transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

neredeyse 8haftalık olduk ama hala tam anlamiyla gebelik belirtilerim yok bebeğime bir şey mi oldu diye devamlı düşünüyorum acaba kalbi mı durdu iyi mi bu düşünce devamlı aklımda neden hiç hamile gibi hissetmiyorum ki

Nilda ne diyosun sen allah askina.nasil konusuyosun.Allahim korusun kuzum getirme aklina boyle seyler.benim migde bulantilarim basladi yavas yavas ama onun disinda bende de belirti yok.bende 7.haftamdayim.ne zaman senin kontrolun

Hayirli olsun canim bebisin saglikla kucagina alirsin insallah :) sen transferden sonraki surecte ne gibi belirtilar yasadin acaba :)
merhaba canım transferden 3,4 gün sonra kasık ağrıları yaşadım sanki bişi batıomuş gibi oldu.
iştahım çok açıldı bide çok uyudum sürekli uykum geldi ama ilaçlarmı yaptı bilemiyorum tabi.
inşallah sende bebeğini alırsın kucağğına bir an önce:))

bilmiyorum yarin test yaptiricam muhtemelen yok benim yaa cok uzuluyorum artik ilk denemem ama 2 yildir cocuk istiyoruz yoruldum galiba
bende 2 yıldır uğraşıyorum allah nasip etti einim seninde olacak yeterki allahtan ümidini kesme. pozitif düşün cnm. kimseyi takma tıp çok ilerledi artık bu olmazssa blast transferi war onu yaparsınn. yeterki sen iyi ol önce sen.önce sen. ok .

ağızdan almak mide rahatsızlığı yapıyor genede vajinadan al canım bence en iisi oo bendede kuruluk oldu sonradan geçti ilaç yapıo onu sanırım

Nilda ne diyosun sen allah askina.nasil konusuyosun.Allahim korusun kuzum getirme aklina boyle seyler.benim migde bulantilarim basladi yavas yavas ama onun disinda bende de belirti yok.bende 7.haftamdayim.ne zaman senin kontrolun

ne bileyim canım ya moralim bozmuyor işte pazartesi kontrolüm var bakalım ne olacak

kuzum benim amh dusuk rezerv az o yuzden cok cok yumurta cikiyor 2 tane cikmisti biri dollendi onuda zaten 5. gune goturmuyorlar 1 tane diye bakalim hayirlisi allahtan

Benim de belirti yok ayniyiz biliyosun moralini bozma. Ben de artik hissetmek istiyorum zaman gecmek bilmiyor ama napalim sabrin sonu selamet insallah Allahim izniyle

Slm arkadaslar benimde bugün transferim yapildi, bir tane 2.gün embryosu, okadar Su icmeme ragmen transferde sikisik degildim ama transferden yarim Saat sonra WC gittim,yolda yine sikistim ama otobanda mecburen siktim 50km mesafeli yerde Dr artik karnima agrilar girdi sikmakdan artik yol kenarina yaptim insallah bise olmaz

Ay Allah aşkına.sevin bence .benim goguslerimin büyümesi ve belimin kalınlaşması dıßinda ne mide bulantim ne kokulara hassadiyet ne basdonmesi yok.maasallah çok rahatim.yarin muayenem var.heyecanliyim.çiftmi tekmi

M Mehlika17 Telasli_Anne beni endişelendiren kanamam olmuştu ve progesteron değerim düşüktü araştırdığım kadarıyla gebelik sağlıksızsa bunun bir sonucu olarak progesteron değeri düşüyormuş devamlı iğne oluyorum ne bileyim belirtiler bazen oluyor bazen bomboş hissediyorum bebeğinin kalbi durnlari duyuyorum ne diyeyim elimden geleni yaptım inşallah her şey yolunda olur bir de acaba progesteron düşük diye mi belirtileri az hissediyorum pazartesi gidince yazarım yine inşallah bebklerimze sağlıklı bir şekilde kavuşuruz tek istegim bu

Canim bende dr ayni oldu eve kendimi zor attim cok sikistirdi idrar oysaki kisa mesafeydi insallah birsey olmaz herseh yolunda gider bebislerimiz bizimledir

Benim bildigim de porgesteron dusuk yapmakla alakali. Dusuk olmasin diye jel veriyo ya hani doktor. Bebegin sagligiyla alakali deil. Kanama da cok olan var. Rahim genisledigi icin damar mamardan olaboliyomus ki arkadasin annesinin oyle olmus mesela. Doktor dusuk sanmis da alalim demis hatta sonra arkadasim dogmus iste. Bence ikisini de olumsuza yoramazsin. Sen doktoruna git rahatlarsin. Her kosulda da hayirlisi canim.

Aynen hayırlısı artık sonucu almakla bitmiyor ki düşünceler inşallah her şey yolunda olur

ve yine kanamam oldu bu sefer kırmızıydı panik olup acile gittim bebek iyiymiş çok şükür ne zaman içim daralsa kanamam oluyor resmen hissediyorum ama çok şükür iyiymiş bebeğim kalp atışını da dinletti dr bak iyi dedi Allahim hepimizin evlatlarını korusun isteyen herkese evlat nasip etsin sağlıklı olsunlar sağlıkla doğsunlar cananu Telasli_Anne M Mehlika17

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…