Normal oda sıcaklığındaki suya koy canım ben troit ilacından 30 dakika sonra içiyorum aç karın ile suyunu içiyorum tanelerinide yiyip üstüne iki bardak ılık su içince baya rahat çıkıyorum sorunsuz ıkınmasız canım
Bütün atabilirsin canım benim birbucuk bardaklı bardağıma yapıyorum 4 tane gün kurusu yada kurı kauısı için yeterli oluyor bazende bir bardağın içine koyuyorum farketmez yani ama 2 batdak ve üzeri koyma suyu çok olmasınBölwcekmiyim peki kaysilari ikiye?yoksa butunmu atayim suya?nekadar suya koyucam?1su bardaginami?
Bütün atabilirsin canım benim birbucuk bardaklı bardağıma yapıyorum 4 tane gün kurusu yada kurı kauısı için yeterli oluyor bazende bir bardağın içine koyuyorum farketmez yani ama 2 batdak ve üzeri koyma suyu çok olmasın
Toz olmaması için istersen kapatabilirsin canımBardagin uzerini cay tabayla kapatcazmi ?
Toz olmaması için istersen kapatabilirsin canım
Üzmemeye çalış canım kendini biliyorum çok zor ama diğer tedavin için daha güçlü olmanlazım allah yar ve yardımcın olsun canım dilerim allahtan diğer tedavinde bebişini kucağına alırsınPardon referans değer 5.3 benim sonuçta 0.100 diyor.
Amin teşekkürler.Üzmemeye çalış canım kendini biliyorum çok zor ama diğer tedavin için daha güçlü olmanlazım allah yar ve yardımcın olsun canım dilerim allahtan diğer tedavinde bebişini kucağına alırsın
1 tane mi embriyo konmuştu? Kaç yumurtan toplanmıştı canımPardon referans değer 5.3 benim sonuçta 0.100 diyor.
Caniiim yarin degilmiydi test gunuuu. Boylesi hayirliymis deyip hayatimiza devam edecez maalesef bizler icin buyuk sinav hemde en zor sinav sakin uzme kendini insallah tez zamanda kabul olur dualarinAmin teşekkürler.((
Belirtilere takma 4 kere transfer oldum. Ilki tutmadi adet olcak gibi agrim vardi ikincisi tuttu dusuk oldu ySelam kızlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama ilk kez mesaj yazıyorum. 3.gün embriyosundan 2 tane trsnsfer yapıldı . şu an transferin 6. günündeyim sadece kasığımda iğne batma hissi var . başka belirti olmaması sizce sıkıntı mı ? bu arada opudan bu yana hergün progestron iğne (iki doz) oluyorum .
Allah bağışlasın ,darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah. İlk denemem ve çok takıyorum kafama. Bu arada benim gibi progestron iğne olan çok yok sanırım.Belirtilere takma 4 kere transfer oldum. Ilki tutmadi adet olcak gibi agrim vardi ikincisi tuttu dusuk oldu y
Hic agrim olmadi son seferde yine tutmadi kesin dedim karnim agriyordu bi fistigim oldu. Tek fark kızımda 8. Gunde cok acik pembe yerlesme kanamasi olmustu.
[QUOTE="vural15, post: 52893444, member: var canım 15 gün oldu bu gün ve hala devam ediyor bu gün hatta hemşire yapacak yer ve şekil bulmayınca doktor yaptı :)Allah bağışlasın ,darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah. İlk denemem ve çok takıyorum kafama. Bu arada benim gibi progestron iğne olan çok yok sanırım.[/QUOT
Anladım canım, benim de inşallah gebelik oluşursa üç ay boyunca olmam gerekiyormuş. Oturup kalkerken çok canım acıyor ama acılar önemli değil hayırlısıyla gelsin de bebişlerimizHayur
[QUOTE="vural15, post: 52893444, member: var canım 15 gün oldu bu gün ve hala devam ediyor bu gün hatta hemşire yapacak yer ve şekil bulmayınca doktor yaptı :)
Ben o iğneyi transfer yapılmadan önce kullandım transfer yapıldı günde son ignemi yaptırdım çok ağrı yapan bi iğne ben yürüyemiyordum ağrıdan Allah yardımcın olsun cnm şuan crinone jel kullaniyorum sabah aksamAllah bağışlasın ,darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah. İlk denemem ve çok takıyorum kafama. Bu arada benim gibi progestron iğne olan çok yok sanırım.
Amin canım benim opu yapıldığı gün başladı hala devam inşallah devam da edecek. Jel vermedi dr’um. İğne sende de halsizlik yapıyor muydu?Ben o iğneyi transfer yapılmadan önce kullandım transfer yapıldı günde son ignemi yaptırdım çok ağrı yapan bi iğne ben yürüyemiyordum ağrıdan Allah yardımcın olsun cnm şuan crinone jel kullaniyorum sabah aksam
Halsizlik iştahsızlık yapıyordu cnm çok yağlı bi ilaç olduğu için ağrı yapıyor ben dayanamıyordum bakalım yarın 13. Günüm kan testi yapilicak eğer tuttuysa doktor yine iğneye devam ettirirmi bilmem ama baya ise yarayan bi igneAmin canım benim opu yapıldığı gün başladı hala devam inşallah devam da edecek. Jel vermedi dr’um. İğne sende de halsizlik yapıyor muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?