transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Amin insallah, benimde test gunum ayin 19u. Hayilisi olsun hakkimizda
benimde 24 u test ginum dun belirtilerim vardi ama bugun hicbirsey yok bende korkuyorum bisi oldumu acaba diyee
Benimde bi gun oldu belirtoler bi gun olmadi ara ara oldu sanki herhangi bi lekelenmede olmadi bilmiyorum ki boyle mi oluyo yada psikolojik mi oluyo bilemedim neyse az kaldi test gunumuze hayirlisi olsun hakkimizda

senin az kalmiss hadi insaallah pozitif sonuc alirsin cnm

cnm napiyorsun nasil gidiyorbeni mara da bicak gibi yerimden ziplatan batmalar oluyor sendede varmi oylee bide sol bacagim cok agriyor
Mrb cnm bende şuan için herhangi birşey yok belirtiler öyle hemen belli olmuyor biliyorsun degilmi kendini dinleme cnm benim şuan için herşey normal herhangi bir lekeleme yada kanama olmadi rabbime şükür

Mrb cnm bende şuan için herhangi birşey yok belirtiler öyle hemen belli olmuyor biliyorsun degilmi kendini dinleme cnm benim şuan için herşey normal herhangi bir lekeleme yada kanama olmadi rabbime şükür
bendede leke yada kanama yok cnm ama dun bi kac kere bicak saplanir gibi oldu kasiklarima bugun bisey yok artik

insaallah cnm evde olmakta cnimi sikiyor yaa cok sikiliyorum
Benimde cnm 5 gündür evdeyim komedi filmi izleyip duruyorum yemek fln yapıyorum bugün eşimle markete gittik poşetleri eşim taşıdı yarın izinli artık bi sahile fln gidip deniz havası alırım pazartesiden itibaren dışarı çıkıcam artık böyle olmuyor zaman gecmiyor

bende dun bi markete gittim ama dun belim agriyordu cok gezemedim hemen eve geldik bu aksm bende cikmayi dusunuyorum bklim

Canimmmmm ben keseyi gordummmmmmdoktor hersey yolunda dedi.2 hafta sonra kalp atisina gidicem inssen naptin haberini bekliyorum

Oh oh hadi gözün aydın kaç haftalık dedi dr :) bir de kalp atışını duy inşallah harika oluyor ben videoya çektim izleyip izleyip duruyorum:)

Oh oh hadi gözün aydın kaç haftalık dedi dr :) bir de kalp atışını duy inşallah harika oluyor ben videoya çektim izleyip izleyip duruyorum:)
Suan 6+1 haftalik.kalp atisi icin dolu dolu 15 gun dedi.net duyalim die hicbir sorun yok dedi.super bir duygu cok sukur

Canimmmmm ben keseyi gordummmmmmdoktor hersey yolunda dedi.2 hafta sonra kalp atisina gidicem inssen naptin haberini bekliyorum
Bende yeni geldim.cok şükür kalp atışlarını duyduk. İlaçlara devam.2.bi kese gördü içinde çok minik bebek var gibi ancak doktor onun kalp atışlarını duyamadi.ya çok küçük yada gelismeyecek gibi dedi.benimde kafam karıştı.gecrn hafta göremediği keseyi bu hafta mujdeledi.ancak herşey olabilir dedi

aaaa çok şaşırdım demek oburu de tutunmuş kuzum yaa kıyamam ona inşallah her şey yolunda olur içini ferah tut sağlıklı bir bebekse zaten gelişir sen yine de olumlu düşün artık daha çok dikkat etmelisin ikiz bebek sonuçta:)

ha

ha bir de kaç haftalık dedi bu gittiğinde

Iyi aksamlar hayırlı olsun kaçıncı haftada duydunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…