transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Cumartesi gebelik testim yapılacak inşallah bebişlerim benimleyse iğne alternatifi için dr ile konuşcam. Şimdi evdeyim ama işe giderken çok zor olacak . Yine de kuzularım olsun da razıyım tabi
Cnm Merhaba bende progestan igne oldum suanda deiştirdi proluton depot wurduruyorum ama hiç acı hissetmiyorum eczaneden dondurucu sprey alın hemsire igneyi wurmadannönce bolca sıktırın hiç acısını hissetmiyosunuz bazende cok az hissediyosun mesela evde kendim aksam clexaneyi yapıorm yine sıkıyorum ama hissetmiyorm bi deneyn derm

Aynen bende de çok halsizlik var sen benden daha erken test yapacaksın inşallah güzel haberlerini alırız canin

Aynen bende de çok halsizlik var sen benden daha erken test yapacaksın inşallah güzel haberlerini alırız canim

Herşey teste bağlı canım gebelik çıkar ve iğnelere devam edilirse tüm alternatifleri değerlendireceğim . Çeken bilir cidden zor , teşekkür ederim tavsiye için

Aynen bende de çok halsizlik var sen benden daha erken test yapacaksın inşallah güzel haberlerini alırız canim
Amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bir saat önce kahverengi bi lekelenme oldu devamı gelmedi. Yüreğim bi hop etti kanamaya dönerse diye şükür şimdilik bişey yok. bakalım hayırlısı

İnşallah canım sabaha kadar çok az daha olmuş.Bugün daha çok istiraat etcem . Rabbim beterinden korusun ne zor bi süreçmiş . Normal yollardan hamile kalanlar çok şanslı .
Gerçekten çok şanslilar ilk evlendigimde korunmaya çalışıyordum sanıyordum ki hemen hamile kalınabilir çünkü etrafımda birçok insan öyle olunca şimdi görüyorum ki çok zormuş ve gerçekten normal yolla hamile kalanlar oturup kalkıp sukretsinler gerçekten bir mucizeymis o şekilde hamile kalmak ama her şeyin sonu sadece Rabbime bağlanıyor ol derse olur kiminin çocuğunun olması imtihan kimimizin olmaması sonuç her halükarda bu dünya da imtihandayiz Allah yardim etsin

Çok doğru yazdıkların canım. Allah herşeyin hayırlısını versin

Kızlar merhaba pazartesi sonucum 2.07 çıkmıştı dr m ilaçlara devam ettirmişti bugün yine kan testi yaptırdım sonuç 1.50 ye düşmüş dr m ilaçlarını kes dedi artık adet olmayı bekliycem benim tüp bebek serüvenim şuan için bitti. Inş burdaki arkadaşlar tez zamanda güzel sonuçlar alırlar.

Bu test negatif mi bozuk mu 7. Gunumdu cok uzgunum..

Eklentiler

• 20170928_140707.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 230
dondurucu spreyin adı nedir ?

Canim naptin merak ettim.doktora gidecektin.2 kese gozuktumu
2 kese var ama tek bebek.bebegimin kalp atışı var.kese boş diyor ancak büyümeye devam ediyor.sabah idrar kültürü idrar tahlili ha1c aclik kanserleri tahliller için SSK ya gideceğim orada muayene olacağım kısmetse.bakalim

Amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bir saat önce kahverengi bi lekelenme oldu devamı gelmedi. Yüreğim bi hop etti kanamaya dönerse diye şükür şimdilik bişey yok. bakalım hayırlısı
Aynen bende de çok halsizlik var sen benden daha erken test yapacaksın inşallah güzel haberlerini alırız canin
Bugün hemşiremle konuştum lekelenmeden bahsettim gelin test yapalım dediler. 0,387 çıktı ümidim kaybolmak üzre ama pazar günü test tekrarlanacak . Allah hayırlısıyla versn inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…