benim zaten tek embriyon olusmustu baskada yoktu ben herseye tekrardan basliycam yaa ben belkide doktorunda azizligine ugradim benim gibilere 2 3 opu yapilriken bana tek emb transfer etti bende o kadar beklemisken trasnfer edilsin diye dusundumHayırlısı cnm iki sonucada kendimi hazırladım kaderde varsa yaşarım zaten o mutluluğu yoksada yapicak bişey yok bidaha denerim 3 dondurulmuş embriyom var
Hangi hastanede yaptırdın cnmbenim zaten tek embriyon olusmustu baskada yoktu ben herseye tekrardan basliycam yaa ben belkide doktorunda azizligine ugradim benim gibilere 2 3 opu yapilriken bana tek emb transfer etti bende o kadar beklemisken trasnfer edilsin diye dusundum
Canım transferden sonra bende de oluyordu gün krusu yanı kuru kayısıda olabilir akşamdan suya koyuyorum 3-4 tane sabah aç karın ile suyunu içip tanelerini yiyiyorum üstüne 2 bardak da ılık su içiyorum bana iyi geldi sende bir dene istersen canımSelam kizlar.bende carsamba gunu bebislerime kavusucam nasipse.transferim olucak.ama suan oncesi ictigim ilaclardan kabizim.cok korkuuorum kabizliktan transferden sora da olursa napayim ben???birde yatcammi smsi ben 15gun ??
Selam kizlar.bende carsamba gunu bebislerime kavusucam nasipse.transferim olucak.ama suan oncesi ictigim ilaclardan kabizim.cok korkuuorum kabizliktan transferden sora da olursa napayim ben???birde yatcammi smsi ben 15gun ??
adanada oldum tedavi cnmHangi hastanede yaptırdın cnm
Hayırlısı olsun cnm inşallah bir dahaki denemede tutar yaş kaç bu aradaadanada oldum tedavi cnm
Canım seni iyi anlıyorum benimde ilk denenem negatifti ama bende hissetmiştim olmadığını beklediğim bişey olduğu için hiç uzulmedim ve 2. Için hemen raporu tekrar çıkardım bende kaliteli embriyo olmadı ve donmusta kalmadı doktorum bu sefer ilaçla devam edeceğini az yumurta olsun bizim olsun dedi bu arada 17 yumurta toplanmıştı ama olmadı vardır her iste bir hayır inşallah sende bende 2.denenenizde mucizemize kavusuruz dua edelim yeter sevgiyle :)adanada oldum tedavi cnm
CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM İNŞALLAH DİĞER DENEMEDE OLUR ÜZÜLLME SAKIN DUALARINI EKSİK ETME SENİN İÇİN DUA EDİCEM .verdim cnm ben kan 0.1 cikti yabi olmadi belirtim yoktu zaten benim hissetmistim yabi
CNM NERDE YAŞIOSUN BİLMİYORUM AMA İZMİR İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİNİ ÖZELLİKLE ÜMİT HANIMI TAVSİYE EDERİM.benim zaten tek embriyon olusmustu baskada yoktu ben herseye tekrardan basliycam yaa ben belkide doktorunda azizligine ugradim benim gibilere 2 3 opu yapilriken bana tek emb transfer etti bende o kadar beklemisken trasnfer edilsin diye dusundum
cnm irenbeden gelen bi doktorum var burda yapabilecegini soyeldi ama ben tam bilemedim yaaaCNM NERDE YAŞIOSUN BİLMİYORUM AMA İZMİR İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİNİ ÖZELLİKLE ÜMİT HANIMI TAVSİYE EDERİM.
sagol cnm benim dualarimi eisik etmiyorum bakali.CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM İNŞALLAH DİĞER DENEMEDE OLUR ÜZÜLLME SAKIN DUALARINI EKSİK ETME SENİN İÇİN DUA EDİCEM .
kabız olma sakın duphalac şurup al benim drm vermişti hamilelikte de ara ara kullanıyorum
Canım transferden sonra bende de oluyordu gün krusu yanı kuru kayısıda olabilir akşamdan suya koyuyorum 3-4 tane sabah aç karın ile suyunu içip tanelerini yiyiyorum üstüne 2 bardak da ılık su içiyorum bana iyi geldi sende bir dene istersen canım
Normal oda sıcaklığındaki suya koy canım ben troit ilacından 30 dakika sonra içiyorum aç karın ile suyunu içiyorum tanelerinide yiyip üstüne iki bardak ılık su içince baya rahat çıkıyorum sorunsuz ıkınmasız canımSoguk suyami koycam cnm??peki bu sekilde rahat cikiyomusun hicbikinmadan wcye??bikacgundur sabah ac 5 6tane kayisi yiyorum genede cok rahat cikamiyorum ya:/
Aldim cnm bugun dedigin surubu.gunde bir kasik yetiyormus oylemi?kayisi yiuorum kacgundur ama genede rahat cikiyorum denilmez.
kabızlık durumuna bağlı öyle çok içmiyorum bir iki kasik yetmezse biraz daha alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?