transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

cnm ben arkadasima sordum icme dedi yasakmis cnm

benimde transfer gününü saymassam 5. gunum kasık batmalarımdan cok kasık agrısı var belımde agrıo hatta agrısı bacagıma vuruo yada cok yatmaktan oldum anlayamıorum bıde sureklı aglama krıızı gelıo kım arasa sorsa nasılsın dıye aglıyorum sankı tutmadı dıorum bı yanımda yok galıba bu sefer olucak dıyo tedavını nerde oldun pekı olmassa doktor tavsıyesı ısteyebılırım senden D dl3434

Bende fındık ceviz meyve c vitamini fln yiyorum protein de almaya calisiyorum her ne kadar aram olmasada et ile mecbur yiyorum.
dun et y3dim ben bugun tavuk yedimkvyaptigi icin doktor onada soyledi o onag ore yPiyor cnm eve gecincr naparim blmytum:)

Ara ara benimde karnıma ağrı giriyor hemen oturuyorum ama hemen belirtiler olmuyormuş cnm. Inşallah bebisler tutunurlar bize

Evet cnm ağır kaldırma ben 2 gündür yatıyorum arada evde geziniyorum. Ama tabi beni ıgneler mahfetti sana jel verdilermi vajinadan yapılan sabah aksam
bende estrofem, jel kullanıyorum coraspirin ve kan sulandırıcı iğne, su jel bana aynı anda 2 tane kullandırıyor dr da kasıntı ve yanma tahrıs yaptıaynı sorunu yasayan varmı , bu arada allerjık bunyeye sahıbım ondanmı bılemedım

Merhaba kizlar benimde 7 eylulde 2 adet 3. Gun embriyo trasferim yapildi, ara ara kasiklarda ve belimde agri oluyor ve goguslerimde hassiyet var. Insallah tutunuyordur bebislerimiz, gercekten cok stresli beklemek

Tüp bebek tedavisi ve transferi olanlar bu süreçte nelere dikkat etmeniz gerekiyor bizimle paylaşırmisiniz bende önümüzdeki ay baslicam tedaviye dondurulmuş 2 embriyom var bklm ilk denemem olucak hakkimizda hayırlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…