transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

merhaba, benimde 8 eylülde,2 adet 3.gün embriyom transfer oldu.2.denemem
idrarda çıkmaz boşuna yapmayın dediler bana,sabırla bekleyeceğiz..

Benimde yarın 10. Gün kan vereceğim haber veririm muhakkak inşallah güzel bir değer alırım da bir oh çekerim bu 3. Denemem
Benimde yarın 10. Gün 4 Eylül'de transfer oldu, 4 gün transferiydi. Ben cuma yapacağım tahlili doktor 16 sında yaptır dedi ama ben 15 inde yaptırayım diyorum. Allah yardımcımız olsun

canım irenbeye git derim. Tınaztepe bu konuda çok iyi oldugunu düşünmüyorum açıkcası. Normalde ben gülçin hnm.ın hastasıyım ama. artık kaan beye gidiyorum.
ben tınaztepede yaptırdım işlemimi Allah'a şükür kan değerlerim iyi kalp atışını duymak için gün sayıyorum. sadece oradaki bekleme süresi canımı sıkıyor. özel değil devlette gibi sıra bekletiyorlar, randevunuz olsa bile.. önerin için sağol :)

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım ilk tüp bebek tedavisini oldum dün transferim oldu 12 gün bekliycem ama nedense tedavinin başından ve sonuna kadar hiç heyecan olmadı zaten yumurtalarım alındıktan sonrada protestan iğneye başladım ağrılardan ne heyecan yaşayabildim ne başka bişey neyseki dün son ignemi yaptırdım.

ilk tedaviniz mi?iğne ile başlamak daha iyi olmuş opuyu her vücut kaldırmıyor.progestan fitilde tek başına az geliyor.heyecan olmaması daha iyi heyecanla daha da gerilirsiniz.siz sonuca odaklanın bol bol dinlenin çalışıyormusunuz?

Hayırlı olsun canım.progestan iğnesinin tek mağduru benim heraldebugun tam 1 ay oldu hergun yaptırıyorum.ama cumartesi kalp atışlarını duymaya gideceğiz bebeğimin insaallah. İğneleri keser

Evet ilk tüp bebek deneyimim tedavi için işi bıraktım stresliydi çalıştığım yer riske atmak istemedim. Evet iğne çok iyi ama çok ağrı yapıyor nerdeyse yürüyemiyorsunuz daha yeni toplamaya calisiyorum kendimi şimdi crinone vajinal jel kullanıyorum bu sabah başladım hayirlisi artık.

Benimde yarın 10. Gün 4 Eylül'de transfer oldu, 4 gün transferiydi. Ben cuma yapacağım tahlili doktor 16 sında yaptır dedi ama ben 15 inde yaptırayım diyorum. Allah yardımcımız olsun
Benimde 4 eylülde transferim oldu ben biraz sabırsız davrandım bir günden birşey olmaz
Banada 19 eylül test tarihi 5. Güm embriyo

Hayırlı olsun canım.progestan iğnesinin tek mağduru benim heraldebugun tam 1 ay oldu hergun yaptırıyorum.ama cumartesi kalp atışlarını duymaya gideceğiz bebeğimin insaallah. İğneleri keser
Cnm Rabbim yardımcın olsun gerçekten çok ağır bir iğne ben 4 tane yaptırdım bacaklarımı kullanamadım uyuyamadım ama Allahtan doktorum iğneye son verdi ama sonuçtan sonra belki başlatabilir eğer hamilelik oluşursa

Canım benim 4 eylül transfer tarihim
4. Gün kadıklarımda ara ara batmalar oldu sonraki günler bel ağrısı bir ara belim çok ağrıdı
Göğsümde şişlik var bir de kasık kısmımda hafif sertlik hissediyorum oturup kalkarken daha çok hissediliyor bu 3. Denemem diğerlerinde bu belirtilerim yoktu

maddi sıkıntı yoksa bırakmanız isabet olmuş.ilk denemede hem insan kararsız ve opu üstüne ilaçlar yüzünden içi bi tuhaf oluyor.bol bol dinlenin tüm stres yapan ne varsa uzaklaştırın.tatile gidin.kendinizi sıkmak opu yüzünden gerilen bedeninizi daha da gerer.

Hayırlısı cnm

cnm bende dun trasnfer oldum tek embriyo trasnferi 24 eylul test gunum cok heyecanliyim blmyrum yaa pek bi yerimde agrimiyor etmiyor benim o yuzden tutmaz diye cok stresliyim yaa

cnm bende dun trasnfer oldum tek embriyo trasnferi 24 eylul test gunum cok heyecanliyim blmyrum yaa pek bi yerimde agrimiyor etmiyor benim o yuzden tutmaz diye cok stresliyim yaa
Aynı gün transfer yapılmış cnm hakkımızda hayırlısı benimde 24 eylül test günüm ama 25 de yaptırcam klinik kapalı oluyor pazar günleri. Ayrıca cnm çok stres yapma hatta hiç yapma bırak akışına gitsin gün fln da sayma

gun saymiyorumda cnm sanki bana yapmaman gereken ne vrasa hepsini yapiyormusum gibi geliyor yaa uzanma agir kaldirma diyirlar unutuyorum sandalyeyi kaldiriveriyorum uzaniveriyroum o yuzden stres yaptim

gun saymiyorumda cnm sanki bana yapmaman gereken ne vrasa hepsini yapiyormusum gibi geliyor yaa uzanma agir kaldirma diyirlar unutuyorum sandalyeyi kaldiriveriyorum uzaniveriyroum o yuzden stres yaptim
Evet cnm ağır kaldırma ben 2 gündür yatıyorum arada evde geziniyorum. Ama tabi beni ıgneler mahfetti sana jel verdilermi vajinadan yapılan sabah aksam

Evet cnm ağır kaldırma ben 2 gündür yatıyorum arada evde geziniyorum. Ama tabi beni ıgneler mahfetti sana jel verdilermi vajinadan yapılan sabah aksam
jel degilde progestan fitil bide estrofem devam ediyorum bide bir bant verdi bna kn sulandrci igne bide cnm bnde evde geznyrum arada kv dede kliyorum zten yemkleei fln o ypiyor dus ne zamn ypicksn sen yaa bn kndomi kotu hissedyrum boyle

jel degilde progestan fitil bide estrofem devam ediyorum bide bir bant verdi bna kn sulandrci igne bide cnm bnde evde geznyrum arada kv dede kliyorum zten yemkleei fln o ypiyor dus ne zamn ypicksn sen yaa bn kndomi kotu hissedyrum boyle
Ben jel folik asit bide coraspin kullanıyorum şuan iğnelerim bitti zaten benimde arkadaşım geldi 2 günlük yemek yaptı sağolsun. Ben yarın dus almayı düşünüyorum cnm ılık suyla. Birde bişey sorcam günde bir defa türk kahvesi içiliyor mu acaba bilgin varmi

ben yarin dusunuyorum almayi cnm yarin ben bugun 1 fincan ictim cnm ama bisey olmaz sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…