bende oradayım , doktorun kim acaba ?
bende coraspirin ce kan sulandırıcı iğnesyi bir arada kullanmıştım ve hiç kendim gibisini görmemiştim
Bu saate kadar olmadı oh oh sahada olmaz diyordum
Bu saate kadar olmadı oh oh sahada olmaz diyordum
Hayirli olsun insallah ali ihsan beyden memnun kalacaksiniz ..latif beyın bekleme suresı var gecıs yapabılırsınız tabı dedı,
Ikinci oldu :)Ben de kullanıyorum ikisini de
Ikinci oldu :)
Doktorun kim arkadasim hayirli olsun bebis
kendisiyle tanıstık yumurta takibimi ve yumurta toplama işlemimi kendi yaptı, bayrama denk gelmişti ali ihsan bey vardı latif beyle on gorusme yaptım birde transfere girdi o kadar, beni sıkısık 2 saat beklettı agrıdan geberdım bobreklerım patlıcak sandım arıyor hemsıreler ısım var bellı degıl dıyor muaynede yukarda o zaman muaynene gore ayarla operasyonunu , kısacası uyusamadık ve cok hasta saygısı olmayan bırı latif bey, ego tavan suratsız ne bıleyım sevemedım, bır doktorun ısıne ve hastasına saygısı yoksa boyle kacırır, hasta gpruslerınede ıletıcem sıkayetımı ayrıcaHayirli olsun insallah ali ihsan beyden memnun kalacaksiniz ..
Kızlar belki bileniniz vardır. Transferden sonra çatlatma iğnesi vurulmanın mantığı ne? Bir de bu choriomonu nasıl vuracam anlamadım
Merhaba, benimde ayni gun 3. Gun embroyosu transferi yapildi. Benimde ara ara kramp seklinde agrilar giriyor, tutunacagi zamanda adet agrilari olurmus ya insallah hayra alamettir. Test gunun ne zaman canimKızlar benimde 7 eylülde 3. Gün embriyosu transfer edildi bugün 8. Günüm ve adet ağrısı gibi ağrılar oluyor normal mi bu durum acaba... ister istemez stres oldum... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah...
Doktorum 22 eylül olarak verdi test tarihini canım insallah müjdeli haberlerimizi paylaşırız... senin test tarihin ne zaman.. Rabbim yüzümüzü güldürsün insallahMerhaba, benimde ayni gun 3. Gun embroyosu transferi yapildi. Benimde ara ara kramp seklinde agrilar giriyor, tutunacagi zamanda adet agrilari olurmus ya insallah hayra alamettir. Test gunun ne zaman canim
benimde 24 u test ginum dun belirtilerim vardi ama bugun hicbirsey yok bende korkuyorum bisi oldumu acaba diyeeDoktorum 22 eylül olarak verdi test tarihini canım insallah müjdeli haberlerimizi paylaşırız... senin test tarihin ne zaman.. Rabbim yüzümüzü güldürsün insallah
Benim doktorum protein ağırlıklı beslenmemi söylemişti canım ayrıca forumlarda kabak çekirdeği ve ananas faydalı diye okumuştum onlardanda yedim ananası transferden sonra 5. Güne kadar tavsiye ediyorlardı... inşallah faydaları vardır...Selam kizlar.sizlere danismak istedigim seyler var.transferden sonra hep yattinizmi mesela kalkmadan?ne yiyip ictiniz?ekstra bisiler yiyen oldumu?transferim cok yakin benimde heycanliyim baya :)
merhaba ben de transferden sonra iki gün yattım.Sadece lavabo için kalktım.Yemeğimi yatakta doğrularak yedim.3-4. gün banyomu yaptım çok ayakta durmamak üzere.3.günden sonra yemeği masada yemeye başladım.ufak ufak yürüdüm evin içinde. Çok yatmanin stres ve bel ağrısı dışında faydası olmayacağını söyledi doktor.5.gün pikniğe gittik.Dışarı çıktım araba kullandım vs. Şimdi sonuç pozitif. ilkinde on gün boyunca yattım dehşet bel ağrısı ve negatif sonuç olarak döndü bana.Beslenmeye gelince pozitif onaylaninca bol bol proteinli yiyecekler yememi (şimdi bulantidan yiyemesem de) 2-2.5 litre su tuketmemi söylemişti.Selam kizlar.sizlere danismak istedigim seyler var.transferden sonra hep yattinizmi mesela kalkmadan?ne yiyip ictiniz?ekstra bisiler yiyen oldumu?transferim cok yakin benimde heycanliyim baya :)
Canım sürekli vücudumuzu dinleyerek hata yapıyoruz aslında... benimde hiçbir belirtim yok doktorum esas belirtiler 6. Haftadan sonra başlar dedi şimdiden belirti arama dedi... insallah sonucumuz pozitif olsunda belirtilerimizde sonradan olsunbenimde 24 u test ginum dun belirtilerim vardi ama bugun hicbirsey yok bende korkuyorum bisi oldumu acaba diyee
insaallah cnm yaaa dun vardi kasigima bicak saplanir gibi saplaniyordu bide belim bacagim cok agriyordu bugun bisi yokCanım sürekli vücudumuzu dinleyerek hata yapıyoruz aslında... benimde hiçbir belirtim yok doktorum esas belirtiler 6. Haftadan sonra başlar dedi şimdiden belirti arama dedi... insallah sonucumuz pozitif olsunda belirtilerimizde sonradan olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?