- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
Jel bendede kaşıntı ve tahriş yapıyorbende estrofem, jel kullanıyorum coraspirin ve kan sulandırıcı iğne, su jel bana aynı anda 2 tane kullandırıyor dr da kasıntı ve yanma tahrıs yaptıaynı sorunu yasayan varmı , bu arada allerjık bunyeye sahıbım ondanmı bılemedım
En güzeli cnm bende öyle dolanıyorumyok cnm dolaniyorum bn dunde cok ytmdim dun is yapmdm sadece ama mutfkta fln dolandm
Inş cnm rabbim emeklerimizi boşa cikarmasinMerhaba kizlar benimde 7 eylulde 2 adet 3. Gun embriyo trasferim yapildi, ara ara kasiklarda ve belimde agri oluyor ve goguslerimde hassiyet var. Insallah tutunuyordur bebislerimiz, gercekten cok stresli beklemek
Ben normal yaşantıma devam ettim transferden sonra artık dikkat ediyorsun ağır kaldırmıyorsun bunun gibi seylerTüp bebek tedavisi ve transferi olanlar bu süreçte nelere dikkat etmeniz gerekiyor bizimle paylaşırmisiniz bende önümüzdeki ay baslicam tedaviye dondurulmuş 2 embriyom var bklm ilk denemem olucak hakkimizda hayırlisi
Bildigim kadariyla fark etmiyor 5. Gune kadar yolu varmis banada 2.gun embriyo yerlestirdilerBirde şunu merak ediyorum 3.gun embriyosumu 5.gun embriyosumu daha rahat tutunuyor yada neye göre karar veriliyor bunlara
Aaaa hep 3 veya 5 duymuştum şimdiye kadar inşallah bebişiniz sizinle dir cvp verdiğiniz için teşekkür ederimBildigim kadariyla fark etmiyor 5. Gune kadar yolu varmis banada 2.gun embriyo yerlestirdiler
Aaaa hep 3 veya 5 duymuştum şimdiye kadar inşallah bebişiniz sizinle dir cvp verdiğiniz için teşekkür ederim[/QUO
merhabalar inşallah hepinizin tedavisi güzel sonuçlanır.. 3. gün veya 5. gün olmasına doktorunuz ve embriyologlar embriyonun kalitesine ve sayısına göre karar veriyorlar.. kaliteli 5'in üstünde 3. güne gelmiş embriyonuz varsa doktorlar 5. güne kadar devam ettirip ona göre 5. gün embriyosu yerleştiriyor. ancak embriyo sayısı az ise riske atmak istemeyip 3. gün yerleştiriyorlar kimi embriyoların anne rahminde dışarıya göre daha iyi geliştiğini düşünenlerde var.. siz doktorunuza güvenin onlar en iyisini düşüneceklerdir sizin adınıza... hakkınızda hayırlısı olsun
tedavinizi nerede yaptırıyorsunuz ilaçlarımız bire bir aynı ..bende estrofem, jel kullanıyorum coraspirin ve kan sulandırıcı iğne, su jel bana aynı anda 2 tane kullandırıyor dr da kasıntı ve yanma tahrıs yaptıaynı sorunu yasayan varmı , bu arada allerjık bunyeye sahıbım ondanmı bılemedım
Insallahh, senin kac gun oldu transfer olaliInş cnm rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin
Bu ayın 12 de transferim yapıldı 24 yada 25 de kan testi yaptırcam cnmInsallahh, senin kac gun oldu transfer olali
Cnm hemen o sonuca aldanma gününü bekle yükselir insallahKızlar sonucum 12 çıktı çok az değil mi 10. Gündeyim böyle olupta yükselen var mıı
evet cnm yukselebilir sen 2 gun snra tekrarla bidaha 2 kati olursa bi siminti yokKızlar sonucum 12 çıktı çok az değil mi 10. Gündeyim böyle olupta yükselen var mıı
Cnm hemen o sonuca aldanma gününü bekle yükselir insallah
İnşallah inşallah idrar da bayağı netti bu kadar düşük olmasına şaşırdımevet cnm yukselebilir sen 2 gun snra tekrarla bidaha 2 kati olursa bi siminti yok
Kafana takma cnm 2 gün daha bekle inşallah yükselir hakkında hayırlısı tatlım.İnşallah inşallah idrar da bayağı netti bu kadar düşük olmasına şaşırdım
dert etme cnmmm saglikli olsunda hayiri olsun insaallah simdi sevin hamile oldugunaaİnşallah inşallah idrar da bayağı netti bu kadar düşük olmasına şaşırdım
Hayırlısıyla inşallah değerin yükselir cnm moralini yüksek tutArkadaşlar 12.gun kan sonucum 101 ,14.gun bugun de 144 çıktı canim cok sıkkın doktorum bekliyecegiz 4 gun sonra tekrar kan ultrason dedi. Bu zaman icinde kanaman olursa acil arayin beni dedi . Sizce degerlerim duzelirmi ?
insaallah hayirlisiylaa yykselir kuzucumArkadaşlar 12.gun kan sonucum 101 ,14.gun bugun de 144 çıktı canim cok sıkkın doktorum bekliyecegiz 4 gun sonra tekrar kan ultrason dedi. Bu zaman icinde kanaman olursa acil arayin beni dedi . Sizce degerlerim duzelirmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?