Evet canim kan verdim simdi sonucumu bekliyorum, hayirlisi olsun hakkimizda sonuc ciktiginda size haber vericem, yanimda oldugunuz icin tesekkur ederim :)
senin kacinci gun embriyosu cnmBen henüz tahlil yaptırmak icin erken olduğunu düşünüyorum. İnsallah bu olanlar sonucumuzun olumlu olacağına işarettir.
Insallah Rabbim müjdeli hayırlı haberlerini vermeyi nasip etsin... Çok heyecanlı bir bekleyiş... inşallah sonuda güzel olur canımEvet canim kan verdim simdi sonucumu bekliyorum, hayirlisi olsun hakkimizda sonuc ciktiginda size haber vericem, yanimda oldugunuz icin tesekkur ederim :)
Dondurulmus hücre transferi benimki canim. 3. Gün dondurulmustusenin kacinci gun embriyosu cnm
Hakkında hayirlisi olsun canimKizlar sonycum malesef negatif 0.5 cikmis bu seferde olmadi hayirlisi olsun hakkimizda
Canim sakin uzulme hakkinda hayirlisi olsun demek boyleymis hayirlisiKizlar sonycum malesef negatif 0.5 cikmis bu seferde olmadi hayirlisi olsun hakkimizda
aaaa benimde oyle cnmm benimde dondurulmus 3. gun trasnferi test tarihimizde ayni galibaa ayyy insaallah ikimizde pozitif aliriz yaaaDondurulmus hücre transferi benimki canim. 3. Gün dondurulmustu
hayirlisi olsun cnmm vardir bundada bi hayirCanim sakin uzulme hakkinda hayirlisi olsun demek boyleymis hayirlisi
Ayy baya tesadüf oldu seninle burda ya Amiiin insallah pozitif sonucu da görürüz o da ayni olmuş oluraaaa benimde oyle cnmm benimde dondurulmus 3. gun trasnferi test tarihimizde ayni galibaa ayyy insaallah ikimizde pozitif aliriz yaaa
insaallah cnm yaaa senin hic belirtilerin varmi ben dun test yaptirdim 0.1 ciktiAyy baya tesadüf oldu seninle burda ya Amiiin insallah pozitif sonucu da görürüz o da ayni olmuş olur
Ya bugün sabah adet sancısı gibi bir agriyla uyandım arada kasiklarima agri giriyor onun dışında bir şeyim Yok günlük hayatıma da devam ediyorum. Daha 5. Günden kanda çıkabileceğini düşünmüyorum canim ya. Doktorum da zaten 10. Gün test yaptır dediinsaallah cnm yaaa senin hic belirtilerin varmi ben dun test yaptirdim 0.1 cikti
bana 12. gun dedi cnmm biraz sabirsiz biriyim ben bide dun evde gebelik testi erken gebelik testi onda cizt cizgi cikti ondan yaptirmistim ben testi hatta suanda hastanenin yanlis yaptigini dusunuyorum :)Ya bugün sabah adet sancısı gibi bir agriyla uyandım arada kasiklarima agri giriyor onun dışında bir şeyim Yok günlük hayatıma da devam ediyorum. Daha 5. Günden kanda çıkabileceğini düşünmüyorum canim ya. Doktorum da zaten 10. Gün test yaptır dedi
Hadi ya idrarda çıkıp kanda çıkmaması garip olmuş :) neyse bi an Bile ikinci çizgiyi görmek çok güzel bir histir herhalde insallah kanda da çıkar ve bebegin seninledirbana 12. gun dedi cnmm biraz sabirsiz biriyim ben bide dun evde gebelik testi erken gebelik testi onda cizt cizgi cikti ondan yaptirmistim ben testi hatta suanda hastanenin yanlis yaptigini dusunuyorum :)
Aslında gerçekten belirti falan olmadığında insan kafayı çok takmiyor. Benim bugün bi adet sancım oldu sabah resmen odaklandım adet mi olacağım tuttu mu tutmadı mi diye. Hakkında hayirlisi olsun insallah test günümüzde hayırlı haberler alırızSlm kızlar benimde transferin üzerinden tam 1 hafta geçti herhangi bir belirti yok dun sadece adet sancısı gibi sancı oldu o kadar valla ne diyeyim aklıma bile gelmiyor ama böylesi daha iyi kafama takmıyorum en azından. Öyle yatmiyorumda sabah kalkıyorum kahvaltı faslı ufak tefek işler sonra dışarda işlerim oluyor onları yapıyorum gün bitiyor hakkımızda hayırlısı olsun.
kuzum ben iki tane idrar testi yaptim ikiside silik cizgi cikti kan verdim 0.1 ciktti amaaSlm kızlar benimde transferin üzerinden tam 1 hafta geçti herhangi bir belirti yok dun sadece adet sancısı gibi sancı oldu o kadar valla ne diyeyim aklıma bile gelmiyor ama böylesi daha iyi kafama takmıyorum en azından. Öyle yatmiyorumda sabah kalkıyorum kahvaltı faslı ufak tefek işler sonra dışarda işlerim oluyor onları yapıyorum gün bitiyor hakkımızda hayırlısı olsun.
cnm aksam gene yaptim gene cok hafic silik cizgi cikti cok ilginc yaaaHadi ya idrarda çıkıp kanda çıkmaması garip olmuş :) neyse bi an Bile ikinci çizgiyi görmek çok güzel bir histir herhalde insallah kanda da çıkar ve bebegin seninledir
Kacinci gunundesin canim sen ?cnm aksam gene yaptim gene cok hafic silik cizgi cikti cok ilginc yaaa
7. cnmKacinci gunundesin canim sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?