- 19 Aralık 2011
- 94
- 85
- 88
Dün akşam dişetlerim kabarmış ve fırçalarken niraz kanadı her adetimden önceki belirtilerimdendir . Adet tarihime bir hafta var ve kanama olunca çok üzüldüm. Eşim de unudu kestim ben diyor , rabbim isyan etmek istemiyorum ama lütfen bu kez olsun.Denemek acılar sorun değil de canım yaşımdan dolayı çok zamanım yokKorkma er ya da gec oluyor bu sefer olmassa bidaha denersin benim 4. Denememde ustelik tasidigim dondurulmus embiryolarla tuttu. Doktora guven kismet ne zamansa ozaman gelecek
cnm test yaptirdinmi sonucun ne citki merak ettimInşallah cnm ben de çok istiyorum Allahım nasip etsin isteyen herkese
Evet cnm sonucu şimdi aldim 2.07 cikticnm test yaptirdinmi sonucun ne citki merak ettim
eeee peki sonra artarmiymis doktor bisey dedimi anlatsnaa yaa merak ettim :)Evet cnm sonucu şimdi aldim 2.07 cikti
Ya ilaçlarına devam et perşembe günün e kadar dedi bu değerlerden düşük olanlarda oldu ilaçları kullanmaya devam ettiler değer yükseldi dedi sende devam et perşembe kan tahlili yaptır resmini gönder bana dedi ona gore bi yol izleriz dedieeee peki sonra artarmiymis doktor bisey dedimi anlatsnaa yaa merak ettim :)
insaallah yukselir cnm yaaaYa ilaçlarına devam et perşembe günün e kadar dedi bu değerlerden düşük olanlarda oldu ilaçları kullanmaya devam ettiler değer yükseldi dedi sende devam et perşembe kan tahlili yaptır resmini gönder bana dedi ona gore bi yol izleriz dedi
Inşallah cnminsaallah yukselir cnm yaaa
İnşallah yükselir dualarımız seninle rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunYa ilaçlarına devam et perşembe günün e kadar dedi bu değerlerden düşük olanlarda oldu ilaçları kullanmaya devam ettiler değer yükseldi dedi sende devam et perşembe kan tahlili yaptır resmini gönder bana dedi ona gore bi yol izleriz dedi
Az önce bir başka arkadaşın 2 çıkan sonucu için dr ilaca devam et yükselebilir demiş. Sana ne dediler?Merhaba hanimlar test gunumdu bugun sonuc 1.20 yani negatif.
Inşallah cnm ağlamayacağım dedim ama yine ağladım dayanamadım inş yükselir cnmİnşallah yükselir dualarımız seninle rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
inşallahInşallah cnm ağlamayacağım dedim ama yine ağladım dayanamadım inş yükselir cnm
Bazen değer yükselebiliyormuş, inşallah seninki de yükselir.Merhaba hanimlar test gunumdu bugun sonuc 1.20 yani negatif.
10. Gun 1.20 negatif sayiliyormus canimAz önce bir başka arkadaşın 2 çıkan sonucu için dr ilaca devam et yükselebilir demiş. Sana ne dediler?
Insallah yukselir canimInşallah cnm ağlamayacağım dedim ama yine ağladım dayanamadım inş yükselir cnm
Tek embriyoydu canim. Kaliteliydi bir de doktor kesin tutacak gözüyle bakıyordu. Ben de kesin tutacaksa çift embriyo koyup da ikiz gebelik ihtimalini artırmayayım diye tek olsun dedim. Ama iste çift koydurunca aslında şans artıyormuş herhalde biri tutmasa diğeri tutar diye1 tane mi embriyo konmuştu? Kaç yumurtan toplanmıştı canım
Doktor 10. Günde yaptır demişti bana canim. Kendimi toparladım iste kabullendim çoktan sanki sonuca hazırmışım gibi sadece ilk an çok kötü oldum. Hayirlisi buymuş ne diyeyim ki bizim imtihanımız da bu. Sadece düşündüğüm kendiliğinden hamile kalabilen insanların hayatta ne çok Şükran duyacakları sey olduğu. Allah isteyen herkese nasip etsin başta da böyle bizim gibi uğraşanlaraCaniiim yarin degilmiydi test gunuuu. Boylesi hayirliymis deyip hayatimiza devam edecez maalesef bizler icin buyuk sinav hemde en zor sinav sakin uzme kendini insallah tez zamanda kabul olur dualarin
Canim üzme kendini resmen pes pese negatif sonuçlar aldık trajik maalesef. Allah insallah hepimize en kısa zamanda nasip EtsinMerhaba hanimlar test gunumdu bugun sonuc 1.20 yani negatif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?