transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum :) tutundu mu tutunmadı mı sorularından kafayı yiycem

Anladım canım, benim de inşallah gebelik oluşursa üç ay boyunca olmam gerekiyormuş. Oturup kalkerken çok canım acıyor ama acılar önemli değil hayırlısıyla gelsin de bebişlerimiz
Canım aynen benimde tutarsa 3 aya kadar devam tutsunda bebişlerimiz razıyım ben

Benımde bugun 6.gunumdu içimde hiç umut yok nedense

cnm sen daha test yaptirmasinmi insaallah vardir bebisilerin

Salı günü transfer yapıldı . 6. günümdeyim. Sen sona yaklaşmışsın benim haftaya pazar yapılacak testim. Tabi kendimi biliyorum dayanamayacak hafta için gebelik testi alacağım gibi :)
Cnm bence yapma test gününü bekle zaten doktorlarda diyor 12. Günden önce test yapmayın diye yinede sen bilirsin ama

Cnm bence yapma test gününü bekle zaten doktorlarda diyor 12. Günden önce test yapmayın diye yinede sen bilirsin ama
Evet yapmamakda fayda var kendimi tutabildi
Haklısın canım ,olumsuz çıkarsa dye de korkuyorum aslında. Yapmamak en iyisi galiba

Salı günü transfer yapıldı . 6. günümdeyim. Sen sona yaklaşmışsın benim haftaya pazar yapılacak testim. Tabi kendimi biliyorum dayanamayacak hafta için gebelik testi alacağım gibi :)
5 ci gün oluyor canım transfer günü sayılmıyor 24 saat dolunca bir gün mantığı kullanılıyormuş bana öyle dendi ama bence erken yapma canım hemen pozitif çıkmıya biliyor çıkmadığında kendini üzersin sonra bence bekle

Sağol canım öğrendiğim iyi oldu . Sabretmeye çalışacağım İnşallah hepimizin gönlüne göre olur.

Allah bağışlasın ,darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah. İlk denemem ve çok takıyorum kafama. Bu arada benim gibi progestron iğne olan çok yok sanırım.
Korkma er ya da gec oluyor bu sefer olmassa bidaha denersin benim 4. Denememde ustelik tasidigim dondurulmus embiryolarla tuttu. Doktora guven kismet ne zamansa ozaman gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…