Nildaa bisey sorucam 1.doktor ne kadarlik oldugunu soyledimi kac haftalikmis.2.kan pihtilasmasi bende var bu bi sorunmu olucak acaba.doktor sana bununla ilgili bilgi verdimi
latif bey ama Ali ihsan beye geçiş yapıcam, latif bey hastalara deger veren biri değilbende oradayım , doktorun kim acaba ?
bende coraspirin ce kan sulandırıcı iğnesyi bir arada kullanmıştım ve hiç kendim gibisini görmemiştim
cnm bisey soeucam sana yaa benim transferin 3. gunu bugun sol kasigimda boyleignebatar. gibi bir agri oluyor ziplatacak derecede karnimda agriyor arada bide sol bacagim cok agriyor olurmu boyle seyelr yaaalatif bey ama Ali ihsan beye geçiş yapıcam, latif bey hastalara deger veren biri değil
5eylulde 4hafta 6gunluktu bugün 6hafta 2 günlük ultrasona gore aslında erken duyamam diyodum ama duyduk çok şükür çok güzel bir duygu videoya aldım hatta Allah isteyen herkese nasip etsin ben belki vardır diye yaptırdım o testi eğer olsaydı iğne başlayacaktı iğne kullandığın sürece sıkıntı olmaz çok kişi var öyle benim ilk gebelik ya emin olmak için yaptırdık bir de ailede var o yüzden
AAA Seninle yazıştıkmı acaba bizlatif bey ama Ali ihsan beye geçiş yapıcam, latif bey hastalara deger veren biri değil
bende ali ihsan bey in hastayım çok severim kendisi uzun zamandan beri gidiyorum çok kıymetli bir doktordur ..latif bey ama Ali ihsan beye geçiş yapıcam, latif bey hastalara deger veren biri değil
daha onceden sanmıyorumAAA Seninle yazıştıkmı acaba biz
bugun receteme kase protokol no unutmuslar duzeltmeye gıttım degısıklık yapmak ıstedıgımı bıldırdımbende ali ihsan bey in hastayım çok severim kendisi uzun zamandan beri gidiyorum çok kıymetli bir doktordur ..
hoşgörülü , saygılı ,güleryüzlü ben çok severim
Ayy bebişini gördünmü canım çok güzel bir haber ohh ohh güzel gidiyor maşallahDra gittim trombofoli yani kan pıhtılaşması testim temiz çıkmış pıhtılaşma yokmuş coraspinden dolayı kesede küçük bir kanama alanı varmış eğer leke kan gelirse korkma dedi veeee bebegimin kalbinin sesini duydum bebegi de gorduk darısı isteyen herkese olsun inşallah siz de haber edin kızlar
İnsallah canım tutunuyordur yavrularMerhaba kizlar benimde 7 eylulde 2 adet 3. Gun embriyo trasferim yapildi, ara ara kasiklarda ve belimde agri oluyor ve goguslerimde hassiyet var. Insallah tutunuyordur bebislerimiz, gercekten cok stresli beklemek
NE DEDİLER ?bugun receteme kase protokol no unutmuslar duzeltmeye gıttım degısıklık yapmak ıstedıgımı bıldırdım
Anladim canim ben suanda kan sulandirici igne kullaniyorum.12 haftaya kadar kullanmam gerektigini soyledi doktor.bakalim yarin ne dicek.bebegin kalp atislarini da duydun bundan sonrasi gelir ins.en zorlarini atlattin ins canim darisi basimiza ins
Ayy bebişini gördünmü canım çok güzel bir haber ohh ohh güzel gidiyor maşallahinsallah hepimize nasip olsun
İnsallah canım sorunsuz büyütürsün bebişini içinde..Allahım kucağına almayı nasıl etsin.Evet canım gördüm sesini de duydum darısı sizlere artık :) kesede biraz kanam varmış inşallah o da çok önemli sorun yaratmaz coraspinden dolayı kanaman olabilir dedi bir daha 15 gün sonraya gel dedi o zamana daha da buyur ibsallah
İnsallah canım sorunsuz büyütürsün bebişini içinde..Allahım kucağına almayı nasıl etsin..
latif beyın bekleme suresı var gecıs yapabılırsınız tabı dedı,NE DEDİLER ?
cnm napiyorsun nasil gidiyorbeni mara da bicak gibi yerimden ziplatan batmalar oluyor sendede varmi oylee bide sol bacagim cok agriyorKafana takma cnm 2 gün daha bekle inşallah yükselir hakkında hayırlısı tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?