- 14 Ağustos 2017
- 30
- 20
- 38
- 37
Gözün aydin Hayırlı uğurlu olsun, darısı bizlere insallahkızlar şimdi test sonucum açıklandı transferin 10. günü beta hcg 206,80 çok mutluyum allah dileyen herkese nasip etsin.
İNŞALLAHHH CANIMMM :)Gözün aydin Hayırlı uğurlu olsun, darısı bizlere insallah
bugunmu 10. gunum cnm benimde 9 nedense hicbirsey hissetmiyorum yaa yok gibi sanki olmadi galiba yaaİNŞALLAHHH CANIMMM :)
Bende öyle hıssedıyorum ya 3.gunumbugunmu 10. gunum cnm benimde 9 nedense hicbirsey hissetmiyorum yaa yok gibi sanki olmadi galiba yaa
Prodüktör gebelik testi al ve hemen yap kesin çıkıo canım varsa üzme kendini pozitif dusun:)bugunmu 10. gunum cnm benimde 9 nedense hicbirsey hissetmiyorum yaa yok gibi sanki olmadi galiba yaa
Aminnn Aminnnnninşallah cnm allah gönlüne göre versin :)
Hayırlı olsun arkadaşım Rabbim tüm bekleyenlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallahkızlar şimdi test sonucum açıklandı transferin 10. günü beta hcg 206,80 çok mutluyum allah dileyen herkese nasip etsin.
kuzum senin cok erken genede insaallah tutunur bebisin sanki bana olmadi gibi geliyorBende öyle hıssedıyorum ya 3.gunum
kuzum ondan aldim ilk gun cikti kan verdim kanda bisi cikmadi bugunde gene cok cok silik cizgi cikti yaa artik kafayi yemek uzereyim psikoloji gitti benim cnmProdüktör gebelik testi al ve hemen yap kesin çıkıo canım varsa üzme kendini pozitif dusun:)
senin kacinci gun embriyosuydu cnmkızlar şimdi test sonucum açıklandı transferin 10. günü beta hcg 206,80 çok mutluyum allah dileyen herkese nasip etsin.
3,gün embriyosu canımsenin kacinci gun embriyosuydu cnm
bak silik bile çıktıysa yapmaya devam et çıkar ozaman daha değerin düşükktür cnm belkikuzum ondan aldim ilk gun cikti kan verdim kanda bisi cikmadi bugunde gene cok cok silik cizgi cikti yaa artik kafayi yemek uzereyim psikoloji gitti benim cnm
sakın ıhlamur içme bitki çayları bana komple yasaklandıKızlar ateşim çıktı benim. Doktora sordum parol kullanıyım mı diye. 1 tane al yazmış. Ihlamur falan da var evde. Napıyım sizce
bilmiyorum yarin test yaptiricam muhtemelen yok benim yaa cok uzuluyorum artik ilk denemem ama 2 yildir cocuk istiyoruz yoruldum galibabak silik bile çıktıysa yapmaya devam et çıkar ozaman daha değerin düşükktür cnm belki
Gogus agrisi bende ilaclara basladigimdan beri var canim halada devam ediyor onu belirti olarak kabul etmiyorum sahsdn cok uzun suredir agriyor. Insallah tutmustur bebisin. Arada vuran adet agrilari disinda bir belirti yasamiyorum ben sonumuz hayrolaKızlar ben 5 gün emriyosuyla bu gün 7 günüm ama dokununca gögüslerimde hassasiyet bel agrısı (yorgunluktan olabilir çünkü 4 gün babanem vefat etti ayakta kaldım) birde karnım çok şiş nasıldır sizce 2 yıldır olmuyor ne hissetceğimi bile şaşırdım artık
Hayirli olsun canim bebisin saglikla kucagina alirsin insallah :) sen transferden sonraki surecte ne gibi belirtilar yasadin acaba :)Prodüktör gebelik testi al ve hemen yap kesin çıkıo canım varsa üzme kendini pozitif dusun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?