Benimki 4. Gün transferiydi genelde 3. Gün yada 5. Gün transferi okudum sayfada ayrıca jelden bahsediliyor ben hiç kullanmadım yumurta toplamadan itibaren coraspin, Protestan 200 mg ve folbiol kullanıyorum şu anda. Yumurta toplamadan sonraki ilk üç gün prednol tb 16 mg kullandımEvet aynı belirtiler bendede oluyor cok tuhaf birsey bende sonucumu merakla bekliyorum bakalim 12 eylulde kan verecegim. Hakkimizda hayırlısı olsun inşallah
Birini bana yolla ben bakayimmm yerimm ne guzel kalabalik aile olacaksinizz en sevdiimmiki canavarla nasıl olucak bakalım, birde okul acılıyor anasınıfına baslıcaz
henuz transferım yapılmadı, beklemedeyım ve deneyımlenmek bılgı amaclı sordum , elbetteki soylicektir birseyler
canım herkesin embriyo gelişimi kendine özel gün çokta önemli değil,ilaçlara gelince de yine kişisel tedavi söz konusu.ben de mesea jel kullanmıyorum.sadece progestan fitil ve folik asit okadar.Benimki 4. Gün transferiydi genelde 3. Gün yada 5. Gün transferi okudum sayfada ayrıca jelden bahsediliyor ben hiç kullanmadım yumurta toplamadan itibaren coraspin, Protestan 200 mg ve folbiol kullanıyorum şu anda. Yumurta toplamadan sonraki ilk üç gün prednol tb 16 mg kullandım
Evet canım çarşamba günü kan verdim 120.86 çıktı doktor iyi gidiyor dedi pazartesi tekrar istedi bakalım o ne çıkacak. Merakla bekliyorum. Rabbim hayırlısını versin inşallah artar. Sen nasılsın ?canım yaptırdın mı tahlil inşallah artmıştır ...herşeyin hayırlısı ne yapalım Rabbim ol der olur inşallah....
Sivilce bende de simdi cikti yaa ilactan herhalde.Hanımlar iyi geceler, ilk tüp bebek için transferim 4 Eylül'de gerçekleşti benimde. Sonuç için 16 Eylülü bekliyorum müthiş heyecanlıyım sizlere sormak istediğim yüzümde sivilce çıkmaya başladı normalde adet öncesi çıkardı ve kasık ağrılarım oluyor ara ara sancı girer gibi bunlar normalmi bilemedim doktorum normal dedi ama normal adetimde böyle belirtiler olmuyordu birde kasılma başladı bacaklarımda ayaklarımın altı yanıyor sanki arada ateş basıyor sizlerde de oldumu bu tip şikayetler.
Hayırlı olsun benim de 11 gün oldu hala sancilarim devam ediyor. Bazen dayanılmayacak derecede oluyor. Panik yapma sakin ol ve sakın ıkınma kabız olmamaya çalış. Kasılmalar da normalHanımlar iyi geceler, ilk tüp bebek için transferim 4 Eylül'de gerçekleşti benimde. Sonuç için 16 Eylülü bekliyorum müthiş heyecanlıyım sizlere sormak istediğim yüzümde sivilce çıkmaya başladı normalde adet öncesi çıkardı ve kasık ağrılarım oluyor ara ara sancı girer gibi bunlar normalmi bilemedim doktorum normal dedi ama normal adetimde böyle belirtiler olmuyordu birde kasılma başladı bacaklarımda ayaklarımın altı yanıyor sanki arada ateş basıyor sizlerde de oldumu bu tip şikayetler.
İnsallah pozitifi görürsün canım..Arkadaşlar idrar testi için ne marka kullanıyorsunuz. Bildiğiniz güvenilir test varsa önerir misiniz. ben fortest aldım birazdan yapacağım testi inşallah kötü sonuç almam.
Anam babam karın agrısı mı oldu şeker yoksa kasık agrısı filanmı .?Adet olacakmış hissi gibi miydi ağrın?offf karnım ağrıyor,geceden beri hem de çook ağrıyor.. bugn 8.gnüm test yapacam sanırım
Aynııııı adet olacak ya da olmuş gibi işte karın ağrısı bildiğin kasık falan değil.ayy çocuk gibi yaa karnım ağrıyor gece özellikle uykudan uyandırıyor o derece,ki benim ağrı eşiğim de yüksektir öyle herşeye gıkım çıkmaz,hala ağrıyor yaa ayaklarım buz gibi.kasık ağrım bek YÖK bazen sadece gerginlik oluyor.memişler iyiden iyiye yumuşadı hiç transferden sonra ki gibi değil hafif ağrılı sadece okadar :) ahahhahahah çok gülüyorum kendim yaa sürekli mızmızlanıyorum evde,kızımı 23 yaşında gebe kalmıştım eşek gibi de çalışıyordum at gibi koşturuyordum hiçbirşeyim yoktu,benim adam da diyor ki 30unda gebe kalınca böyle oluyomjş demekkiAnam babam karın agrısı mı oldu şeker yoksa kasık agrısı filanmı .?Adet olacakmış hissi gibi miydi ağrın?
İnsan genç yaşta pek algılayamıyor heralde durumu ..yaş ilerledikçe bilinç arttıkça başka türlü oluyor insan,.ay 30 yas bebeğide bir başka tatlı olur..valla mızmızlan kocana o kadar çile cektin ameliyat oldun kolay olmadı bu pozitifi görmen...çok seviniyorum böyle hamile haberlerine bizlerinde umudu çoğalıyor ..benim İki gündür Karın agrım var ama adet olacakmışım gibi filan değil bildiğin karın agrısı hani ödevini yapmadığında öğretmen seni kaldıracak diye kokarsın da karnına agrı girer ya o cinsten...heyecandan diye düşünüyorum kafayı relax yapalım düşünmeyelim derken bilinç altından haraketle vücuttan çıkıyor heralde bende stres...Aynııııı adet olacak ya da olmuş gibi işte karın ağrısı bildiğin kasık falan değil.ayy çocuk gibi yaa karnım ağrıyor gece özellikle uykudan uyandırıyor o derece,ki benim ağrı eşiğim de yüksektir öyle herşeye gıkım çıkmaz,hala ağrıyor yaa ayaklarım buz gibi.kasık ağrım bek YÖK bazen sadece gerginlik oluyor.memişler iyiden iyiye yumuşadı hiç transferden sonra ki gibi değil hafif ağrılı sadece okadar :) ahahhahahah çok gülüyorum kendim yaa sürekli mızmızlanıyorum evde,kızımı 23 yaşında gebe kalmıştım eşek gibi de çalışıyordum at gibi koşturuyordum hiçbirşeyim yoktu,benim adam da diyor ki 30unda gebe kalınca böyle oluyomjş demekkihakkaten öyle
Arkadaşlar idrar testi için ne marka kullanıyorsunuz. Bildiğiniz güvenilir test varsa önerir misiniz. ben fortest aldım birazdan yapacağım testi inşallah kötü sonuç almam.
Can arkadaşlarım sonunda gidiptr kan verebildim bugün transfer sonrası 9.günüm ve sonuç 207,68 çıkmış
Yok hayır tek embriyo ama niye bukadar yüksek anlamadımOoooo superrrrr degerin cok yuksek 9.gun 2 embriyomu
Sizin nasıldı değerler??Ooooo superrrrr degerin cok yuksek 9.gun 2 embriyomu
Sizin nasıldı değerler??
evet işte onu hep diyorlar embriyo günleri aynı olsa bile grade leri farklı oluyor çoguzaman bu da implantasyonu etkiliyor ister istemez.neyse umarım katlanarak artar.ptesi tekrar baktır dedi doktor :)Degerin super kuzummmmmm cok sevindim.benim 12.gunum degerim 195 cikmisti.bende az cikti die doktoruma sormustum.bana dediki embriyonun transferden sonra kacinci gun tutundugu belli olmazmis.bazilarina ilk koyduklari gun tutuyomus.bazilari sonradan.benimki mesela sonradan tutmus.kacinci gun bilemiyorum.benimde sonradan cok sukur hep iki katundan fazla artti.suan hersey yolunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?