transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Korkma er ya da gec oluyor bu sefer olmassa bidaha denersin benim 4. Denememde ustelik tasidigim dondurulmus embiryolarla tuttu. Doktora guven kismet ne zamansa ozaman gelecek
Dün akşam dişetlerim kabarmış ve fırçalarken niraz kanadı her adetimden önceki belirtilerimdendir . Adet tarihime bir hafta var ve kanama olunca çok üzüldüm. Eşim de unudu kestim ben diyor , rabbim isyan etmek istemiyorum ama lütfen bu kez olsun.Denemek acılar sorun değil de canım yaşımdan dolayı çok zamanım yok

eeee peki sonra artarmiymis doktor bisey dedimi anlatsnaa yaa merak ettim :)
Ya ilaçlarına devam et perşembe günün e kadar dedi bu değerlerden düşük olanlarda oldu ilaçları kullanmaya devam ettiler değer yükseldi dedi sende devam et perşembe kan tahlili yaptır resmini gönder bana dedi ona gore bi yol izleriz dedi

insaallah yukselir cnm yaaa

İnşallah yükselir dualarımız seninle rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Bu arada bizim sorunumuz sperm hareket bozuklugu ve sayida sikinti vardi esim vatikosrldrn ameliyat oldu. Daha sonra da dr rahimde hafif y seklinde oldugunj soyledi. 24 yumurta toplandi 15 tanesi dollendi 4. Gun 2 embriyo transfer ettiler dediklerine gore saglikliydi embriyolar. Ama 5. Gun dondurulacak embriyomum kalnmadigini soylediler. Ilk denememdi dr laparoskopi olmami onerdi 2. Denemeden once.yikildim resmen hayatimda hoc bu kadar coktugumu hatirlamiyorum aklim cok karisik sagliksiz embriyo transfer ettiklerini dusunmuyor da degilim

1. Kızlar sizinle bir test ismi paylaşmak istiyorum banada yapıldı bu gün bir arkadaşımın daha tüpü negatif ile sonuçlandı bu testin serum takılmasına rağmen yüksek olması nedeni ile bilmiyenler için testin ismi cd56 en sağlıklısı rahimden parça alınarak bakılıyor cd56 bağışıklık sistemi ile ilgili bir test bu testtin değerleri yüksek çıkması veya düşük çıkması durumunda beli aralıklar ile özel bir ilaçlı serum takılarak tedavi ediliyor sevgili arkadaşlarım bu yüksek olur ise vücut bebeği emriyoyu yabancı bir madde algılayıp dışarı atıyor yine hamilelik süresinde özelikle ilk aylarda bebeğin gelişimine engel oluyor anne karnında bebeğin ölmesine bebeğingelişimlerini ciddi oranlarda durduruyor hatta çoğu vakkada direk durdurabiliyor bu testi 2ve daha fazla negatif sonuç alanlarda dahaönceki hamileliğinde düşüklerle sonuçlanan hata sık kimyasal gebelik yaşayanlarda da yapılabiliyormuş bunu özel klinikler dışında üniversite ve araştırma hastanelerinin tüp bebek merkezlerinde yapılabiliyor

1 tane mi embriyo konmuştu? Kaç yumurtan toplanmıştı canım
Tek embriyoydu canim. Kaliteliydi bir de doktor kesin tutacak gözüyle bakıyordu. Ben de kesin tutacaksa çift embriyo koyup da ikiz gebelik ihtimalini artırmayayım diye tek olsun dedim. Ama iste çift koydurunca aslında şans artıyormuş herhalde biri tutmasa diğeri tutar diye

Caniiim yarin degilmiydi test gunuuu. Boylesi hayirliymis deyip hayatimiza devam edecez maalesef bizler icin buyuk sinav hemde en zor sinav sakin uzme kendini insallah tez zamanda kabul olur dualarin
Doktor 10. Günde yaptır demişti bana canim. Kendimi toparladım iste kabullendim çoktan sanki sonuca hazırmışım gibi sadece ilk an çok kötü oldum. Hayirlisi buymuş ne diyeyim ki bizim imtihanımız da bu. Sadece düşündüğüm kendiliğinden hamile kalabilen insanların hayatta ne çok Şükran duyacakları sey olduğu. Allah isteyen herkese nasip etsin başta da böyle bizim gibi uğraşanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…