seni dövücem vallahiKızlar çok fazla regl belirtilerim başladı.
Kasık ağrısı
Bel ağrısı
Bende vajinada soğukluk hissi olur
Birde rahim genişlemiş gibi hissediyorum. Akıntıda çoğaldı.
İlaçlar birakilmadan adet olunur mu estrofem kullanılırken adet olunur mu. Çok mutsuzum. Transferimin daha 5. Günü
Ben 2 gün sonra olmuştum şimdi ise 2 gün geçti hala adeti bekliyorum tedavi sonrası düzensizlik olabiliyormus beklemeye devamKızlar negatıf sonuçtan sonra ilaçları bırakınca ne zaman hasta olunuyor
Canim bende hemen ertesi gun oldum cok tuhaf bir kanamam var sanki parca dokuluyor persembe dr gitcemBen 2 gün sonra olmuştum şimdi ise 2 gün geçti hala adeti bekliyorum tedavi sonrası düzensizlik olabiliyormus beklemeye devam
Bu ilaclar beni de mahveti yavrum goguslerimin kahverengiligi bile degisti vr benjm dondurulmus yumurtam bile yok ke dimi hazir hissetmiyorum. Dun cok kotu oldugum icin doktorum benimle konusmadi persembe gunu karar verecegiz sanirim oncesinde laporoskopi olmam gerekecek:) Cok yerinde bir tabir oldu "kader arkadasım" :) biraz ara vermeyi düşünüyorum canim yoruldum yıprandım Haziran'dan beri ilaç kullanıyorum. Ruh halim hazır degil yanı anlayacağın :) su an adet olmayı bekliyorum ne zaman olacağım diye de merak ediyorum. Doktorla konuşacağım 3 ay kadar bir şey yapmak istemiyorum çünkü
Ya benim doktorum bana hiç laparoskopi falan demedi. Ne zaman istersen bi daha yaparız dedi ama ben de konuşacağım yine. Canim haklısın zor bir süreç tekrar yumurta toplama falan ama napalim iste bizimde imtihanımız buymuş insallah kendini çok çok daha iyi toplarsın ve hazır olduğunda tedaviye başlarsınBu ilaclar beni de mahveti yavrum goguslerimin kahverengiligi bile degisti vr benjm dondurulmus yumurtam bile yok ke dimi hazir hissetmiyorum. Dun cok kotu oldugum icin doktorum benimle konusmadi persembe gunu karar verecegiz sanirim oncesinde laporoskopi olmam gerekecek
Progesteron iğne..kabusum oldu.tam 1 ay hergun iğne oldumAllah bağışlasın ,darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah. İlk denemem ve çok takıyorum kafama. Bu arada benim gibi progestron iğne olan çok yok sanırım.
17.ci progestanı oldum bir kalçadan 2 doz yaptırıyorum şuan kalçalarımın acısından bildiğiniz ağlıyorum benki acıya öyle dayanıklıyımdırki anestezisiz dikiş atırmışlığım vardır progestanlı 2 denemem normalde 3.cü denemem bu sefer mahveti beni yer bulamayıp belime doğru yapıyorlar allah ne olur sen bizi boş çevirme emeklerimizi gör yarabim bebeklerimiz bizimle olsunProgesteron iğne..kabusum oldu.tam 1 ay hergun iğne oldum
Son günlerde artık oturamaz olmuştum ama kestik çok şükür.onun yerine gund 1 kullandığım jeli 2 ye cikardik
Cumartesi gebelik testim yapılacak inşallah bebişlerim benimleyse iğne alternatifi için dr ile konuşcam. Şimdi evdeyim ama işe giderken çok zor olacak . Yine de kuzularım olsun da razıyım tabiProgesteron iğne..kabusum oldu.tam 1 ay hergun iğne oldum
Son günlerde artık oturamaz olmuştum ama kestik çok şükür.onun yerine gund 1 kullandığım jeli 2 ye cikardik
Benim de acı eşiğim yüksek ama bu normal bişey değil17.ci progestanı oldum bir kalçadan 2 doz yaptırıyorum şuan kalçalarımın acısından bildiğiniz ağlıyorum benki acıya öyle dayanıklıyımdırki anestezisiz dikiş atırmışlığım vardır progestanlı 2 denemem normalde 3.cü denemem bu sefer mahveti beni yer bulamayıp belime doğru yapıyorlar allah ne olur sen bizi boş çevirme emeklerimizi gör yarabim bebeklerimiz bizimle olsun
Ahh o progestan iğne yokmu gece gündüz ağlattı beni o kadar yağlı bir iğneydiki bana yapılan 4 saat sonra ağrı bir başlıyordu 3 gün geçmek bilmiyordu zaten hergun yaptiriyordum ağrının geçmesine fırsat kalmıyorduBenim de acı eşiğim yüksek ama bu normal bişey değilİki doz yapılıyor .Hrmşireye sordum bunun daha yağlısı var bu yine bi tık iyi dedi. Bilemiyorum inşallah çektiğimiz acıların bi anlamı olur. Rabbim yüzümüzü güldürsün
Aynen canım gece uykusundan bile uyandırıyor. Rahmi güçlendirmek / kalınlaştırmak için şartmış . Mecbur katlanılıyor.Ahh o progestan iğne yokmu gece gündüz ağlattı beni o kadar yağlı bir iğneydiki bana yapılan 4 saat sonra ağrı bir başlıyordu 3 gün geçmek bilmiyordu zaten hergun yaptiriyordum ağrının geçmesine fırsat kalmıyordu
Aynen cnm bana progestan 50 mg yapılıyordu seninki kaç mgAynen canım gece uykusundan bile uyandırıyor. Rahmi güçlendirmek / kalınlaştırmak için şartmış . Mecbur katlanılıyor.
Benim de 50 mg.Aynen cnm bana progestan 50 mg yapılıyordu seninki kaç mg
Rabbim yardım etsin ıns güzel sonuçlar alırsın cnm benim olmadı inş sizin ve diğer arkadaşların olurBenim de 50 mg.
Amin canım inşallah senin de olur, dualarımızı tam yapalım rabbimin hazinesi geniş hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallahRabbim yardım etsin ıns güzel sonuçlar alırsın cnm benim olmadı inş sizin ve diğer arkadaşların olur
Inş cnmAmin canım inşallah senin de olur, dualarımızı tam yapalım rabbimin hazinesi geniş hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?