transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Hayırlısı cnm iki sonucada kendimi hazırladım kaderde varsa yaşarım zaten o mutluluğu yoksada yapicak bişey yok bidaha denerim 3 dondurulmuş embriyom var
benim zaten tek embriyon olusmustu baskada yoktu ben herseye tekrardan basliycam yaa ben belkide doktorunda azizligine ugradim benim gibilere 2 3 opu yapilriken bana tek emb transfer etti bende o kadar beklemisken trasnfer edilsin diye dusundum

benim zaten tek embriyon olusmustu baskada yoktu ben herseye tekrardan basliycam yaa ben belkide doktorunda azizligine ugradim benim gibilere 2 3 opu yapilriken bana tek emb transfer etti bende o kadar beklemisken trasnfer edilsin diye dusundum
Hangi hastanede yaptırdın cnm

Selam kizlar.bende carsamba gunu bebislerime kavusucam nasipse.transferim olucak.ama suan oncesi ictigim ilaclardan kabizim.cok korkuuorum kabizliktan transferden sora da olursa napayim ben???birde yatcammi smsi ben 15gun ??
Canım transferden sonra bende de oluyordu gün krusu yanı kuru kayısıda olabilir akşamdan suya koyuyorum 3-4 tane sabah aç karın ile suyunu içip tanelerini yiyiyorum üstüne 2 bardak da ılık su içiyorum bana iyi geldi sende bir dene istersen canım

Arkadaşlar test günüm yarın ama bugün adetimin belirtisi olan sivilcemle uyandım. İçimi bir korku kaplıyor. Böyle olup pozitif sonuç alan var mi? Bir de aşırı halsizlik adetten önce de böyle olurum

Selam kizlar.bende carsamba gunu bebislerime kavusucam nasipse.transferim olucak.ama suan oncesi ictigim ilaclardan kabizim.cok korkuuorum kabizliktan transferden sora da olursa napayim ben???birde yatcammi smsi ben 15gun ??

kabız olma sakın duphalac şurup al benim drm vermişti hamilelikte de ara ara kullanıyorum

adanada oldum tedavi cnm
Canım seni iyi anlıyorum benimde ilk denenem negatifti ama bende hissetmiştim olmadığını beklediğim bişey olduğu için hiç uzulmedim ve 2. Için hemen raporu tekrar çıkardım bende kaliteli embriyo olmadı ve donmusta kalmadı doktorum bu sefer ilaçla devam edeceğini az yumurta olsun bizim olsun dedi bu arada 17 yumurta toplanmıştı ama olmadı vardır her iste bir hayır inşallah sende bende 2.denenenizde mucizemize kavusuruz dua edelim yeter sevgiyle :)

CNM NERDE YAŞIOSUN BİLMİYORUM AMA İZMİR İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİNİ ÖZELLİKLE ÜMİT HANIMI TAVSİYE EDERİM.

Kizlar persembe gunu 5. Gun blasto transferim oldu suan igne gibi batmalar oluyor. Daha once olmamisti bu bir belirti mi.? Birde catlatma ignesini olali 9 gun oldu hala etkisi kalmismidir oglen test yaptim cok silik cizgi cikti bebek midir catlatma ignesi etkisi mk ?

Soguk suyami koycam cnm??peki bu sekilde rahat cikiyomusun hicbikinmadan wcye??bikacgundur sabah ac 5 6tane kayisi yiyorum genede cok rahat cikamiyorum ya:/

Soguk suyami koycam cnm??peki bu sekilde rahat cikiyomusun hicbikinmadan wcye??bikacgundur sabah ac 5 6tane kayisi yiyorum genede cok rahat cikamiyorum ya:/
Normal oda sıcaklığındaki suya koy canım ben troit ilacından 30 dakika sonra içiyorum aç karın ile suyunu içiyorum tanelerinide yiyip üstüne iki bardak ılık su içince baya rahat çıkıyorum sorunsuz ıkınmasız canım

Kızlar normalde yarın regli günüm ve adet olacakmışım gibi ağrım var yumurtalıklarım resmen çatlıyor ağrıdan sanki heran kanamam başlıcakmışım gibi inşallah adet olmam

Kızlar normalde yarın regli günüm ve adet olacakmışım gibi ağrım var yumurtalıklarım resmen çatlıyor ağrıdan sanki heran kanamam başlıcakmışım gibi inşallah adet olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…