transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Nildaa bisey sorucam 1.doktor ne kadarlik oldugunu soyledimi kac haftalikmis.2.kan pihtilasmasi bende var bu bi sorunmu olucak acaba.doktor sana bununla ilgili bilgi verdimi

5eylulde 4hafta 6gunluktu bugün 6hafta 2 günlük ultrasona gore aslında erken duyamam diyodum ama duyduk çok şükür çok güzel bir duygu videoya aldım hatta Allah isteyen herkese nasip etsin ben belki vardır diye yaptırdım o testi eğer olsaydı iğne başlayacaktı iğne kullandığın sürece sıkıntı olmaz çok kişi var öyle benim ilk gebelik ya emin olmak için yaptırdık bir de ailede var o yüzden

Toksoplazma bağışıklığım yokmuş onun için çiğ et iyice yıkanmamış yeşillik uzak durmam gerekiyormus

latif bey ama Ali ihsan beye geçiş yapıcam, latif bey hastalara deger veren biri değil
cnm bisey soeucam sana yaa benim transferin 3. gunu bugun sol kasigimda boyleignebatar. gibi bir agri oluyor ziplatacak derecede karnimda agriyor arada bide sol bacagim cok agriyor olurmu boyle seyelr yaaa

Anladim canim ben suanda kan sulandirici igne kullaniyorum.12 haftaya kadar kullanmam gerektigini soyledi doktor.bakalim yarin ne dicek.bebegin kalp atislarini da duydun bundan sonrasi gelir ins.en zorlarini atlattin ins canim darisi basimiza ins

Ayy bebişini gördünmü canım çok güzel bir haber ohh ohh güzel gidiyor maşallahinsallah hepimize nasip olsun

Merhaba kizlar benimde 7 eylulde 2 adet 3. Gun embriyo trasferim yapildi, ara ara kasiklarda ve belimde agri oluyor ve goguslerimde hassiyet var. Insallah tutunuyordur bebislerimiz, gercekten cok stresli beklemek
İnsallah canım tutunuyordur yavrular .

Anladim canim ben suanda kan sulandirici igne kullaniyorum.12 haftaya kadar kullanmam gerektigini soyledi doktor.bakalim yarin ne dicek.bebegin kalp atislarini da duydun bundan sonrasi gelir ins.en zorlarini atlattin ins canim darisi basimiza ins

Inşallah canım Allah hepimize sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah darısı da sana haber et sen de :) dr dediyse kullan tabi canım

Ayy bebişini gördünmü canım çok güzel bir haber ohh ohh güzel gidiyor maşallahinsallah hepimize nasip olsun

Evet canım gördüm sesini de duydum darısı sizlere artık :) kesede biraz kanam varmış inşallah o da çok önemli sorun yaratmaz coraspinden dolayı kanaman olabilir dedi bir daha 15 gün sonraya gel dedi o zamana daha da buyur ibsallah

İnsallah canım sorunsuz büyütürsün bebişini içinde..Allahım kucağına almayı nasıl etsin..

Kızlar benimde 7 eylülde 3. Gün embriyosu transfer edildi bugün 8. Günüm ve adet ağrısı gibi ağrılar oluyor normal mi bu durum acaba... ister istemez stres oldum... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…