- 17 Eylül 2017
- 187
- 178
- 18
Ya insallah doğrudur. Ya da üst üste yanılma ihtimali var mi bilmiyorum. Kullandığımız ilaçların da etkisi yoksa kanda pozitif sonucu görmen çok çok yüksek bence çünkü idrarda dahi çıkıyorsa.cnm aksam gene yaptim gene cok hafic silik cizgi cikti cok ilginc yaaa
Benim de 5.günüm. Hafif göğüs ağrısı başladı akşamdan beri ama bunlar bence kullandığım ilaçlarla ilgili bilemiyorum. Onun dışında bi belirti yok bende deSlm kızlar benimde transferin üzerinden tam 1 hafta geçti herhangi bir belirti yok dun sadece adet sancısı gibi sancı oldu o kadar valla ne diyeyim aklıma bile gelmiyor ama böylesi daha iyi kafama takmıyorum en azından. Öyle yatmiyorumda sabah kalkıyorum kahvaltı faslı ufak tefek işler sonra dışarda işlerim oluyor onları yapıyorum gün bitiyor hakkımızda hayırlısı olsun.
progestan fitil kan sulandirici igne estrofem folik asit
dun gece kan verdim cikmadi esim inanmadi test almis gelmsi ayni marka predictor erly hatta bugunde cok silikte olsa cizgi vardi hatta ben yaniliyorum diye esime gosterim esimde gorduYa insallah doğrudur. Ya da üst üste yanılma ihtimali var mi bilmiyorum. Kullandığımız ilaçların da etkisi yoksa kanda pozitif sonucu görmen çok çok yüksek bence çünkü idrarda dahi çıkıyorsa.
Canim keskr sabirli olabilsek ama olamiyoruz iste gununu bekle hicbir test yapmadan gunun geldiginde git kan ver herseyi sil kafandan 0.1 i cift cizgiyi gununu bekle en net sonucu o vercektir insallah pozitif oldugun haberlerini yazarsindun gece kan verdim cikmadi esim inanmadi test almis gelmsi ayni marka predictor erly hatta bugunde cok silikte olsa cizgi vardi hatta ben yaniliyorum diye esime gosterim esimde gordu
Hayirlisi olsun canim kanda da pozitifi görürsün insallah en kısa zamandadun gece kan verdim cikmadi esim inanmadi test almis gelmsi ayni marka predictor erly hatta bugunde cok silikte olsa cizgi vardi hatta ben yaniliyorum diye esime gosterim esimde gordu
Ins cnm hakkimizda hayirlisi inş bebislerimize kavuşuruz.Aslında gerçekten belirti falan olmadığında insan kafayı çok takmiyor. Benim bugün bi adet sancım oldu sabah resmen odaklandım adet mi olacağım tuttu mu tutmadı mi diye. Hakkında hayirlisi olsun insallah test günümüzde hayırlı haberler alırız
Ama cnm daha erken degilmi sende 12 nde transfer olmadin mi ben mi yanlış hatırlıyorumkuzum ben iki tane idrar testi yaptim ikiside silik cizgi cikti kan verdim 0.1 ciktti amaa
Göğüs ağrısı bendede var hatta transferim olmadan önce ağrıyordu ilaçlarla alakalı cnmBenim de 5.günüm. Hafif göğüs ağrısı başladı akşamdan beri ama bunlar bence kullandığım ilaçlarla ilgili bilemiyorum. Onun dışında bi belirti yok bende de
12 sinde trasnfer oldum cnmmm ben sabirsiz olunca birazz bigun farkli bi marka test aldim ondada cok silik cikti geneeAma cnm daha erken degilmi sende 12 nde transfer olmadin mi ben mi yanlış hatırlıyorum
Ayni gun transferimiz oldu ben hic test yapmadim dedigim gibi aklima dahi gelmiyor acaba tuttumu tutmadi mi diye az kaldi az daha sabret olumlu dusun ki olumlu olsun12 sinde trasnfer oldum cnmmm ben sabirsiz olunca birazz bigun farkli bi marka test aldim ondada cok silik cikti genee
insaallah cnm olumlu dusunuyroum zatende valla benim aklimdan hic cikmiyor yaaAyni gun transferimiz oldu ben hic test yapmadim dedigim gibi aklima dahi gelmiyor acaba tuttumu tutmadi mi diye az kaldi az daha sabret olumlu dusun ki olumlu olsun
Başka bi yerde versen kanı belkı arızalıdır verdıgın yer12 sinde trasnfer oldum cnmmm ben sabirsiz olunca birazz bigun farkli bi marka test aldim ondada cok silik cikti genee
cuma 10. gubum olucak o zaman vericem cnm 3. testtede silik cizgi cikti cunku 1 2 daha bekliyim dedimBaşka bi yerde versen kanı belkı arızalıdır verdıgın yer
İnş hayırlı haberler alırsın benımde ıkıncı günüm vakit geçmiyorcuma 10. gubum olucak o zaman vericem cnm 3. testtede silik cizgi cikti cunku 1 2 daha bekliyim dedim
aynenn oyle cnmm hic gecmiyor hemdee bugune zor geldim ben yaaaİnş hayırlı haberler alırsın benımde ıkıncı günüm vakit geçmiyor
Sureklı kendımı dınlıyorum çokda yatmıyorum oğlumu okula götürüp getırıyorum eski dizileri izliyorum sureklı ama aklım hep kuzularımdaaynenn oyle cnmm hic gecmiyor hemdee bugune zor geldim ben yaaa
yaaa bende oyleyim valla nasil gececek 4 gundur daha bilmiyorum bende aksamlari biraz yuruyus yapiyorhm gun icinde evin icinde geziniyorum namazimi kiliyorumSureklı kendımı dınlıyorum çokda yatmıyorum oğlumu okula götürüp getırıyorum eski dizileri izliyorum sureklı ama aklım hep kuzularımda
merhaba...benim 3. gün embriyosu 8.gün kanda 52 çıkmıştı değerim...Ya bugün sabah adet sancısı gibi bir agriyla uyandım arada kasiklarima agri giriyor onun dışında bir şeyim Yok günlük hayatıma da devam ediyorum. Daha 5. Günden kanda çıkabileceğini düşünmüyorum canim ya. Doktorum da zaten 10. Gün test yaptır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?