cnm ben arkadasima sordum icme dedi yasakmis cnmBen jel folik asit bide coraspin kullanıyorum şuan iğnelerim bitti zaten benimde arkadaşım geldi 2 günlük yemek yaptı sağolsun. Ben yarın dus almayı düşünüyorum cnm ılık suyla. Birde bişey sorcam günde bir defa türk kahvesi içiliyor mu acaba bilgin varmi
Hmm bende şimdi yaptım o zaman icmiyeyim hiç gerek yok. Sağol cnm bilgilendirdigin icincnm ben arkadasima sordum icme dedi yasakmis cnm
Canım benim 4 eylül transfer tarihim
4. Gün kadıklarımda ara ara batmalar oldu sonraki günler bel ağrısı bir ara belim çok ağrıdı
Göğsümde şişlik var bir de kasık kısmımda hafif sertlik hissediyorum oturup kalkarken daha çok hissediliyor bu 3. Denemem diğerlerinde bu belirtilerim yoktu
ananas suyu ic kuzum onun yerineeH
Hmm bende şimdi yaptım o zaman icmiyeyim hiç gerek yok. Sağol cnm bilgilendirdigin icin
Ananas aradım bulamadım ya marketlerdede yok koskoca istanbulda anansa bulamadimananas suyu ic kuzum onun yerinee
Migroslarda var canım ben orada bulmuştum :)Ananas aradım bulamadım ya marketlerdede yok koskoca istanbulda anansa bulamadim
Baktım cnm ananas bulamadım orda yarın eşim e soyleyeyim de baksinMigroslarda var canım ben orada bulmuştum :)
kuzum migrosta anans suyu var yada metro varsa ordada var biz ordan aldikkAnanas aradım bulamadım ya marketlerdede yok koskoca istanbulda anansa bulamadim
Eşime söyledim almış ananas migrostan gelirken getircek. Cnm sen ceviz fındık fln yiyor musun onlarda bu dönemde iyimiskuzum migrosta anans suyu var yada metro varsa ordada var biz ordan aldikk
evet cnm yiyorum hic agzim bos durmuyor surekli yiyorum kabak cekirdegi ananas suyu ananas havuc yiyorum bideEşime söyledim almış ananas migrostan gelirken getircek. Cnm sen ceviz fındık fln yiyor musun onlarda bu dönemde iyimis
Bende fındık ceviz meyve c vitamini fln yiyorum protein de almaya calisiyorum her ne kadar aram olmasada et ile mecbur yiyorum.evet cnm yiyorum hic agzim bos durmuyor surekli yiyorum kabak cekirdegi ananas suyu ananas havuc yiyorum bide
dun et y3dim ben bugun tavuk yedimkvyaptigi icin doktor onada soyledi o onag ore yPiyor cnm eve gecincr naparim blmytum:)Bende fındık ceviz meyve c vitamini fln yiyorum protein de almaya calisiyorum her ne kadar aram olmasada et ile mecbur yiyorum.
Eve geçince artık kendin yapıcaksın cnm :))dun et y3dim ben bugun tavuk yedimkvyaptigi icin doktor onada soyledi o onag ore yPiyor cnm eve gecincr naparim blmytum:)
insaallah tutunurlarda o zaman yapsrim cnm :) ben bugun bulasiklari sudan gecirirken kadiklarima ve belime agri girdi hemen biraktim insaallah birsey olmamistirEve geçince artık kendin yapıcaksın cnm :))
Birde sen tüm gün yatıyormusun ben kalkıp dolaşıyorum yatmaktan biktiminsaallah tutunurlarda o zaman yapsrim cnm :) ben bugun bulasiklari sudan gecirirken kadiklarima ve belime agri girdi hemen biraktim insaallah birsey olmamistir
yok cnm dolaniyorum bn dunde cok ytmdim dun is yapmdm sadece ama mutfkta fln dolandmBirde sen tüm gün yatıyormusun ben kalkıp dolaşıyorum yatmaktan biktim
bende estrofem, jel kullanıyorum coraspirin ve kan sulandırıcı iğne, su jel bana aynı anda 2 tane kullandırıyor dr da kasıntı ve yanma tahrıs yaptıaynı sorunu yasayan varmı , bu arada allerjık bunyeye sahıbım ondanmı bılemedımEvet cnm ağır kaldırma ben 2 gündür yatıyorum arada evde geziniyorum. Ama tabi beni ıgneler mahfetti sana jel verdilermi vajinadan yapılan sabah aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?