İnşallah bir mucize olur değerlerim yükselir canım daha test gününe 5 gün vardert etme cnmmm saglikli olsunda hayiri olsun insaallah simdi sevin hamile oldugunaa
oooo yukselir o zaman kuzucum daha dert etme sennn bebisine odaklan suanda sevinc cigliklari at bence :)İnşallah bir mucize olur değerlerim yükselir canım daha test gününe 5 gün var
Güldürdün beni sağol suratım asıktı çünkü dondurulmuş olduğu için geç çıkabilir demişti geç vermişti test tarihini hayırlısı ben rabbime sığındım :)oooo yukselir o zaman kuzucum daha dert etme sennn bebisine odaklan suanda sevinc cigliklari at bence :)
Cnm hiç takma kafana gemisine odaklan sen eminin o sana sıkıca tutunacak birde 5 gün var dedin test gününe baya artar Allah'ın izniyle merak etmeGüldürdün beni sağol suratım asıktı çünkü dondurulmuş olduğu için geç çıkabilir demişti geç vermişti test tarihini hayırlısı ben rabbime sığındım :)
Allah razı olsun moral verdiniz❤insaallah hayirlisiylaa yykselir kuzucum
insaallah hayirlisiylaa yykselir kuzucum
Aminnn Inşallah yükselir çok teşekkür ederim moralim yükseldi sayenizde❤Hayırlısıyla inşallah değerin yükselir cnm moralini yüksek tut
İnşallah canım dua ediyorum sürekliKafana takma cnm 2 gün daha bekle inşallah yükselir hakkında hayırlısı tatlım.
Mehlikaaaaaa nildaaaaaaa ben cok heycanliyim yaaaaaaa muayenemiz varya.geceleri uyuyamiyorum.yarin tekrar test yapsammi sizce.siz yaptinizmi bidaha.kanamam falan olmadi cok sukur.bi sorun yoktur dimi.kese gormek icin cok heycanlaniyorum.mehlika seninle transferimiz ayni gun sen yarin kalp atisina gidiceksin.acaba bende hem keseyi hem kalp atisini duyabilirmiyim
Kızlar iyi geceler benim ilk tüp denemesi negatifti hatırlarsanız evraklarimi capaya verdim salı günü ariycam çıktıysa duruma göre bu ay yada ekim adetiyle 2.ye baslicaz hayırlısıyla , gebe olanlar olmayanlar beni de dualariniza alirsaniz sevinirim ve bu arada vitamin verdi dr bana yumurtalar icin iyi dedi
medical park bahcelievlertedavinizi nerede yaptırıyorsunuz ilaçlarımız bire bir aynı ..
medical park bahcelievler istanbultedavinizi nerede yaptırıyorsunuz ilaçlarımız bire bir aynı ..
Ben cumartesi gideceğim canım zaman geçmek bilmiyorMehlikaaaaaa nildaaaaaaa ben cok heycanliyim yaaaaaaa muayenemiz varya.geceleri uyuyamiyorum.yarin tekrar test yapsammi sizce.siz yaptinizmi bidaha.kanamam falan olmadi cok sukur.bi sorun yoktur dimi.kese gormek icin cok heycanlaniyorum.mehlika seninle transferimiz ayni gun sen yarin kalp atisina gidiceksin.acaba bende hem keseyi hem kalp atisini duyabilirmiyim
Mehlikaaaaaa nildaaaaaaa ben cok heycanliyim yaaaaaaa muayenemiz varya.geceleri uyuyamiyorum.yarin tekrar test yapsammi sizce.siz yaptinizmi bidaha.kanamam falan olmadi cok sukur.bi sorun yoktur dimi.kese gormek icin cok heycanlaniyorum.mehlika seninle transferimiz ayni gun sen yarin kalp atisina gidiceksin.acaba bende hem keseyi hem kalp atisini duyabilirmiyim
Dra gittim trombofoli yani kan pıhtılaşması testim temiz çıkmış pıhtılaşma yokmuş coraspinden dolayı kesede küçük bir kanama alanı varmış eğer leke kan gelirse korkma dedi veeee bebegimin kalbinin sesini duydum bebegi de gorduk darısı isteyen herkese olsun inşallah siz de haber edin kızlar
Dra gittim trombofoli yani kan pıhtılaşması testim temiz çıkmış pıhtılaşma yokmuş coraspinden dolayı kesede küçük bir kanama alanı varmış eğer leke kan gelirse korkma dedi veeee bebegimin kalbinin sesini duydum bebegi de gorduk darısı isteyen herkese olsun inşallah siz de haber edin kızlar
medical park bahcelievler istanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?