transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar ateşim çıktı benim. Doktora sordum parol kullanıyım mı diye. 1 tane al yazmış. Ihlamur falan da var evde. Napıyım sizce

Prodüktör gebelik testi al ve hemen yap kesin çıkıo canım varsa üzme kendini pozitif dusun:)
kuzum ondan aldim ilk gun cikti kan verdim kanda bisi cikmadi bugunde gene cok cok silik cizgi cikti yaa artik kafayi yemek uzereyim psikoloji gitti benim cnm

Kızlar ben 5 gün emriyosuyla bu gün 7 günüm ama dokununca gögüslerimde hassasiyet bel agrısı (yorgunluktan olabilir çünkü 4 gün babanem vefat etti ayakta kaldım) birde karnım çok şiş nasıldır sizce 2 yıldır olmuyor ne hissetceğimi bile şaşırdım artık

Gogus agrisi bende ilaclara basladigimdan beri var canim halada devam ediyor onu belirti olarak kabul etmiyorum sahsdn cok uzun suredir agriyor. Insallah tutmustur bebisin. Arada vuran adet agrilari disinda bir belirti yasamiyorum ben sonumuz hayrola

Kizlar selam, sizleri uzun zamandir takip ediyorum. Hepinizin hayirli haberlerini aliriz insallah. Size bir sey sorcam, transfer sonrası progestanı vajinadan alirken cok zorlaniyorum. Oncesinde hic zorlanmiyordum. Simdi sanki orasi kapali delik yok gibi bide masallah vajinal kuruluk var ki sormayin ne yapiyim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…