- 19 Aralık 2011
- 94
- 85
- 88
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum :) tutundu mu tutunmadı mı sorularından kafayı yiycemHalsizlik iştahsızlık yapıyordu cnm çok yağlı bi ilaç olduğu için ağrı yapıyor ben dayanamıyordum bakalım yarın 13. Günüm kan testi yapilicak eğer tuttuysa doktor yine iğneye devam ettirirmi bilmem ama baya ise yarayan bi igne
Canım aynen benimde tutarsa 3 aya kadar devam tutsunda bebişlerimiz razıyım benAnladım canım, benim de inşallah gebelik oluşursa üç ay boyunca olmam gerekiyormuş. Oturup kalkerken çok canım acıyor ama acılar önemli değil hayırlısıyla gelsin de bebişlerimiz
Inan ki 10 gün boyunca aklıma gelmedi hiç ama şu 2 gündür gunler yaklastikca bi korku tedirginlik sardı içimi hayır olsun cnm insallah guzel haberler veririm sanaHadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum :) tutundu mu tutunmadı mı sorularından kafayı yiycem
Bide senin kaçıncı günün cnmHadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum :) tutundu mu tutunmadı mı sorularından kafayı yiycem
Salı günü transfer yapıldı . 6. günümdeyim. Sen sona yaklaşmışsın benim haftaya pazar yapılacak testim. Tabi kendimi biliyorum dayanamayacak hafta için gebelik testi alacağım gibi :)Bide senin kaçıncı günün cnm
Öyle söyleme ben de ara ara ümitsizliğe kapılıyorum ama yapmamak lazım. Belirtim yok olması şart mı onu da bilmiyorum. Rabbim hayırlısıyla versin bebişlerimizi .Benımde bugun 6.gunumdu içimde hiç umut yok nedense
Halsizlik iştahsızlık yapıyordu cnm çok yağlı bi ilaç olduğu için ağrı yapıyor ben dayanamıyordum bakalım yarın 13. Günüm kan testi yapilicak eğer tuttuysa doktor yine iğneye devam ettirirmi bilmem ama baya ise yarayan bi igne
Cnm yarın sabah kliniğe gidicem orda yaptırcam şu ana kadar hiç yapmadım test bekliyorum sabırla sabahicnm sen daha test yaptirmasinmi insaallah vardir bebisilerin
Cnm bence yapma test gününü bekle zaten doktorlarda diyor 12. Günden önce test yapmayın diye yinede sen bilirsin amaSalı günü transfer yapıldı . 6. günümdeyim. Sen sona yaklaşmışsın benim haftaya pazar yapılacak testim. Tabi kendimi biliyorum dayanamayacak hafta için gebelik testi alacağım gibi :)
Evet yapmamakda fayda var kendimi tutabildiCnm bence yapma test gününü bekle zaten doktorlarda diyor 12. Günden önce test yapmayın diye yinede sen bilirsin ama
Haklısın canım ,olumsuz çıkarsa dye de korkuyorum aslında. Yapmamak en iyisi galibaCnm bence yapma test gününü bekle zaten doktorlarda diyor 12. Günden önce test yapmayın diye yinede sen bilirsin ama
hadi insaallah cnmCnm yarın sabah kliniğe gidicem orda yaptırcam şu ana kadar hiç yapmadım test bekliyorum sabırla sabahi
Inş cnmhadi insaallah cnm
bekle cnm sen hakkında hayırlısı olsunEvet yapmamakda fayda var kendimi tutabildi
Haklısın canım ,olumsuz çıkarsa dye de korkuyorum aslında. Yapmamak en iyisi galiba
Amin hepimiz için canımbekle cnm sen hakkında hayırlısı olsun
5 ci gün oluyor canım transfer günü sayılmıyor 24 saat dolunca bir gün mantığı kullanılıyormuş bana öyle dendi ama bence erken yapma canım hemen pozitif çıkmıya biliyor çıkmadığında kendini üzersin sonra bence bekleSalı günü transfer yapıldı . 6. günümdeyim. Sen sona yaklaşmışsın benim haftaya pazar yapılacak testim. Tabi kendimi biliyorum dayanamayacak hafta için gebelik testi alacağım gibi :)
Ayy hadi inşallah senin yerine de ben heyecan yaptım siftahı senle yapıyoruz inşallah pozitif olur inşallahCnm yarın sabah kliniğe gidicem orda yaptırcam şu ana kadar hiç yapmadım test bekliyorum sabırla sabahi
Inşallah cnm ben de çok istiyorum Allahım nasip etsin isteyen herkeseAyy hadi inşallah senin yerine de ben heyecan yaptım siftahı senle yapıyoruz inşallah pozitif olur inşallah
Sağol canım öğrendiğim iyi oldu . Sabretmeye çalışacağım İnşallah hepimizin gönlüne göre olur.5 ci gün oluyor canım transfer günü sayılmıyor 24 saat dolunca bir gün mantığı kullanılıyormuş bana öyle dendi ama bence erken yapma canım hemen pozitif çıkmıya biliyor çıkmadığında kendini üzersin sonra bence bekle
Korkma er ya da gec oluyor bu sefer olmassa bidaha denersin benim 4. Denememde ustelik tasidigim dondurulmus embiryolarla tuttu. Doktora guven kismet ne zamansa ozaman gelecekAllah bağışlasın ,darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah. İlk denemem ve çok takıyorum kafama. Bu arada benim gibi progestron iğne olan çok yok sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?