transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Yaa ben ne guzel çok iyiyim hiiic mide bulantim kokulara hassasiyetim yok diyordum kendi kendime nazar degdirdim.aksamdan beri midem perişan.kokular ııyyy

Ikinci oldu :)
Doktorun kim arkadasim hayirli olsun bebis

Memorial şişliye gittim ben de genetik kan pıhtılaşma sorunu var bu sebeple gebelik boyunca 8.aya kadar kullanacakmışım. Bebeğim benimle kalsın da isterse her yerim mosmor olsun. Teşekkür ederim :)

Hayirli olsun insallah ali ihsan beyden memnun kalacaksiniz ..
kendisiyle tanıstık yumurta takibimi ve yumurta toplama işlemimi kendi yaptı, bayrama denk gelmişti ali ihsan bey vardı latif beyle on gorusme yaptım birde transfere girdi o kadar, beni sıkısık 2 saat beklettı agrıdan geberdım bobreklerım patlıcak sandım arıyor hemsıreler ısım var bellı degıl dıyor muaynede yukarda o zaman muaynene gore ayarla operasyonunu , kısacası uyusamadık ve cok hasta saygısı olmayan bırı latif bey, ego tavan suratsız ne bıleyım sevemedım, bır doktorun ısıne ve hastasına saygısı yoksa boyle kacırır, hasta gpruslerınede ıletıcem sıkayetımı ayrıca

Kızlar belki bileniniz vardır. Transferden sonra çatlatma iğnesi vurulmanın mantığı ne? Bir de bu choriomonu nasıl vuracam anlamadım

Eklentiler

• 20170915_180956.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar belki bileniniz vardır. Transferden sonra çatlatma iğnesi vurulmanın mantığı ne? Bir de bu choriomonu nasıl vuracam anlamadım
bu adreste nasıl yapılacağı anlatılmış.Dil yabancı ancak gösteriyor nasıl karistirdigini.Enjektör ucu Vidalı çevirerek takiyorsun.bir de tavsiyem ilacı enjektöre çekerken ucunu çok zorlama değilse daha çok can acıtıyor.Ben de buna benzer menapur kullandım iki enjektör iki uç kullandım.ikinci ince uç hiç biryerle temas etmeyince ucu daha az acıtıyor. Ikinci uç degismiyorsa şişeye girdiğinde cama degdirme ki tirtiklasmaz daha az canın yanar.Geçmiş olsun arkadaşım.Umarim yardimci olabilmisimdir.

Merhaba, benimde ayni gun 3. Gun embroyosu transferi yapildi. Benimde ara ara kramp seklinde agrilar giriyor, tutunacagi zamanda adet agrilari olurmus ya insallah hayra alamettir. Test gunun ne zaman canim

Selam kizlar.sizlere danismak istedigim seyler var.transferden sonra hep yattinizmi mesela kalkmadan?ne yiyip ictiniz?ekstra bisiler yiyen oldumu?transferim cok yakin benimde heycanliyim baya :)

Merhaba, benimde ayni gun 3. Gun embroyosu transferi yapildi. Benimde ara ara kramp seklinde agrilar giriyor, tutunacagi zamanda adet agrilari olurmus ya insallah hayra alamettir. Test gunun ne zaman canim
Doktorum 22 eylül olarak verdi test tarihini canım insallah müjdeli haberlerimizi paylaşırız... senin test tarihin ne zaman.. Rabbim yüzümüzü güldürsün insallah

Doktorum 22 eylül olarak verdi test tarihini canım insallah müjdeli haberlerimizi paylaşırız... senin test tarihin ne zaman.. Rabbim yüzümüzü güldürsün insallah
benimde 24 u test ginum dun belirtilerim vardi ama bugun hicbirsey yok bende korkuyorum bisi oldumu acaba diyee

Selam kizlar.sizlere danismak istedigim seyler var.transferden sonra hep yattinizmi mesela kalkmadan?ne yiyip ictiniz?ekstra bisiler yiyen oldumu?transferim cok yakin benimde heycanliyim baya :)
Benim doktorum protein ağırlıklı beslenmemi söylemişti canım ayrıca forumlarda kabak çekirdeği ve ananas faydalı diye okumuştum onlardanda yedim ananası transferden sonra 5. Güne kadar tavsiye ediyorlardı... inşallah faydaları vardır...

merhaba ben de transferden sonra iki gün yattım.Sadece lavabo için kalktım.Yemeğimi yatakta doğrularak yedim.3-4. gün banyomu yaptım çok ayakta durmamak üzere.3.günden sonra yemeği masada yemeye başladım.ufak ufak yürüdüm evin içinde. Çok yatmanin stres ve bel ağrısı dışında faydası olmayacağını söyledi doktor.5.gün pikniğe gittik.Dışarı çıktım araba kullandım vs. Şimdi sonuç pozitif. ilkinde on gün boyunca yattım dehşet bel ağrısı ve negatif sonuç olarak döndü bana.Beslenmeye gelince pozitif onaylaninca bol bol proteinli yiyecekler yememi (şimdi bulantidan yiyemesem de) 2-2.5 litre su tuketmemi söylemişti.

benimde 24 u test ginum dun belirtilerim vardi ama bugun hicbirsey yok bende korkuyorum bisi oldumu acaba diyee
Canım sürekli vücudumuzu dinleyerek hata yapıyoruz aslında... benimde hiçbir belirtim yok doktorum esas belirtiler 6. Haftadan sonra başlar dedi şimdiden belirti arama dedi... insallah sonucumuz pozitif olsunda belirtilerimizde sonradan olsun

insaallah cnm yaaa dun vardi kasigima bicak saplanir gibi saplaniyordu bide belim bacagim cok agriyordu bugun bisi yok

Kızlar değerim 12 den 2 ye düştü 3. Deneme de olmadı

Destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Hamile olan arkadaşlarım sağlıcakla kucağınıza almanızı diliyorum

Transferi olan arkadaşlarıma pozitif sonuçlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…