transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

amin canim insallah. Ben stres yapmamak icin erken yaptırmak istemiyorum testi. 10. Günü bekleyeyim diyorum.

Sureklı kendımı dınlıyorum çokda yatmıyorum oğlumu okula götürüp getırıyorum eski dizileri izliyorum sureklı ama aklım hep kuzularımda
Aaaa sizinde mi ikinci bebek tüp bebek benimde bi oğlum var normal oldu şimdi ikinci bebek için tüp bebek tedavisindeyim

bende test günüm yarın inşallah, pozitif olup doktor kontolüne giden arkadaşlar, devam edilen ilaçlarınız nelerdir? yani hamilelik durumu olursa ilaç veriyorlarmı yad değişiklik yapıyolarmı acaba ?

Kizlar bisey sorucam.ben jel kullanirken sundan 1 hafta once geri geliyodu potur potur.ama suan hic gelmiyo geri.sadece akintim var.neden acaba

Transferimin 10. günü 7. günü silik çizgi 8. gün gece kopkoyu olmuş 2. çizgi bugün 10. gün tahlil yaptırıcam bugün çok heyecanlıyım.Allah herkesin kucağını doldursun inşallah.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş darısı bızım basımıza inş

Transferimin 10. günü 7. günü silik çizgi 8. gün gece kopkoyu olmuş 2. çizgi bugün 10. gün tahlil yaptırıcam bugün çok heyecanlıyım.Allah herkesin kucağını doldursun inşallah.
Hayirli olsun canim saglicaklar kucaginiza alin miniginizi kacin denemeniz yasadiginiz belirtileri yazar misiniz

Merhabalar hanimlar nasil gidiyor belirtileriniz yasadiginiz farkliliklar var mi acaba :) benim7. Gunum gunde 3 4 kere adet agrisi gibi agrilar yasiyorum arada sol kasigima agri giriyor baska da bir belirtim yok

Merhabalar hanimlar nasil gidiyor belirtileriniz yasadiginiz farkliliklar var mi acaba :) benim7. Gunum gunde 3 4 kere adet agrisi gibi agrilar yasiyorum arada sol kasigima agri giriyor baska da bir belirtim yok
Ya canim bende de aynen kasik agrisi ara sıra baska hiç bir şey Yok. Olsa hevesleneceğim ama yok umudum kırılacak nerdeyse belirti yok bir şey yaşamıyorum diye

Benımde bugun 3.gunum hiç bi belirti yok

Ya canim bende de aynen kasik agrisi ara sıra baska hiç bir şey Yok. Olsa hevesleneceğim ama yok umudum kırılacak nerdeyse belirti yok bir şey yaşamıyorum diye
Aynen canim bende hic umudum yok icimden bir ses olmadi diyor umidim hevesim yok nedensr oysaki ilk denemem ama bir tuhafim yaaa bakalim pazartesiyi bekliyorum hamilemiyim diye oncexe sabah aksam test yapan ben simdi tik yok bakalim pazartesi bekliyorum

Ya ayni durum bende de var hiç evden test eksik etmeyen bir insan olarak su an test yapmaya Bile korkuyorum herhalde stres olmamak icin de test gününü bekliyorum ama içimi bi korku kapladı bugün sanki olmadı diye ama insallah ikimizin de olmustur da biz belirtimiz olmadığı icin evham yapiyoruzdur. Benim de ilk denemem ama denemek icin bile baya uğraştım yanı

Hayirli olsun canim saglicaklar kucaginiza alin miniginizi kacin denemeniz yasadiginiz belirtileri yazar misiniz
canım adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı sürekli batma oldu.
bide iştahım çok açıldı.
kızlar size tawsiyem transferden sonra bol bol su iççin ve ananas yiyin
bu arada ilk denememiz bende 8,5 cm çikolata kisti vardı ve eşimde sperm hareketsizliği wardı
2 tane 3. gün embriyosu transfer adildi.

Ayyyyyy nasıl umut oldunuz bana anlatamam aynı durumu yaşıyorum sizinle 3.5 cm çikolata kistim var ve eşimde hareket sıkıntısı var önümüzdeki ay 2 adet dondurulmuş 3.gun embriyosu transferim yapılacak ve ilk denemem olacak inďmşallah bende sizin gibi hayırlı sonuç alırım Rabbim inşallah

inşallah cnm allah gönlüne göre versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…