transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Allah sağlık versin inşallah.Ama duygular çok önemli biliyorsun. Stres yapma arkadaşım. Allah'a emanetler artık.

Allah sağlık versin inşallah.Ama duygular çok önemli biliyorsun. Stres yapma arkadaşım. Allah'a emanetler artık.

Sağol canım amin inşallah benim elimde değil ki sanki hissediyorum ya ama iyi olduğunu gördüm rahatladım biraz ne yapalım biz de böyle böyle atlaticaz inşallah

Canim benim uzuldunya biraz ondan oldu sanirim.bebegin iyiyse sikinti yok zaten.Allahim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.elimizden geleni hatta gelmeyeni bile yapmaya calisiyoruz.Allah yardimcimiz olsun

Insallah canim senin transferin nezaman oldu?benim pek ümidim yok tek Embryo oldugu icin,hic heyacan yok icinde
Benim 15 inde oldu transferim pazartesi test gunum arada kasik agrilarim disinda birsey yok icimde bir heyecan da yok hissislestim ilk denemem 4. Gun embriyosundan 2 tane koydular. 5. Gun embriyolg arada dondurulacak embriyom kalmadigini 13 embriyomunda sagliksizlastigini soyledi umudum yok canim ama Allah min mucizeleri guzellikleri bitmz :)

Insallah hayirlisiyla bebislerin seninledir olumlu düsün canim

Canim benim uzuldunya biraz ondan oldu sanirim.bebegin iyiyse sikinti yok zaten.Allahim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.elimizden geleni hatta gelmeyeni bile yapmaya calisiyoruz.Allah yardimcimiz olsun

amin canım insan ne yapacağıni şaşırıyor valla ağla ağla bir hal oldum bebegimi görünce rahatladım

Kızlar benim bu 8 günüm 14 de transfer oldum ilk 6 gün şidetli olarak yoğunlukla tek taraflı kasık ağrısı bel ağrım vardı ilk üç dört gün yürümekte dahi zorlanıyordum bel ve kasık ağrısında son iki gündür yok denilecek kadar az batma eğilirken zorlanıyorum bu günde bir uyku hali var üstümde offf benim test günüm 29 eylül erken baktırmak istiyom ama eşim istemiyor 5.ci gün emriyosu

verdim cnm ben kan 0.1 cikti yabi olmadi belirtim yoktu zaten benim hissetmistim yabi
Cnm sakin üzme kendini Allahtan umut kesilmez belki 12. Gün yükselmiş olacak nerden biliyorsun lütfen güzel düşün ki güzel olsun. Benimde son 2 gunum kaldı test yaptırmama ama nedense böyle korku sardı içimi hayır olsun. RABBIM büyük elbet kucagimizi boş bırakmaz.

benim artik umidim kalmadi cnm yani 2 gunde yukselmez senin varmi belirtin biseyin ben demistim sana ama artik hicbirsey hissetmiyorum sanirim tutmadi doye cunku 1 2 yer aradi ondan snra tutunamadi galiab

Selam kizlar.bende carsamba gunu bebislerime kavusucam nasipse.transferim olucak.ama suan oncesi ictigim ilaclardan kabizim.cok korkuuorum kabizliktan transferden sora da olursa napayim ben???birde yatcammi smsi ben 15gun ??

senindemi tek embryo cnm bnmde oyle 3. gun embryosu 10. gunum bklim hersey kismet cnm tek 2 farketmiyor rabbim yazmis olsun
Benimde tek emriyo 5ci gün emrbyosu sadece dokununca gögüslerimde hassasiyet başkada bişey yok deliricem bu gün 7günümdü kanam falanda yok sende neler oldu ?

Selam kizlar.bende carsamba gunu bebislerime kavusucam nasipse.transferim olucak.ama suan oncesi ictigim ilaclardan kabizim.cok korkuuorum kabizliktan transferden sora da olursa napayim ben???birde yatcammi smsi ben 15gun ??
cnm kabizlik icin gun kurusu kayisi ye bide ustune sicak su ic

Benimde tek emriyo 5ci gün emrbyosu sadece dokununca gögüslerimde hassasiyet başkada bişey yok deliricem bu gün 7günümdü kanam falanda yok sende neler oldu ?
cnm benim basta kasiklarima 2 3 kere bicak saplanir gibi oldu goguslerimde hassaiyet vardi ama onlar ilaclarsan sanirim benim olmadi zaten tutmadi yani insaallah seninki bebistendir

benim artik umidim kalmadi cnm yani 2 gunde yukselmez senin varmi belirtin biseyin ben demistim sana ama artik hicbirsey hissetmiyorum sanirim tutmadi doye cunku 1 2 yer aradi ondan snra tutunamadi galiab
Cnm öyle belirtiler hemen olmuyor ama arada adet olcakmisim gibi karnım ağrıyor geçiyor eğer bu belirtiyse tabi. 2 embriyo koyulmuştu bana bakalım hayırlısı bundan sonrası Rabbimin bileceği is

Cnm öyle belirtiler hemen olmuyor ama arada adet olcakmisim gibi karnım ağrıyor geçiyor eğer bu belirtiyse tabi. 2 embriyo koyulmuştu bana bakalım hayırlısı bundan sonrası Rabbimin bileceği is
insaallah vardir cnm ona genelde belirti diyorlar ama genede tam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…