- 17 Şubat 2017
- 26
- 20
- 3
- 41
herkese mrb ben aranıza yenı katıldım 8 eylulde 2 blastokist embriyo transferim yapıldı.bu 3. denemem ve ben cok stresslıyım yazılanları okudum bel ve kasık agrısı dısında belırtısı olan yok sanırım. D dl3434 senınle transfer gunlerımızın arasında 1 gun var ben ıdrar tahlılı yapmaya korktum sendekı belırtıler tam olarak neydı bılgı verırsen cok sewınırım
Benimde yarın 10. Gün 4 Eylül'de transfer oldu, 4 gün transferiydi. Ben cuma yapacağım tahlili doktor 16 sında yaptır dedi ama ben 15 inde yaptırayım diyorum. Allah yardımcımız olsunBenimde yarın 10. Gün kan vereceğim haber veririm muhakkak inşallah güzel bir değer alırım da bir oh çekerim bu 3. Denemem
ben tınaztepede yaptırdım işlemimi Allah'a şükür kan değerlerim iyi kalp atışını duymak için gün sayıyorum. sadece oradaki bekleme süresi canımı sıkıyor. özel değil devlette gibi sıra bekletiyorlar, randevunuz olsa bile.. önerin için sağol :)canım irenbeye git derim. Tınaztepe bu konuda çok iyi oldugunu düşünmüyorum açıkcası. Normalde ben gülçin hnm.ın hastasıyım ama. artık kaan beye gidiyorum.
merhaba, benimde 8 eylülde,2 adet 3.gün embriyom transfer oldu.2.denemem
idrarda çıkmaz boşuna yapmayın dediler bana,sabırla bekleyeceğiz..
ilk tedaviniz mi?iğne ile başlamak daha iyi olmuş opuyu her vücut kaldırmıyor.progestan fitilde tek başına az geliyor.heyecan olmaması daha iyi heyecanla daha da gerilirsiniz.siz sonuca odaklanın bol bol dinlenin çalışıyormusunuz?Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım ilk tüp bebek tedavisini oldum dün transferim oldu 12 gün bekliycem ama nedense tedavinin başından ve sonuna kadar hiç heyecan olmadı zaten yumurtalarım alındıktan sonrada protestan iğneye başladım ağrılardan ne heyecan yaşayabildim ne başka bişey neyseki dün son ignemi yaptırdım.
Hayırlı olsun canım.progestan iğnesinin tek mağduru benim heraldeKızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım ilk tüp bebek tedavisini oldum dün transferim oldu 12 gün bekliycem ama nedense tedavinin başından ve sonuna kadar hiç heyecan olmadı zaten yumurtalarım alındıktan sonrada protestan iğneye başladım ağrılardan ne heyecan yaşayabildim ne başka bişey neyseki dün son ignemi yaptırdım.
Evet ilk tüp bebek deneyimim tedavi için işi bıraktım stresliydi çalıştığım yer riske atmak istemedim. Evet iğne çok iyi ama çok ağrı yapıyor nerdeyse yürüyemiyorsunuz daha yeni toplamaya calisiyorum kendimi şimdi crinone vajinal jel kullanıyorum bu sabah başladım hayirlisi artık.ilk tedaviniz mi?iğne ile başlamak daha iyi olmuş opuyu her vücut kaldırmıyor.progestan fitilde tek başına az geliyor.heyecan olmaması daha iyi heyecanla daha da gerilirsiniz.siz sonuca odaklanın bol bol dinlenin çalışıyormusunuz?
Benimde 4 eylülde transferim oldu ben biraz sabırsız davrandım bir günden birşey olmazBenimde yarın 10. Gün 4 Eylül'de transfer oldu, 4 gün transferiydi. Ben cuma yapacağım tahlili doktor 16 sında yaptır dedi ama ben 15 inde yaptırayım diyorum. Allah yardımcımız olsun
Cnm Rabbim yardımcın olsun gerçekten çok ağır bir iğne ben 4 tane yaptırdım bacaklarımı kullanamadım uyuyamadım ama Allahtan doktorum iğneye son verdi ama sonuçtan sonra belki başlatabilir eğer hamilelik oluşursaHayırlı olsun canım.progestan iğnesinin tek mağduru benim heraldebugun tam 1 ay oldu hergun yaptırıyorum.ama cumartesi kalp atışlarını duymaya gideceğiz bebeğimin insaallah. İğneleri keser
Canım benim 4 eylül transfer tarihimherkese mrb ben aranıza yenı katıldım 8 eylulde 2 blastokist embriyo transferim yapıldı.bu 3. denemem ve ben cok stresslıyım yazılanları okudum bel ve kasık agrısı dısında belırtısı olan yok sanırım. D dl3434 senınle transfer gunlerımızın arasında 1 gun var ben ıdrar tahlılı yapmaya korktum sendekı belırtıler tam olarak neydı bılgı verırsen cok sewınırım
maddi sıkıntı yoksa bırakmanız isabet olmuş.ilk denemede hem insan kararsız ve opu üstüne ilaçlar yüzünden içi bi tuhaf oluyor.bol bol dinlenin tüm stres yapan ne varsa uzaklaştırın.tatile gidin.kendinizi sıkmak opu yüzünden gerilen bedeninizi daha da gerer.Evet ilk tüp bebek deneyimim tedavi için işi bıraktım stresliydi çalıştığım yer riske atmak istemedim. Evet iğne çok iyi ama çok ağrı yapıyor nerdeyse yürüyemiyorsunuz daha yeni toplamaya calisiyorum kendimi şimdi crinone vajinal jel kullanıyorum bu sabah başladım hayirlisi artık.
Hayırlısı cnmmaddi sıkıntı yoksa bırakmanız isabet olmuş.ilk denemede hem insan kararsız ve opu üstüne ilaçlar yüzünden içi bi tuhaf oluyor.bol bol dinlenin tüm stres yapan ne varsa uzaklaştırın.tatile gidin.kendinizi sıkmak opu yüzünden gerilen bedeninizi daha da gerer.
cnm bende dun trasnfer oldum tek embriyo trasnferi 24 eylul test gunum cok heyecanliyim blmyrum yaa pek bi yerimde agrimiyor etmiyor benim o yuzden tutmaz diye cok stresliyim yaaEvet ilk tüp bebek deneyimim tedavi için işi bıraktım stresliydi çalıştığım yer riske atmak istemedim. Evet iğne çok iyi ama çok ağrı yapıyor nerdeyse yürüyemiyorsunuz daha yeni toplamaya calisiyorum kendimi şimdi crinone vajinal jel kullanıyorum bu sabah başladım hayirlisi artık.
Aynı gün transfer yapılmış cnm hakkımızda hayırlısı benimde 24 eylül test günüm ama 25 de yaptırcam klinik kapalı oluyor pazar günleri. Ayrıca cnm çok stres yapma hatta hiç yapma bırak akışına gitsin gün fln da saymacnm bende dun trasnfer oldum tek embriyo trasnferi 24 eylul test gunum cok heyecanliyim blmyrum yaa pek bi yerimde agrimiyor etmiyor benim o yuzden tutmaz diye cok stresliyim yaa
gun saymiyorumda cnm sanki bana yapmaman gereken ne vrasa hepsini yapiyormusum gibi geliyor yaaAynı gün transfer yapılmış cnm hakkımızda hayırlısı benimde 24 eylül test günüm ama 25 de yaptırcam klinik kapalı oluyor pazar günleri. Ayrıca cnm çok stres yapma hatta hiç yapma bırak akışına gitsin gün fln da sayma
Evet cnm ağır kaldırma ben 2 gündür yatıyorum arada evde geziniyorum. Ama tabi beni ıgneler mahfetti sana jel verdilermi vajinadan yapılan sabah aksamgun saymiyorumda cnm sanki bana yapmaman gereken ne vrasa hepsini yapiyormusum gibi geliyor yaauzanma agir kaldirma diyirlar unutuyorum sandalyeyi kaldiriveriyorum uzaniveriyroum o yuzden stres yaptim
jel degilde progestan fitil bide estrofem devam ediyorum bide bir bant verdi bna kn sulandrci igne bide cnm bnde evde geznyrum arada kv dede kliyorum zten yemkleei fln o ypiyor dus ne zamn ypicksn sen yaa bn kndomi kotu hissedyrum boyleEvet cnm ağır kaldırma ben 2 gündür yatıyorum arada evde geziniyorum. Ama tabi beni ıgneler mahfetti sana jel verdilermi vajinadan yapılan sabah aksam
Ben jel folik asit bide coraspin kullanıyorum şuan iğnelerim bitti zaten benimde arkadaşım geldi 2 günlük yemek yaptı sağolsun. Ben yarın dus almayı düşünüyorum cnm ılık suyla. Birde bişey sorcam günde bir defa türk kahvesi içiliyor mu acaba bilgin varmijel degilde progestan fitil bide estrofem devam ediyorum bide bir bant verdi bna kn sulandrci igne bide cnm bnde evde geznyrum arada kv dede kliyorum zten yemkleei fln o ypiyor dus ne zamn ypicksn sen yaa bn kndomi kotu hissedyrum boyle
ben yarin dusunuyorum almayi cnm yarin ben bugun 1 fincan ictim cnm ama bisey olmaz sanirimBen jel folik asit bide coraspin kullanıyorum şuan iğnelerim bitti zaten benimde arkadaşım geldi 2 günlük yemek yaptı sağolsun. Ben yarın dus almayı düşünüyorum cnm ılık suyla. Birde bişey sorcam günde bir defa türk kahvesi içiliyor mu acaba bilgin varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?