transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

cnm aksam gene yaptim gene cok hafic silik cizgi cikti cok ilginc yaaa
Ya insallah doğrudur. Ya da üst üste yanılma ihtimali var mi bilmiyorum. Kullandığımız ilaçların da etkisi yoksa kanda pozitif sonucu görmen çok çok yüksek bence çünkü idrarda dahi çıkıyorsa.

Benim de 5.günüm. Hafif göğüs ağrısı başladı akşamdan beri ama bunlar bence kullandığım ilaçlarla ilgili bilemiyorum. Onun dışında bi belirti yok bende de

dun gece kan verdim cikmadi esim inanmadi test almis gelmsi ayni marka predictor erly hatta bugunde cok silikte olsa cizgi vardi hatta ben yaniliyorum diye esime gosterim esimde gordu

dun gece kan verdim cikmadi esim inanmadi test almis gelmsi ayni marka predictor erly hatta bugunde cok silikte olsa cizgi vardi hatta ben yaniliyorum diye esime gosterim esimde gordu
Canim keskr sabirli olabilsek ama olamiyoruz iste gununu bekle hicbir test yapmadan gunun geldiginde git kan ver herseyi sil kafandan 0.1 i cift cizgiyi gununu bekle en net sonucu o vercektir insallah pozitif oldugun haberlerini yazarsin

Ins cnm hakkimizda hayirlisi inş bebislerimize kavuşuruz.

Son düzenleme:
Benim de 5.günüm. Hafif göğüs ağrısı başladı akşamdan beri ama bunlar bence kullandığım ilaçlarla ilgili bilemiyorum. Onun dışında bi belirti yok bende de
Göğüs ağrısı bendede var hatta transferim olmadan önce ağrıyordu ilaçlarla alakalı cnm

12 sinde trasnfer oldum cnmmm ben sabirsiz olunca birazz bigun farkli bi marka test aldim ondada cok silik cikti genee
Ayni gun transferimiz oldu ben hic test yapmadim dedigim gibi aklima dahi gelmiyor acaba tuttumu tutmadi mi diye az kaldi az daha sabret olumlu dusun ki olumlu olsun

Sureklı kendımı dınlıyorum çokda yatmıyorum oğlumu okula götürüp getırıyorum eski dizileri izliyorum sureklı ama aklım hep kuzularımda
yaaa bende oyleyim valla nasil gececek 4 gundur daha bilmiyorum bende aksamlari biraz yuruyus yapiyorhm gun icinde evin icinde geziniyorum namazimi kiliyorum

merhaba...benim 3. gün embriyosu 8.gün kanda 52 çıkmıştı değerim...

inşallah bende pazartesi kontrole gittim 2 ay menopoz sürecine girip kasım sonu aralık gibi dondurulmuş embriyo transferim gerçekleşecek...hayırlısıyla yavrularımıza kavuşmak dileği ve duasıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…