Allah sabır versin. Üzülmemek elde değil ama hayat devam ediyor. Tez zamanda kavuşursun inşallahTek embriyoydu canim. Kaliteliydi bir de doktor kesin tutacak gözüyle bakıyordu. Ben de kesin tutacaksa çift embriyo koyup da ikiz gebelik ihtimalini artırmayayım diye tek olsun dedim. Ama iste çift koydurunca aslında şans artıyormuş herhalde biri tutmasa diğeri tutar diye
Valla cnm bana 2 tane kaliteli embriyo koyuldu ama bak sonuç 2.07 isterse 10 embriyo koyulsun rabbim nasip ederse oluyor nasipten ötesi yok cnmTek embriyoydu canim. Kaliteliydi bir de doktor kesin tutacak gözüyle bakıyordu. Ben de kesin tutacaksa çift embriyo koyup da ikiz gebelik ihtimalini artırmayayım diye tek olsun dedim. Ama iste çift koydurunca aslında şans artıyormuş herhalde biri tutmasa diğeri tutar diye
Doktor 10. Günde yaptır demişti bana canim. Kendimi toparladım iste kabullendim çoktan sanki sonuca hazırmışım gibi sadece ilk an çok kötü oldum. Hayirlisi buymuş ne diyeyim ki bizim imtihanımız da bu. Sadece düşündüğüm kendiliğinden hamile kalabilen insanların hayatta ne çok Şükran duyacakları sey olduğu. Allah isteyen herkese nasip etsin başta da böyle bizim gibi uğraşanlara[/QUOTE
Arkadasim icimden gecenleri oyle guzrl ifade ettin ki bugun annem bana diyor ki evin var isin var araban var sukret bende keskr olmasaydida 2 yildir her adet gormemde gozyasi dokmeseydim dedim. Ne buyum sans bebegi hemen olanlarin Allah m bizede nasip rylesin bugun sonucu gordugumda yikildim resmen basimdan asagi kaynar sular dokuldu parmak uclarima kadar uyustum ama aksama toparlayabildim herseye alisiliyor. Allah nr zaman nasip ettiyse o zaman olcak ne yapmayi dusunuyorsun bundan sonra
Amin canim insallahAllah sabır versin. Üzülmemek elde değil ama hayat devam ediyor. Tez zamanda kavuşursun inşallah
Çok haklısın canim aynen öyle. Sen de kendini üzme, nasip değilmiş demekki simdi olmaması gerekiyormuş iste bu en büyük tesellimizValla cnm bana 2 tane kaliteli embriyo koyuldu ama bak sonuç 2.07 isterse 10 embriyo koyulsun rabbim nasip ederse oluyor nasipten ötesi yok cnm
Moralini neden bozuyorsun. Bilmez misin en önemli olan ümidini kaybetmemen. Neden bunu kendine bebeğine yapıyorsun ki. Sana tutunmasına inan, buda seni mutlu etsin.. sen mutlu ol ki, mutluluğun onu sana çeksin dımı.Kızlar çok fazla regl belirtilerim başladı.
Kasık ağrısı
Bel ağrısı
Bende vajinada soğukluk hissi olur
Birde rahim genişlemiş gibi hissediyorum. Akıntıda çoğaldı.
İlaçlar birakilmadan adet olunur mu estrofem kullanılırken adet olunur mu. Çok mutsuzum. Transferimin daha 5. Günü
Cnm hiç moralini bozma mutlu ol pozitif düşün bak benim 2.07 cıktı sonucum ama hala ilaçlarıma devam ediyorum doktorum öyle söyledi perşembe günü tekrar tahlil yaptırcam sen işini Allaha bırak gerisine karışma cnm inş. Bebişin seninle olur.Kızlar çok fazla regl belirtilerim başladı.
Kasık ağrısı
Bel ağrısı
İlaçlar birakilmadan adet olunur mu estrofem kullanılırken adet olunur mu. Çok mutsuzum. Transferimin daha 5. Günü
Canım senın 3.gun mu 5.gunmu embrıyon test günün ne zamandıCnm hiç moralini bozma mutlu ol pozitif düşün bak benim 2.07 cıktı sonucum ama hala ilaçlarıma devam ediyorum doktorum öyle söyledi perşembe günü tekrar tahlil yaptırcam sen işini Allaha bırak gerisine karışma cnm inş. Bebişin seninle olur.
3. Gün embriyosuydu test günüm dündü ben 13. Günde yaptırdım testi sonuç 2.07 cıktı doktorum ilaçlarına perşembeye kadar devam et yukselebilir dedi normalde bugün adet günüm olurmuyum bilmiyorum bir sürü ilaç kullandım halada devam ediyorum kullanmayaCanım senın 3.gun mu 5.gunmu embrıyon test günün ne zamandı
Cnm zaten genelde regl belirtisi yasıyosun tutunmada kasık bel agrısı gögüslere ara ara yanma gelirKızlar çok fazla regl belirtilerim başladı.
Kasık ağrısı
Bel ağrısı
Moralini neden bozuyorsun. Bilmez misin en önemli olan ümidini kaybetmemen. Neden bunu kendine bebeğine yapıyorsun ki. Sana tutunmasına inan, buda seni mutlu etsin.. sen mutlu ol ki, mutluluğun onu sana çeksin dımı.
Cnm zaten genelde regl belirtisi yasıyosun tutunmada kasık bel agrısı gögüslere ara ara yanma gelir
Umudun yoksa bebek sana neden tutunsun dalida. Düşün bakayım bu kadar kötüyü çağıran ağlayan mutsuz olan birine tutunmak istemez ki dımı. Sen güçlü ol ve güzel şeyleri çağır.Umutlu olamıyorum.
Umudun yoksa bebek sana neden tutunsun dalida. Düşün bakayım bu kadar kötüyü çağıran ağlayan mutsuz olan birine tutunmak istemez ki dımı. Sen güçlü ol ve güzel şeyleri çağır.
Güçlü olursan, ümidini kaybetmezsen, onları çok istediğini hissettirirsen seninle olurlarBenimledir demi. Ben onları özlemle bekliyorum.
:) Cok yerinde bir tabir oldu "kader arkadasım" :) biraz ara vermeyi düşünüyorum canim yoruldum yıprandım Haziran'dan beri ilaç kullanıyorum. Ruh halim hazır degil yanı anlayacağın :) su an adet olmayı bekliyorum ne zaman olacağım diye de merak ediyorum. Doktorla konuşacağım 3 ay kadar bir şey yapmak istemiyorum çünküI incorrect_ kader arkadasim :) bundan sonraki asamada ne yapmayi dusunuyorsun
İnşallah bebişlerin seninledir.Allah hepimizin yüzünü güldürsünBenimledir demi. Ben onları özlemle bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?