transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Allah sabır versin. Üzülmemek elde değil ama hayat devam ediyor. Tez zamanda kavuşursun inşallah

Valla cnm bana 2 tane kaliteli embriyo koyuldu ama bak sonuç 2.07 isterse 10 embriyo koyulsun rabbim nasip ederse oluyor nasipten ötesi yok cnm

A

Valla cnm bana 2 tane kaliteli embriyo koyuldu ama bak sonuç 2.07 isterse 10 embriyo koyulsun rabbim nasip ederse oluyor nasipten ötesi yok cnm
Çok haklısın canim aynen öyle. Sen de kendini üzme, nasip değilmiş demekki simdi olmaması gerekiyormuş iste bu en büyük tesellimiz

Kızlar Merhaba aralık 2015 yılında 2 tane dondurulmuş embriyo transferim olmuştu biri tutmuştu 13 aylk bir oglum war bu ay 2. Transfermi oldm yine 2 tane koydurdum kan testine 2 kere gittm degerlerim iyi cıktı daha gitmene gerek yok dedi doktor cuma kese görmeye gidicem we ben 7. Gün idrar testnde silik çizgi görmstm zaten 7. Güne kdr yapılan idrar testlerne inanmayn cnki yumurta catlatma ignesnn etksyle pozitf gösteriyo ALLAH isteyen herlesn kucagnı boş bırakmasın

Kızlar çok fazla regl belirtilerim başladı.
Kasık ağrısı
Bel ağrısı
Bende vajinada soğukluk hissi olur
Birde rahim genişlemiş gibi hissediyorum. Akıntıda çoğaldı.
İlaçlar birakilmadan adet olunur mu estrofem kullanılırken adet olunur mu. Çok mutsuzum. Transferimin daha 5. Günü

Moralini neden bozuyorsun. Bilmez misin en önemli olan ümidini kaybetmemen. Neden bunu kendine bebeğine yapıyorsun ki. Sana tutunmasına inan, buda seni mutlu etsin.. sen mutlu ol ki, mutluluğun onu sana çeksin dımı.

Son düzenleme:
Cnm hiç moralini bozma mutlu ol pozitif düşün bak benim 2.07 cıktı sonucum ama hala ilaçlarıma devam ediyorum doktorum öyle söyledi perşembe günü tekrar tahlil yaptırcam sen işini Allaha bırak gerisine karışma cnm inş. Bebişin seninle olur.

Canım senın 3.gun mu 5.gunmu embrıyon test günün ne zamandı

Canım senın 3.gun mu 5.gunmu embrıyon test günün ne zamandı
3. Gün embriyosuydu test günüm dündü ben 13. Günde yaptırdım testi sonuç 2.07 cıktı doktorum ilaçlarına perşembeye kadar devam et yukselebilir dedi normalde bugün adet günüm olurmuyum bilmiyorum bir sürü ilaç kullandım halada devam ediyorum kullanmaya

Cnm zaten genelde regl belirtisi yasıyosun tutunmada kasık bel agrısı gögüslere ara ara yanma gelir

Moralini neden bozuyorsun. Bilmez misin en önemli olan ümidini kaybetmemen. Neden bunu kendine bebeğine yapıyorsun ki. Sana tutunmasına inan, buda seni mutlu etsin.. sen mutlu ol ki, mutluluğun onu sana çeksin dımı.

Umutlu olamıyorum.

Cnm zaten genelde regl belirtisi yasıyosun tutunmada kasık bel agrısı gögüslere ara ara yanma gelir

Umarim benimledirler. İçimde hiç umut yok. İnsan hissetmez mi içine doğmaz mi.. bende hicbirsey yok..

Umudun yoksa bebek sana neden tutunsun dalida. Düşün bakayım bu kadar kötüyü çağıran ağlayan mutsuz olan birine tutunmak istemez ki dımı. Sen güçlü ol ve güzel şeyleri çağır.

Benimledir demi. Ben onları özlemle bekliyorum.

I incorrect_ kader arkadasim :) bundan sonraki asamada ne yapmayi dusunuyorsun
:) Cok yerinde bir tabir oldu "kader arkadasım" :) biraz ara vermeyi düşünüyorum canim yoruldum yıprandım Haziran'dan beri ilaç kullanıyorum. Ruh halim hazır degil yanı anlayacağın :) su an adet olmayı bekliyorum ne zaman olacağım diye de merak ediyorum. Doktorla konuşacağım 3 ay kadar bir şey yapmak istemiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…