aynı, bi gariplik yok yani adet olucam sanırım 8.günümSağ ve sol leğen kemiklerinin yani mesanede ortada yer alıyor benim sık sık wc ihtiyacım oluyor
Benim en net belirtim adet ağrısı gibi karnımın ağrıması oldu,gece uykumdan uyandım dedim herhalde adet oluyorum sabahta oyuzden test yaptım 8.günümdü pozitifi gördüm :) kasıklarım belim de ağrıyordu ama onlar ilaçları kullanmaya başladığımdan beri ağrıyorlardı. İnşallah olumlu sonuçlanır senin de
Mesanenin sağ ve sol yanıbu kasık agrısı mesane denilen bölgedemi oluyor acaba
benimde 5. gunum bugun sagda solda arada ortada kasik agrilarim batmalarim oluyor oturunca belim agriyor bideMesanenin sağ ve sol yanı
İnsallah bu tutunmanın bir belirtisidir. Gerçi ben kendimi sürekli telkin ediyorum belirti falan arama olsa da belirtilere takılma diye. İnsallah hakkımızda hayirlisi neyse o olurbenimde 5. gunum bugun sagda solda arada ortada kasik agrilarim batmalarim oluyor oturunca belim agriyor bide
Merhaba kizlar benim 2 ad. 3. Gun ebriyom transfer edildi 10. Gun yani dun dayanamadim evde vardi normal gebelik testi yaptim sonuc negatif herhangi hafif cizgi bile cikmadikan testi gunum yarin. bu 2. Denememizdi ve artik biktim suan depresyona giriyorum farkindayim
cananu M Mehlika17 kızlar ne yaptınız bugün benim lekelenmem kahverengi kanamam oldu dr zaten söylemişti kanama alanı var diye kesede gittim hemen druma bebek iyi gelişimi de ilerlemiş 7hafta1gun olmuş kalp atışını da duydum iğne verdi proluton depot ismi raporluyum evde istirahat verdi düşük tehdidi için siz ne yaptınız nasıl gidiyor
Bende ayni kuzum buyumeye calisiyoruz.dusuk tehlikenmi var allah korusun
kanama alanı oluşmuş coraspinden dolayı riske atmamak icin rapor verdi kanama da plunca neyseki kirmizi degildi kan
Merhaba kizlar benim 2 ad. 3
insallah tutmuştur ve kan testinde çıkar çıkmazsa da her seyde bir hayr vardır, demekki su an olması gerekmiyordur, kendini bu denli mahvetme evet zAten zorlu bir süreç yaşıyoruz ama güçlü olmak zorundayızMerhaba kizlar benim 2 ad. 3. Gun ebriyom transfer edildi 10. Gun yani dun dayanamadim evde vardi normal gebelik testi yaptim sonuc negatif herhangi hafif cizgi bile cikmadikan testi gunum yarin. bu 2. Denememizdi ve artik biktim suan depresyona giriyorum farkindayim
Cok sukur kuzum.doktorun soylemisti zaten korkma die.dinlen sende bebisinle.ben hala kendime iyi bir doktor bulamadim ya.onun arastirmasindayim hala
Bende yatamayanlardanim bugun 3. Gunumn ve yatamiyorin kalkip dolaniyaorrun hep sonrada vicdan yapiyorum tutmasa diye... bana gore degil yatmak ya stres oluyorim yattikca
benimde 6. gunum bende idrar testi yaptim bisi cikmadi olmadi galiba yaaainsallah tutmuştur ve kan testinde çıkar çıkmazsa da her seyde bir hayr vardır, demekki su an olması gerekmiyordur, kendini bu denli mahvetme evet zAten zorlu bir süreç yaşıyoruz ama güçlü olmak zorundayız
canım zaten idrar testini önermiyorlar o yüzden direk kan testi istiyorlar geç tutunmuştur belki 12. gününü bekle kan testini yap stres yapma sakın en önemlisi rahat olmak zor biraz ama ne yapalım mecburuz bu süreçte ümitsizliğe kapılmabenimde 6. gunum bende idrar testi yaptim bisi cikmadi olmadi galiba yaaa
ayyy zaman hic gecmiyor sanki yaa en ufak biseyde belirtimi diyorum artik yani yaptim ama dakinimcanım zaten idrar testini önermiyorlar o yüzden direk kan testi istiyorlar geç tutunmuştur belki 12. gününü bekle kan testini yap stres yapma sakın en önemlisi rahat olmak zor biraz ama ne yapalım mecburuz bu süreçte ümitsizliğe kapılma
idrar testi icin çok erken bence canimbenimde 6. gunum bende idrar testi yaptim bisi cikmadi olmadi galiba yaaa
Evet iyi bir de çok önemli araştır canım iyice sonuçta zor kavuştuk bebeklerimize bende dinleneydim bol bol inşallah bebişim benimle kalır geçer bunlar da ne yapalım takdir Allahın sem se dikkat et canım dra gidince haber et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?