transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Selam kızlar ben yeni katıldım aranıza oku oku yetmedi dedim bir kızların arasına gireyim :) benim transferimin 8.gunu bugün ve ilk denemem ama çok korkuyorum ve sizden daha iyi beni anlayacak kimse yok belirtim bir var bir yok gibi sadece su akmış gibi çamaşırım islaniyor günde 2_3defa birde nadiren hafif bel ağrıları ama en umutsuzluğa düştüğüm nokta benim regl olmadan önce migrenim tutar ve evvel gün yine başım ağrıdı ve çok korkuyorum tahlilim pazartesi günü yapılacak hemşire bana transferden sonra basınız agrirsa eğer çok agrimadikca icmeyin dayanilmayacak olursa için dedi ve benim migrenimin olduğunu bilmiyor yani acaba kullandığım progestan fitil in mı yan etkisi olarak beklendiği için söyledi bilmiyorum ama bu baş ağrısından sonra ümidim çok azaldı belki sizlerde de böyle baş ağrısı yaşayanlar vardır bana bir yol gosterirsiniz

canım hiç korkma kullandığımız ilaçlar zaten bu süreçte regli olmamızı zaten engeliyor ilaçların yan etkilerinde bazı kişilerde başağrısıda yapabiliyor canım kendini umutsuzlandırma ama belirtilere de çok kapılma canım çünkü bazen hiç bir belirti vermezken bazende tüm belirtiler gerçek olabiliyor ve daha önemlisi kullanılan ilaçlar belirti dediğimiz ağrılara sebep olabiliyor kendini çok kaptırma canım ilk tüp bebekte bende çok kaptırmıştım ama artık oyun gibi geliyor bu 3.cü denemem işimiz sadece yüce rabimin bize verdiği nasibe kadere bağlı gülüm

Öncelikle hoş geldin cnm transferden sonra herkeste regl belirtileri olabiliyor bende de olmuştu belirtiler ama benim sonuç 2.7 olarak kaldı şuan adetimi bekliyorum daha olmadim

Çok sağol canım Allah razı olsun doğru diyorsun herşey Allah'tan o ol derse herşey olur ama tedavi değilde gerçekten beklemesi en zoruymus rabbim hepimizin kucağına evladımızı almayı nasip etsin inşallah evet kimisi hiç belirtim olmadı deyip tahlil yaptırmaya bile gitmeyi istemezken kimisi maşallah çarşaf çarşaf liste yapıyor belirtileri benim tek korkum belirti olmamasından değil ama yine migrenim tutunca korktum

Seninle aynı gündeyiz. Benim de 8. günüm ve dün akşamdan bu yana başım ağrıyor. Ilık duş aldım bi nebze iyi geldi, bir de göğüslerim resmen birden bire büyüdüler. Ayrıca bugün çok halsizlik vardı. Cumartesi test yapılacak bakalım ne olacak. Rabbim hepimize yardım etsin

Bebegimin birini kaybettim. Tek bebekle yola devam... Rabbim herkese saglikli evlat versin.
Ne desem bilemedim. Inşallah diğeri sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.
Benim de şu az ikiz gözüküyor birinin kalp atışını dinleyemedik, diğerine göre küçük dedi doktor. Cumartesi tekrar gideceğim. Sizin bir belirtiniz olmuş muydu? Ya da ikisi arasında bir fark var mıydı gelişim açısından?

Kizlar transferim bugun oldu cok sukur.sira geldi beklemeye....Rabbim cumlemize nasip etsin ins...smdi ben nasil yatayim nasil kakayim??ne yiyeyim ne iceyun kabiz olmamak iccin???

Kızlar az önce kahverengi bi lekelenmem oldu. sizce bu sonradan kanamaya döner bebeklerimi kaybeder miyim Yoksa tutunma belirtisi diye ümitlenmeli miyim. Çok stres oldum

Kizlar transferim bugun oldu cok sukur.sira geldi beklemeye....Rabbim cumlemize nasip etsin ins...smdi ben nasil yatayim nasil kakayim??ne yiyeyim ne iceyun kabiz olmamak iccin???
Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin. Ben ilk iki üç gün çok dikkat ettim sonrasında evde ufak tefek işlerimi yaptım. Sakın ağır kaldırma ani hareket yapma. Bol protein al ve bol su iç. Ayrıca çiğ badem ve fındık ye. Kabız olmamak için de duphalac içebilirsin. Tabi en önemlisi ilaçlarını saatinde al. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin cnm saolasin.duphalaci gunde kac olcek icmeliyim hic ikinmamak icin?

Hicbir belirti olmadi ilk gittim 6. Haftadabiri 0.46 cm biri 0.50ydi. 8. Haftada biri 0.58de kalmis 6+2de kalbi durmus.
Saglikli olsun da tek olsun rabbim en iyisini bilir.

Hicbir belirti olmadi ilk gittim 6. Haftadabiri 0.46 cm biri 0.50ydi. 8. Haftada biri 0.58de kalmis 6+2de kalbi durmus.
Saglikli olsun da tek olsun rabbim en iyisini bilir.

Suan beni o kadar korku sardiki bilemezsin.kesemi gordum pazartesi kalp atisini duymaya gidicem.ama cok duyuyorum kesede cocuk olusmamis die Allahim yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…