Benimde bi gun oldu belirtoler bi gun olmadi ara ara oldu sanki herhangi bi lekelenmede olmadi bilmiyorum ki boyle mi oluyo yada psikolojik mi oluyo bilemedim neyse az kaldi test gunumuze hayirlisi olsun hakkimizdabenimde 24 u test ginum dun belirtilerim vardi ama bugun hicbirsey yok bende korkuyorum bisi oldumu acaba diyee
senin az kalmiss hadi insaallah pozitif sonuc alirsin cnmAmin insallah, benimde test gunum ayin 19u. Hayilisi olsun hakkimizda
Benimde bi gun oldu belirtoler bi gun olmadi ara ara oldu sanki herhangi bi lekelenmede olmadi bilmiyorum ki boyle mi oluyo yada psikolojik mi oluyo bilemedim neyse az kaldi test gunumuze hayirlisi olsun hakkimizda
Mrb cnm bende şuan için herhangi birşey yok belirtiler öyle hemen belli olmuyor biliyorsun degilmi kendini dinleme cnm benim şuan için herşey normal herhangi bir lekeleme yada kanama olmadi rabbime şükürcnm napiyorsun nasil gidiyorbeni mara da bicak gibi yerimden ziplatan batmalar oluyor sendede varmi oylee bide sol bacagim cok agriyor
bendede leke yada kanama yok cnm ama dun bi kac kere bicak saplanir gibi oldu kasiklarima bugun bisey yok artikMrb cnm bende şuan için herhangi birşey yok belirtiler öyle hemen belli olmuyor biliyorsun degilmi kendini dinleme cnm benim şuan için herşey normal herhangi bir lekeleme yada kanama olmadi rabbime şükür
Inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar aliriz cnmbendede leke yada kanama yok cnm ama dun bi kac kere bicak saplanir gibi oldu kasiklarima bugun bisey yok artik
insaallah cnm evde olmakta cnimi sikiyor yaa cok sikiliyorumInşallah hepimiz hayırlı sonuçlar aliriz cnm
Benimde cnm 5 gündür evdeyim komedi filmi izleyip duruyorum yemek fln yapıyorum bugün eşimle markete gittik poşetleri eşim taşıdı yarın izinli artık bi sahile fln gidip deniz havası alırım pazartesiden itibaren dışarı çıkıcam artık böyle olmuyor zaman gecmiyorinsaallah cnm evde olmakta cnimi sikiyor yaa cok sikiliyorum
bende dun bi markete gittim ama dun belim agriyordu cok gezemedim hemen eve geldik bu aksm bende cikmayi dusunuyorum bklimBenimde cnm 5 gündür evdeyim komedi filmi izleyip duruyorum yemek fln yapıyorum bugün eşimle markete gittik poşetleri eşim taşıdı yarın izinli artık bi sahile fln gidip deniz havası alırım pazartesiden itibaren dışarı çıkıcam artık böyle olmuyor zaman gecmiyor
Yani evde otur otur nereye kadar normalde calisiomusun cnm senbende dun bi markete gittim ama dun belim agriyordu cok gezemedim hemen eve geldik bu aksm bende cikmayi dusunuyorum bklim
yok cnm calismiyorum ama ben kv dede kaldigim icin herseyi o yapiyor hic bu kadar hareketsiz kalmamistim yaainsaallah tutunurlar bize yaaYani evde otur otur nereye kadar normalde calisiomusun cnm sen
Inşallah cnm ya hayırlısı rabbim ol derse oluryok cnm calismiyorum ama ben kv dede kaldigim icin herseyi o yapiyor hic bu kadar hareketsiz kalmamistim yaainsaallah tutunurlar bize yaa
Bu saate kadar olmadı oh oh sahada olmaz diyordum
Canimmmmm ben keseyi gordummmmmmdoktor hersey yolunda dedi.2 hafta sonra kalp atisina gidicem ins sen naptin haberini bekliyorum
Suan 6+1 haftalik.kalp atisi icin dolu dolu 15 gun dedi.net duyalim die hicbir sorun yok dedi.super bir duygu cok sukurOh oh hadi gözün aydın kaç haftalık dedi dr :) bir de kalp atışını duy inşallah harika oluyor ben videoya çektim izleyip izleyip duruyorum:)
Bende yeni geldim.cok şükür kalp atışlarını duyduk. İlaçlara devam.2.bi kese gördü içinde çok minik bebek var gibi ancak doktor onun kalp atışlarını duyamadi.ya çok küçük yada gelismeyecek gibi dedi.benimde kafam karıştı.gecrn hafta göremediği keseyi bu hafta mujdeledi.ancak herşey olabilir dediCanimmmmm ben keseyi gordummmmmmdoktor hersey yolunda dedi.2 hafta sonra kalp atisina gidicem ins sen naptin haberini bekliyorum
Suan 6+1 haftalik.kalp atisi icin dolu dolu 15 gun dedi.net duyalim die hicbir sorun yok dedi.super bir duygu cok sukur
Bende yeni geldim.cok şükür kalp atışlarını duyduk. İlaçlara devam.2.bi kese gördü içinde çok minik bebek var gibi ancak doktor onun kalp atışlarını duyamadi.ya çok küçük yada gelismeyecek gibi dedi.benimde kafam karıştı.gecrn hafta göremediği keseyi bu hafta mujdeledi.ancak herşey olabilir dedi
Bende yeni geldim.cok şükür kalp atışlarını duyduk. İlaçlara devam.2.bi kese gördü içinde çok minik bebek var gibi ancak doktor onun kalp atışlarını duyamadi.ya çok küçük yada gelismeyecek gibi dedi.benimde kafam karıştı.gecrn hafta göremediği keseyi bu hafta mujdeledi.ancak herşey olabilir dedi
Iyi aksamlar hayırlı olsun kaçıncı haftada duydunuzBende yeni geldim.cok şükür kalp atışlarını duyduk. İlaçlara devam.2.bi kese gördü içinde çok minik bebek var gibi ancak doktor onun kalp atışlarını duyamadi.ya çok küçük yada gelismeyecek gibi dedi.benimde kafam karıştı.gecrn hafta göremediği keseyi bu hafta mujdeledi.ancak herşey olabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?