transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

oooo yukselir o zaman kuzucum daha dert etme sennn bebisine odaklan suanda sevinc cigliklari at bence :)
Güldürdün beni sağol suratım asıktı çünkü dondurulmuş olduğu için geç çıkabilir demişti geç vermişti test tarihini hayırlısı ben rabbime sığındım :)

Güldürdün beni sağol suratım asıktı çünkü dondurulmuş olduğu için geç çıkabilir demişti geç vermişti test tarihini hayırlısı ben rabbime sığındım :)
Cnm hiç takma kafana gemisine odaklan sen eminin o sana sıkıca tutunacak birde 5 gün var dedin test gününe baya artar Allah'ın izniyle merak etme

Hanımlar merhaba bugün transferin 10. günü evde idrar testi yaptım sonuç negatif yarın kan testi yaptıracağım aranızda idrarda negatif kanda pozitif çıkan varmı

Mehlikaaaaaa nildaaaaaaa ben cok heycanliyim yaaaaaaa muayenemiz varya.geceleri uyuyamiyorum.yarin tekrar test yapsammi sizce.siz yaptinizmi bidaha.kanamam falan olmadi cok sukur.bi sorun yoktur dimi.kese gormek icin cok heycanlaniyorum.mehlika seninle transferimiz ayni gun sen yarin kalp atisina gidiceksin.acaba bende hem keseyi hem kalp atisini duyabilirmiyim

Caniiiim ben de yarın sabah gidiyorum haber veririm valla ben de heyecanliyim acaba duyacak miyim sen de haber ver gidince içini ferah tut göreceksin bebisini teste gerek yok ki sonuçta orada bebisin zaten gitgide gebelik belirtisi artıyor az sabret :)

Kızlar iyi geceler benim ilk tüp denemesi negatifti hatırlarsanız evraklarimi capaya verdim salı günü ariycam çıktıysa duruma göre bu ay yada ekim adetiyle 2.ye baslicaz hayırlısıyla , gebe olanlar olmayanlar beni de dualariniza alirsaniz sevinirim ve bu arada vitamin verdi dr bana yumurtalar icin iyi dedi

Tabi ki canım dualarımız seninle inşallah olacak Allahın izniyle

Ben cumartesi gideceğim canım zaman geçmek bilmiyor

Dra gittim trombofoli yani kan pıhtılaşması testim temiz çıkmış pıhtılaşma yokmuş coraspinden dolayı kesede küçük bir kanama alanı varmış eğer leke kan gelirse korkma dedi veeee bebegimin kalbinin sesini duydum bebegi de gorduk darısı isteyen herkese olsun inşallah siz de haber edin kızlar

Canimmmmm cok sevindimmmmm.nasil bir duygu

Nildaa bisey sorucam 1.doktor ne kadarlik oldugunu soyledimi kac haftalikmis.2.kan pihtilasmasi bende var bu bi sorunmu olucak acaba.doktor sana bununla ilgili bilgi verdimi

darisi başımıza.yarin 4 bucakta benim randevum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…