transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canim benim cok ama cok ama cok sevindimmmmm.ins hepimiz saglikla kucagimiza da aliriz yaaaaa.yerim.ben onlari

Doktora sormadım ama benim hesaplarima göre 7 haftalık bugün.bide benim transferin adetimin takiben 23.gun oldu 6.gun embriyosuydu

Ultrason kağıdında yazar kaç mm olduğu da yazar bende 6w2d yani 6hafta2gun 5.34mm boyu da yazıyor bebegin iyice bak varsa kağıdın :)

hamile olan herkese hayırlı olsun, Allah saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin, ben hamile olan arkadaşlara birşey sormak istiyorum transferden tete kadar olan süreçte lekelenme dedahil bu tarz birşey yaşadımı yoksa yaşamadımı ? şimdiden cevaplar için teşekkür ederim

Ben hiç yaşamadım canım ama yasayan da var inşallah pozitif sonuç alırsın

benim hiç kanama ya da lekelenme problemim olmadı,hala da yok şükür.. hayırdır bi sıkıntı yok inşallah arkadaşım??

Kizlar merhaba, bebislerine kavusanlar, kalp atisini duyanlar gorenler hepinize hayirli olsun, insallah saglikla kucaginiza alirsiniz, benimde 19unda testim var simdiye kadar bir kac kez kasiklarinda batmalar, bel agrisi oldu ama artik hic bir sey yok, sanki tutmadi gibi geliyor cok uzuluyorum

Canım ben blastosıst transferi sonrası 9. Gün kahverengi lekelenme yaşadım çok az birşey ..Eşim normal dedi hani bende belki tutunma vs dir diye düşündüm ama doktoru yinede aradım kanama kırmızı taze değil ise telaş etmemek lazım..ilaçlara devam dedi..Benimde testim pozitif çıktı canım...İnsallah Seninde hersey yolunda gider

Öyle olumsuz düşünme bendede batma oldu transfer sonrası 3. Gün basladı ara ara oldu hala ayakta kalınca filan oluyor tabii hafif hafif..Testim pozitif
İnsallah canım sende pozitifi görürsün..

Canim benim kimsenin agrisina belirtilerine bakip kendini uzme.herkeste bu surec farkli farkli.sende olur bende olmaz.herkesin bunyesi hamileligi kabul etmesi farkli.Allahim en kisa zamanda herkesin kucaklarini doldursun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…