transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ben de bunu kafama çok takmıştım bzos gebelik olursa diye ama endişelenme ya olmaz içini ferah tut inşallah duyarsın hemencecik benimde progesteron değerim 15cikmis dusuk dedi dr proluton depot igneyi 3gunde 1 vuruncam canım cok sıkıldı gebelik sağlıklı değilse eğer progestan değeri düşük oluyormuş inşallah her şey yolunda olur

zaman geçircekcek birşeyler bul canım kendine sakın ümitsizlğe kapılma 6 çok erken daha gününü bekle ve kan testi yaptır idrardan ziyade bence nacizane fikrim :) bende 4. gündeyim bekliyorum bakalım :)
Herhangi bir değişiklik var mi sende ?? Bende hiç bir belirti Yok.

Benden hiç progesteron testi istemediler..

Rahat ol lütfen.bu streslerde bebeğe zararli

Benim hamdolsun bı problemim yok ancak mesai başladı.kosturmaca.stres.trafik.yetism telasi

Kızlar ya aklım çok karışık embiriyolar dondurulup bir kaç ay sonra mı transfer edilince tüp bebek tutma olasılığı artıyor. Yoksa hemen yumurta toplama işleminden sonra koyduklarinda mı şans artıyor. Onerilerinize ihtiyacım var.

Bu hic belli olmuyo canim.bana dondurarak koydular tuttu sukur ama hemen transfer eden ve tutan da cok var.sadece sunu soyleyebilirim.doktorum dondurulunca bi tik daha sans arttigini soylemisti.

Bu hic belli olmuyo canim.bana dondurarak koydular tuttu sukur ama hemen transfer eden ve tutan da cok var.sadece sunu soyleyebilirim.doktorum dondurulunca bi tik daha sans arttigini soylemisti.

Benim de dondurulmus embriyo. Bugün 5. Günüm fakat resmen adet sancısıyla uyandım. Sende de olmuş muydu ? Biraz korktum bu durumdan

Benim de dondurulmus embriyo. Bugün 5. Günüm fakat resmen adet sancısıyla uyandım. Sende de olmuş muydu ? Biraz korktum bu durumdan

Ohoooooo ne agrilar cektim ben.az kosmadim lavaboya kesin adet oldum die.adet sancisi kasik agrisi bel agrisi hepsi olcak kuzum.tabi olmayanlarda var ama.ben hepsini yasadim.hic korkma ins bebegin seninledir

Ohoooooo ne agrilar cektim ben.az kosmadim lavaboya kesin adet oldum die.adet sancisi kasik agrisi bel agrisi hepsi olcak kuzum.tabi olmayanlarda var ama.ben hepsini yasadim.hic korkma ins bebegin seninledir
Amin canim insallah. Mesajını okuduğumda neredeyse ağlayacaktım. İnsallah benimledir çünkü sabah ben de o agriyla uyanınca adet oldum sandım. Desteğin icin teşekkürler 5gundur bir şeyim yoktu bir anda adet sancısı olunca telaş ettim ama rahatladım şimdi

bendede dun gece oyle olduu bide bsiey akiyormus gibi hissettim gittimbirsey yoktuu kasimlarima sagli sollu batma giriyor arada cok oturdugumda yada yurudugumde belim agriyor bugun surekli uyumak istiyorum bide ama dun kan verdim 0.1 cikti bugun 7.gunum

Hanimlar bugun 5.gunum ev isleti yapmiyorim ama hep yatmiyorumda hareketliyim kasik ve bel agrim var azicik normaldir umarim dun adet agrisi gibi bir agri vurdu hrmen gecti sizler ne durumdasiniz.
N nurdan26 canim test yaptin mi

Ben henüz tahlil yaptırmak icin erken olduğunu düşünüyorum. İnsallah bu olanlar sonucumuzun olumlu olacağına işarettir.

C
Hanimlar bugun 5.gunum ev isleti yapmiyorim ama hep yatmiyorumda hareketliyim kasik ve bel agrim var azicik normaldir umarim dun adet agrisi gibi bir agri vurdu hrmen gecti sizler ne durumdasiniz.
N nurdan26 canim test yaptin mi
canim benim de sabah oldu adet sancısı gibi iste. Kasiklarda batmalar çoğaldı benim bugün. Ben de sürekli yatmıyorum evin içinde dolanıyorum dışarı çıkmam gerekirse çıkıyorum. Ama anı hareketten falan kaçınıyorum. Zaten yatmak kan dolaşımını yavaşlattığı icin çok da iyi bir şey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…