hamile olan herkese hayırlı olsun, Allah saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin, ben hamile olan arkadaşlara birşey sormak istiyorum transferden tete kadar olan süreçte lekelenme dedahil bu tarz birşey yaşadımı yoksa yaşamadımı ? şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
Insallah tek istedigimiz bu, saglikli bebisler.. moral verdiğin icin cok tesekkur ederim, insallah pozitiftir ve bebeklerim benimledir..Canim benim kimsenin agrisina belirtilerine bakip kendini uzme.herkeste bu surec farkli farkli.sende olur bende olmaz.herkesin bunyesi hamileligi kabul etmesi farkli.Allahim en kisa zamanda herkesin kucaklarini doldursun ins
Ben 8.gün idrar testi yapmıştım üstelik hassas erken gebelik testlerinden de değildi ve kıpkırmızı çıkmıştı.9.günde kan değerim 207 idi.tek embriyo üstelik ama 5.gün embriyosuydu.genelde sağlıklı bir gebelikse eğer 8.günde çıkıyor baktırabilirsin.Arkadaşlar 8. gün test yaptıran varmı ve değeriniz kaç çıktı ? yaptırsam çıkarmı beklemek zor malum
Ayni gun transferimiz canim hakkimizda hayirlisi olsun :)Mrb arkadaşlar uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama Yeni üye oldum. Benim de bugün transferden sonraki 3.gunum. Haftaya pazar test günüm. Şimdilik sadece kasiklarimda hafif batma hissi var. Onun dışında hiç bir şey Yok hayirlisi bakalım
Amin canim insallah güzel haberi de burda paylaşırız haftayaAyni gun transferimiz canim hakkimizda hayirlisi olsun :)
Hayirli olsun transferleriniz arkadaslar.ins guzel haberlerinizi aliriz
Amin teşekkürler insallah
merhaba ben de transferden sonra iki gün yattım.Sadece lavabo için kalktım.Yemeğimi yatakta doğrularak yedim.3-4. gün banyomu yaptım çok ayakta durmamak üzere.3.günden sonra yemeği masada yemeye başladım.ufak ufak yürüdüm evin içinde. Çok yatmanin stres ve bel ağrısı dışında faydası olmayacağını söyledi doktor.5.gün pikniğe gittik.Dışarı çıktım araba kullandım vs. Şimdi sonuç pozitif. ilkinde on gün boyunca yattım dehşet bel ağrısı ve negatif sonuç olarak döndü bana.Beslenmeye gelince pozitif onaylaninca bol bol proteinli yiyecekler yememi (şimdi bulantidan yiyemesem de) 2-2.5 litre su tuketmemi söylemişti.
Bende yatamayanlardanim bugun 3. Gunumn ve yatamiyorin kalkip dolaniyaorrun hep sonrada vicdan yapiyorum tutmasa diye... bana gore degil yatmak ya stres oluyorim yattikcaAy cok sevindim cnim.moral oldun banada.herkes yat diyo kalkma dio 15gun moralim bozuluyo ya
Hiç stres olma arkadaşım,yatmanın bilimsel olarak ispatlanmış tek bir faydası bile Yok,hatta sabit yatmaktan belinin sırtının falan ağrıdığını düşünürsek zararı bile var. Ben hiç yatmadım hiç.zaten transferi yaptı doktor çat diye kaldırdı elimden tutup masadan,hadi dedi hayırlı olsun normal hayatına devam edebilirsin. Transferin 3.günü yemek ufak temizlik işleri Allah ne verdiyse çok yorulmadan yapmaya başladım. 8.günde pozitif sonucu aldım,2gün önce keseyi gördüm şimdi kalp atışı için bekliyorum.hiç kanamam ya da lekelenmem olmadı,hayatıma normal olarak devam ediyorum.o sebeple hiççççç Yatacam diye kendini zorlama. İmkanın varsa ev işi falan yapma tabii tatildeymişsin gibi düşün gez toz dinlenBende yatamayanlardanim bugun 3. Gunumn ve yatamiyorin kalkip dolaniyaorrun hep sonrada vicdan yapiyorum tutmasa diye... bana gore degil yatmak ya stres oluyorim yattikca
Su serptin icime canim insallah bizlerde aliriz hayirli haberleri sende saglicakla kucagina alirsin insallahHiç stres olma arkadaşım,yatmanın bilimsel olarak ispatlanmış tek bir faydası bile Yok,hatta sabit yatmaktan belinin sırtının falan ağrıdığını düşünürsek zararı bile var. Ben hiç yatmadım hiç.zaten transferi yaptı doktor çat diye kaldırdı elimden tutup masadan,hadi dedi hayırlı olsun normal hayatına devam edebilirsin. Transferin 3.günü yemek ufak temizlik işleri Allah ne verdiyse çok yorulmadan yapmaya başladım. 8.günde pozitif sonucu aldım,2gün önce keseyi gördüm şimdi kalp atışı için bekliyorum.hiç kanamam ya da lekelenmem olmadı,hayatıma normal olarak devam ediyorum.o sebeple hiççççç Yatacam diye kendini zorlama. İmkanın varsa ev işi falan yapma tabii tatildeymişsin gibi düşün gez toz dinlen
Doktor bana da yatmakla alakası Yok kendine dikkat et ağır bir şey kaldırma ama günlük yaşamına devam et dedi. Hatta beni transferden hemen sonra tuvalefe götürdüler. Ben de 3 gündür evdeyim ama kalkıyorum geziyorum sürekli sadece anı hareket etmeden her şeyi yapıyorum insallah senin gibi güzel sonuç alırım ben deHiç stres olma arkadaşım,yatmanın bilimsel olarak ispatlanmış tek bir faydası bile Yok,hatta sabit yatmaktan belinin sırtının falan ağrıdığını düşünürsek zararı bile var. Ben hiç yatmadım hiç.zaten transferi yaptı doktor çat diye kaldırdı elimden tutup masadan,hadi dedi hayırlı olsun normal hayatına devam edebilirsin. Transferin 3.günü yemek ufak temizlik işleri Allah ne verdiyse çok yorulmadan yapmaya başladım. 8.günde pozitif sonucu aldım,2gün önce keseyi gördüm şimdi kalp atışı için bekliyorum.hiç kanamam ya da lekelenmem olmadı,hayatıma normal olarak devam ediyorum.o sebeple hiççççç Yatacam diye kendini zorlama. İmkanın varsa ev işi falan yapma tabii tatildeymişsin gibi düşün gez toz dinlen
Hiç stres olma arkadaşım,yatmanın bilimsel olarak ispatlanmış tek bir faydası bile Yok,hatta sabit yatmaktan belinin sırtının falan ağrıdığını düşünürsek zararı bile var. Ben hiç yatmadım hiç.zaten transferi yaptı doktor çat diye kaldırdı elimden tutup masadan,hadi dedi hayırlı olsun normal hayatına devam edebilirsin. Transferin 3.günü yemek ufak temizlik işleri Allah ne verdiyse çok yorulmadan yapmaya başladım. 8.günde pozitif sonucu aldım,2gün önce keseyi gördüm şimdi kalp atışı için bekliyorum.hiç kanamam ya da lekelenmem olmadı,hayatıma normal olarak devam ediyorum.o sebeple hiççççç Yatacam diye kendini zorlama. İmkanın varsa ev işi falan yapma tabii tatildeymişsin gibi düşün gez toz dinlen
Benim en net belirtim adet ağrısı gibi karnımın ağrıması oldu,gece uykumdan uyandım dedim herhalde adet oluyorum sabahta oyuzden test yaptım 8.günümdü pozitifi gördüm :) kasıklarım belim de ağrıyordu ama onlar ilaçları kullanmaya başladığımdan beri ağrıyorlardı. İnşallah olumlu sonuçlanır senin debenımde test gunum yarın bende cok yatmadım ama kasık ve bel agrısı dısında bısey hıssetmedım umarım tutunmustır bebıslerım senım belirtilerin nelerdi yanı oldumu
Sağ ve sol leğen kemiklerinin yani mesanede ortada yer alıyor benim sık sık wc ihtiyacım oluyorbu kasık agrısı mesane denilen bölgedemi oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?