transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

sagol canım ıns

benimde 5. gunum bugun sagda solda arada ortada kasik agrilarim batmalarim oluyor oturunca belim agriyor bide
İnsallah bu tutunmanın bir belirtisidir. Gerçi ben kendimi sürekli telkin ediyorum belirti falan arama olsa da belirtilere takılma diye. İnsallah hakkımızda hayirlisi neyse o olur

Merhaba kizlar benim 2 ad. 3. Gun ebriyom transfer edildi 10. Gun yani dun dayanamadim evde vardi normal gebelik testi yaptim sonuc negatif herhangi hafif cizgi bile cikmadi kan testi gunum yarin. bu 2. Denememizdi ve artik biktim suan depresyona giriyorum farkindayim

cananu M Mehlika17 kızlar ne yaptınız bugün benim lekelenmem kahverengi kanamam oldu dr zaten söylemişti kanama alanı var diye kesede gittim hemen druma bebek iyi gelişimi de ilerlemiş 7hafta1gun olmuş kalp atışını da duydum iğne verdi proluton depot ismi raporluyum evde istirahat verdi düşük tehdidi için siz ne yaptınız nasıl gidiyor

Canım Allah sabır versin çok zor biliyorum birde 5.gun embriyosu ile dene bak şansı daha yüksek yumruta ve sperm kalitesini arttırmak için uğraş öyle olunca embriyo da kaliteli oluyor 5.gun embriyosu nda tutunma daha yüksek inşallah olur dualarımız seninle üzme kendini olacak inan ve mücadelene devam et

Bende ayni kuzum buyumeye calisiyoruz.dusuk tehlikenmi var allah korusun

kanama alanı oluşmuş coraspinden dolayı riske atmamak icin rapor verdi kanama da plunca neyseki kirmizi degildi kan

Cok sukur kuzum.doktorun soylemisti zaten korkma die.dinlen sende bebisinle.ben hala kendime iyi bir doktor bulamadim ya.onun arastirmasindayim hala

Merhaba kizlar benim 2 ad. 3
insallah tutmuştur ve kan testinde çıkar çıkmazsa da her seyde bir hayr vardır, demekki su an olması gerekmiyordur, kendini bu denli mahvetme evet zAten zorlu bir süreç yaşıyoruz ama güçlü olmak zorundayız

Cok sukur kuzum.doktorun soylemisti zaten korkma die.dinlen sende bebisinle.ben hala kendime iyi bir doktor bulamadim ya.onun arastirmasindayim hala

Evet iyi bir de çok önemli araştır canım iyice sonuçta zor kavuştuk bebeklerimize bende dinleneydim bol bol inşallah bebişim benimle kalır geçer bunlar da ne yapalım takdir Allahın sem se dikkat et canım dra gidince haber et

Bende yatamayanlardanim bugun 3. Gunumn ve yatamiyorin kalkip dolaniyaorrun hep sonrada vicdan yapiyorum tutmasa diye... bana gore degil yatmak ya stres oluyorim yattikca

Evet ya insan yatinca daha stres oluyor.sen dolan gel arada ama yat gene cnm napacan

insallah tutmuştur ve kan testinde çıkar çıkmazsa da her seyde bir hayr vardır, demekki su an olması gerekmiyordur, kendini bu denli mahvetme evet zAten zorlu bir süreç yaşıyoruz ama güçlü olmak zorundayız
benimde 6. gunum bende idrar testi yaptim bisi cikmadi olmadi galiba yaaa

benimde 6. gunum bende idrar testi yaptim bisi cikmadi olmadi galiba yaaa
canım zaten idrar testini önermiyorlar o yüzden direk kan testi istiyorlar geç tutunmuştur belki 12. gününü bekle kan testini yap stres yapma sakın en önemlisi rahat olmak zor biraz ama ne yapalım mecburuz bu süreçte ümitsizliğe kapılma

ayyy zaman hic gecmiyor sanki yaa en ufak biseyde belirtimi diyorum artik yani yaptim ama dakinim

zaman geçircekcek birşeyler bul canım kendine sakın ümitsizlğe kapılma 6 çok erken daha gününü bekle ve kan testi yaptır idrardan ziyade bence nacizane fikrim :) bende 4. gündeyim bekliyorum bakalım :)

Tamam canim haber veririm
Yaaaa nilda su aralar kafama cok takiliyo bazi insanlarin kesesi olusuyomus ama bebek olusmuyomus.bu aralar cok korkuyorum.doktoruma sordum kesenin genisligi cok iyi dedi.oyle olan hastalarda keseden belli oluyo dedi.bilemedim ama.su kalp atislarini duysaydim bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…