transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Bende hic ne lekelenme ne kanama hicbisey olmadi canim

Canim benim kimsenin agrisina belirtilerine bakip kendini uzme.herkeste bu surec farkli farkli.sende olur bende olmaz.herkesin bunyesi hamileligi kabul etmesi farkli.Allahim en kisa zamanda herkesin kucaklarini doldursun ins
Insallah tek istedigimiz bu, saglikli bebisler.. moral verdiğin icin cok tesekkur ederim, insallah pozitiftir ve bebeklerim benimledir..

Benimde 3.günüm. 3.gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti. Ağrı sızı kanama lekelenme hiçbişey yok. Gaz bombası oldum sadece

Mrb arkadaşlar uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama Yeni üye oldum. Benim de bugün transferden sonraki 3.gunum. Haftaya pazar test günüm. Şimdilik sadece kasiklarimda hafif batma hissi var. Onun dışında hiç bir şey Yok hayirlisi bakalım

Arkadaşlar 8. gün test yaptıran varmı ve değeriniz kaç çıktı ? yaptırsam çıkarmı beklemek zor malum
Ben 8.gün idrar testi yapmıştım üstelik hassas erken gebelik testlerinden de değildi ve kıpkırmızı çıkmıştı.9.günde kan değerim 207 idi.tek embriyo üstelik ama 5.gün embriyosuydu.genelde sağlıklı bir gebelikse eğer 8.günde çıkıyor baktırabilirsin.

Merhaba hanimlar bugun transferimin 3. Gunu maalesef progestanin beni cok sarsmasi disinda bir sikintim yok. Dun dondurulacam embriyomun kalmadigi haberini aldim bu arada 4. Gun embriyosu 2 adet transcer edildi arkadasim tup bebekde calsitigindan 4. Gun embriyolarimin saglikli oldugunu cani gonulden soyledi ama 5. Gunkilet oldu dondurulacak kalmadi dedi. Brn com yatamayanlardanim ufak tefek kalkiyorum bugun yatmak bana gore degil Cok hafeketli bir insanimdir normalde o yuzden sirt bel agrilarim oluyor ve kasiklarimda gaz sancisiyla ayirt edemedigim bi sanci var. Crinone jel ne kadar yatsam beklesemde disari cikiyor deli ediyor beni 5 dk dinlenip biraz dolastiktan sonra daha iyi iceride kaldigini farkettim. Bakalim neler bekliyor bizi

Ayni gun transferimiz canim hakkimizda hayirlisi olsun :)

Ay cok sevindim cnim.moral oldun banada.herkes yat diyo kalkma dio 15gun moralim bozuluyo ya

Bende yatamayanlardanim bugun 3. Gunumn ve yatamiyorin kalkip dolaniyaorrun hep sonrada vicdan yapiyorum tutmasa diye... bana gore degil yatmak ya stres oluyorim yattikca
Hiç stres olma arkadaşım,yatmanın bilimsel olarak ispatlanmış tek bir faydası bile Yok,hatta sabit yatmaktan belinin sırtının falan ağrıdığını düşünürsek zararı bile var. Ben hiç yatmadım hiç.zaten transferi yaptı doktor çat diye kaldırdı elimden tutup masadan,hadi dedi hayırlı olsun normal hayatına devam edebilirsin. Transferin 3.günü yemek ufak temizlik işleri Allah ne verdiyse çok yorulmadan yapmaya başladım. 8.günde pozitif sonucu aldım,2gün önce keseyi gördüm şimdi kalp atışı için bekliyorum.hiç kanamam ya da lekelenmem olmadı,hayatıma normal olarak devam ediyorum.o sebeple hiççççç Yatacam diye kendini zorlama. İmkanın varsa ev işi falan yapma tabii tatildeymişsin gibi düşün gez toz dinlen

Su serptin icime canim insallah bizlerde aliriz hayirli haberleri sende saglicakla kucagina alirsin insallah

Doktor bana da yatmakla alakası Yok kendine dikkat et ağır bir şey kaldırma ama günlük yaşamına devam et dedi. Hatta beni transferden hemen sonra tuvalefe götürdüler. Ben de 3 gündür evdeyim ama kalkıyorum geziyorum sürekli sadece anı hareket etmeden her şeyi yapıyorum insallah senin gibi güzel sonuç alırım ben de

benımde test gunum yarın bende cok yatmadım ama kasık ve bel agrısı dısında bısey hıssetmedım umarım tutunmustır bebıslerım senım belirtilerin nelerdi yanı oldumu

benımde test gunum yarın bende cok yatmadım ama kasık ve bel agrısı dısında bısey hıssetmedım umarım tutunmustır bebıslerım senım belirtilerin nelerdi yanı oldumu
Benim en net belirtim adet ağrısı gibi karnımın ağrıması oldu,gece uykumdan uyandım dedim herhalde adet oluyorum sabahta oyuzden test yaptım 8.günümdü pozitifi gördüm :) kasıklarım belim de ağrıyordu ama onlar ilaçları kullanmaya başladığımdan beri ağrıyorlardı. İnşallah olumlu sonuçlanır senin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…