- 30 Temmuz 2015
- 509
- 415
- 53
- 42
Allah sağlık versin inşallah.Ama duygular çok önemli biliyorsun. Stres yapma arkadaşım. Allah'a emanetler artık.ve yine kanamam oldu bu sefer kırmızıydı panik olup acile gittim bebek iyiymiş çok şükür ne zaman içim daralsa kanamam oluyor resmen hissediyorum ama çok şükür iyiymiş bebeğim kalp atışını da dinletti dr bak iyi dedi Allahim hepimizin evlatlarını korusun isteyen herkese evlat nasip etsin sağlıklı olsunlar sağlıkla doğsunlarcananu @Telasli_Anne @Mehlika17
Allah sağlık versin inşallah.Ama duygular çok önemli biliyorsun. Stres yapma arkadaşım. Allah'a emanetler artık.
ve yine kanamam oldu bu sefer kırmızıydı panik olup acile gittim bebek iyiymiş çok şükür ne zaman içim daralsa kanamam oluyor resmen hissediyorum ama çok şükür iyiymiş bebeğim kalp atışını da dinletti dr bak iyi dedi Allahim hepimizin evlatlarını korusun isteyen herkese evlat nasip etsin sağlıklı olsunlar sağlıkla doğsunlarcananu @Telasli_Anne @Mehlika17
Benim 15 inde oldu transferim pazartesi test gunum arada kasik agrilarim disinda birsey yok icimde bir heyecan da yok hissislestim ilk denemem 4. Gun embriyosundan 2 tane koydular. 5. Gun embriyolg arada dondurulacak embriyom kalmadigini 13 embriyomunda sagliksizlastigini soyledi umudum yok canim ama Allah min mucizeleri guzellikleri bitmz :)Insallah canim senin transferin nezaman oldu?benim pek ümidim yok tek Embryo oldugu icin,hic heyacan yok icinde
Insallah hayirlisiyla bebislerin seninledir olumlu düsün canimBenim 15 inde oldu transferim pazartesi test gunum arada kasik agrilarim disinda birsey yok icimde bir heyecan da yok hissislestim ilk denemem 4. Gun embriyosundan 2 tane koydular. 5. Gun embriyolg arada dondurulacak embriyom kalmadigini 13 embriyomunda sagliksizlastigini soyledi umudum yok canim ama Allah min mucizeleri guzellikleri bitmz :)
Canim benim uzuldunya biraz ondan oldu sanirim.bebegin iyiyse sikinti yok zaten.Allahim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.elimizden geleni hatta gelmeyeni bile yapmaya calisiyoruz.Allah yardimcimiz olsun
verdim cnm ben kan 0.1 cikti yabi olmadi belirtim yoktu zaten benim hissetmistim yabiBelirti varmi?benim Test tarihim 2.10 ama Burda ogün tatil almanyadayim
Cok üzüldüm canim,rabbimin bi bildigi vardir herseyin bi vakti zamani var ama insanogluyuz nefsimize yenilip üzülüyoruzverdim cnm ben kan 0.1 cikti yabi olmadi belirtim yoktu zaten benim hissetmistim yabi
Allah sabir ve güç versin canım inşallah bir dahaki denemende sağlıklı tombik bebişlerini kucağına alırsın canımverdim cnm ben kan 0.1 cikti yabi olmadi belirtim yoktu zaten benim hissetmistim yabi
Cnm sakin üzme kendini Allahtan umut kesilmez belki 12. Gün yükselmiş olacak nerden biliyorsun lütfen güzel düşün ki güzel olsun. Benimde son 2 gunum kaldı test yaptırmama ama nedense böyle korku sardı içimi hayır olsun. RABBIM büyük elbet kucagimizi boş bırakmaz.verdim cnm ben kan 0.1 cikti yabi olmadi belirtim yoktu zaten benim hissetmistim yabi
benim artik umidim kalmadi cnm yani 2 gunde yukselmez senin varmi belirtin biseyin ben demistim sana ama artik hicbirsey hissetmiyorum sanirim tutmadi doye cunku 1 2 yer aradi ondan snra tutunamadi galiabCnm sakin üzme kendini Allahtan umut kesilmez belki 12. Gün yükselmiş olacak nerden biliyorsun lütfen güzel düşün ki güzel olsun. Benimde son 2 gunum kaldı test yaptırmama ama nedense böyle korku sardı içimi hayır olsun. RABBIM büyük elbet kucagimizi boş bırakmaz.
Benimde tek emriyo 5ci gün emrbyosu sadece dokununca gögüslerimde hassasiyet başkada bişey yok deliricemsenindemi tek embryo cnm bnmde oyle 3. gun embryosu 10. gunum bklim hersey kismet cnm tek 2 farketmiyor rabbim yazmis olsun
cnm kabizlik icin gun kurusu kayisi ye bide ustune sicak su icSelam kizlar.bende carsamba gunu bebislerime kavusucam nasipse.transferim olucak.ama suan oncesi ictigim ilaclardan kabizim.cok korkuuorum kabizliktan transferden sora da olursa napayim ben???birde yatcammi smsi ben 15gun ??
cnm benim basta kasiklarima 2 3 kere bicak saplanir gibi oldu goguslerimde hassaiyet vardi ama onlar ilaclarsan sanirim benim olmadi zaten tutmadi yani insaallah seninki bebistendirBenimde tek emriyo 5ci gün emrbyosu sadece dokununca gögüslerimde hassasiyet başkada bişey yok deliricembu gün 7günümdü kanam falanda yok sende neler oldu ?
Cnm öyle belirtiler hemen olmuyor ama arada adet olcakmisim gibi karnım ağrıyor geçiyor eğer bu belirtiyse tabi. 2 embriyo koyulmuştu bana bakalım hayırlısı bundan sonrası Rabbimin bileceği isbenim artik umidim kalmadi cnm yani 2 gunde yukselmez senin varmi belirtin biseyin ben demistim sana ama artik hicbirsey hissetmiyorum sanirim tutmadi doye cunku 1 2 yer aradi ondan snra tutunamadi galiab
insaallah vardir cnm ona genelde belirti diyorlar ama genede tam bilmiyorumCnm öyle belirtiler hemen olmuyor ama arada adet olcakmisim gibi karnım ağrıyor geçiyor eğer bu belirtiyse tabi. 2 embriyo koyulmuştu bana bakalım hayırlısı bundan sonrası Rabbimin bileceği is
Hayırlısı cnm iki sonucada kendimi hazırladım kaderde varsa yaşarım zaten o mutluluğu yoksada yapicak bişey yok bidaha denerim 3 dondurulmuş embriyom varinsaallah vardir cnm ona genelde belirti diyorlar ama genede tam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?