Cnm Merhaba bende progestan igne oldum suanda deiştirdi proluton depot wurduruyorum ama hiç acı hissetmiyorum eczaneden dondurucu sprey alın hemsire igneyi wurmadannönce bolca sıktırın hiç acısını hissetmiyosunuz bazende cok az hissediyosun mesela evde kendim aksam clexaneyi yapıorm yine sıkıyorum ama hissetmiyorm bi deneyn dermCumartesi gebelik testim yapılacak inşallah bebişlerim benimleyse iğne alternatifi için dr ile konuşcam. Şimdi evdeyim ama işe giderken çok zor olacak . Yine de kuzularım olsun da razıyım tabi
Aynen bende de çok halsizlik var sen benden daha erken test yapacaksın inşallah güzel haberlerini alırız caninSeninle aynı gündeyiz. Benim de 8. günüm ve dün akşamdan bu yana başım ağrıyor. Ilık duş aldım bi nebze iyi geldi, bir de göğüslerim resmen birden bire büyüdüler. Ayrıca bugün çok halsizlik vardı. Cumartesi test yapılacak bakalım ne olacak. Rabbim hepimize yardım etsin
Aynen bende de çok halsizlik var sen benden daha erken test yapacaksın inşallah güzel haberlerini alırız canimSeninle aynı gündeyiz. Benim de 8. günüm ve dün akşamdan bu yana başım ağrıyor. Ilık duş aldım bi nebze iyi geldi, bir de göğüslerim resmen birden bire büyüdüler. Ayrıca bugün çok halsizlik vardı. Cumartesi test yapılacak bakalım ne olacak. Rabbim hepimize yardım etsin
Herşey teste bağlı canım gebelik çıkar ve iğnelere devam edilirse tüm alternatifleri değerlendireceğim . Çeken bilir cidden zor , teşekkür ederim tavsiye içinCnm Merhaba bende progestan igne oldum suanda deiştirdi proluton depot wurduruyorum ama hiç acı hissetmiyorum eczaneden dondurucu sprey alın hemsire igneyi wurmadannönce bolca sıktırın hiç acısını hissetmiyosunuz bazende cok az hissediyosun mesela evde kendim aksam clexaneyi yapıorm yine sıkıyorum ama hissetmiyorm bi deneyn derm
Amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bir saat önce kahverengi bi lekelenme oldu devamı gelmedi. Yüreğim bi hop etti kanamaya dönerse diye şükür şimdilik bişey yok. bakalım hayırlısıAynen bende de çok halsizlik var sen benden daha erken test yapacaksın inşallah güzel haberlerini alırız canim
İ şallar yerleşme kanamasidir canımAmin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bir saat önce kahverengi bi lekelenme oldu devamı gelmedi. Yüreğim bi hop etti kanamaya dönerse diye şükür şimdilik bişey yok. bakalım hayırlısı
İnşallah canım sabaha kadar çok az daha olmuş.Bugün daha çok istiraat etcem . Rabbim beterinden korusun ne zor bi süreçmiş . Normal yollardan hamile kalanlar çok şanslı .İ şallar yerleşme kanamasidir canım
Gerçekten çok şanslilar ilk evlendigimde korunmaya çalışıyordum sanıyordum ki hemen hamile kalınabilir çünkü etrafımda birçok insan öyle olunca şimdi görüyorum ki çok zormuş ve gerçekten normal yolla hamile kalanlar oturup kalkıp sukretsinler gerçekten bir mucizeymis o şekilde hamile kalmak ama her şeyin sonu sadece Rabbime bağlanıyor ol derse olur kiminin çocuğunun olması imtihan kimimizin olmaması sonuç her halükarda bu dünya da imtihandayiz Allah yardim etsinİnşallah canım sabaha kadar çok az daha olmuş.Bugün daha çok istiraat etcem . Rabbim beterinden korusun ne zor bi süreçmiş . Normal yollardan hamile kalanlar çok şanslı .
Çok doğru yazdıkların canım. Allah herşeyin hayırlısını versinGerçekten çok şanslilar ilk evlendigimde korunmaya çalışıyordum sanıyordum ki hemen hamile kalınabilir çünkü etrafımda birçok insan öyle olunca şimdi görüyorum ki çok zormuş ve gerçekten normal yolla hamile kalanlar oturup kalkıp sukretsinler gerçekten bir mucizeymis o şekilde hamile kalmak ama her şeyin sonu sadece Rabbime bağlanıyor ol derse olur kiminin çocuğunun olması imtihan kimimizin olmaması sonuç her halükarda bu dünya da imtihandayiz Allah yardim etsin
7. Gün çok erken doktorlar bile diyor direkt 12. Gün kanda baktirin diye bu teste çok güvenipte kendini boşa strese sokup üzme.Bu test negatif mi bozuk mu 7. Gunumdu cok uzgunum..
dondurucu spreyin adı nedir ?Cnm Merhaba bende progestan igne oldum suanda deiştirdi proluton depot wurduruyorum ama hiç acı hissetmiyorum eczaneden dondurucu sprey alın hemsire igneyi wurmadannönce bolca sıktırın hiç acısını hissetmiyosunuz bazende cok az hissediyosun mesela evde kendim aksam clexaneyi yapıorm yine sıkıyorum ama hissetmiyorm bi deneyn derm
Cnm evde suanda gectigm zaman yazarm ama eczaneye dondurucu sprey dedignde verir hepsi aynı etkiyi ediyo zatendondurucu spreyin adı nedir ?
Bu teste kesinlikle inanma aynısnı ben yaşadım git kan testi yaptır weya dier testlerden al moralini bu sinir teste yorma benceBu test negatif mi bozuk mu 7. Gunumdu cok uzgunum..
Albi markasi hic sevmedim ya laboquik bile bundan iyiydiBu teste kesinlikle inanma aynısnı ben yaşadım git kan testi yaptır weya dier testlerden al moralini bu sinir teste yorma bence
2 kese var ama tek bebek.bebegimin kalp atışı var.kese boş diyor ancak büyümeye devam ediyor.sabah idrar kültürü idrar tahlili ha1c aclik kanserleri tahliller için SSK ya gideceğim orada muayene olacağım kısmetse.bakalimCanim naptin merak ettim.doktora gidecektin.2 kese gozuktumu
Sen nasılsın.gelismeler nasıl..benim iş başladı.oglum kucağımda sürekli.cqnimi çıkarıyor.ödüm kopuyoCanim naptin merak ettim.doktora gidecektin.2 kese gozuktumu
Amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bir saat önce kahverengi bi lekelenme oldu devamı gelmedi. Yüreğim bi hop etti kanamaya dönerse diye şükür şimdilik bişey yok. bakalım hayırlısı
Bugün hemşiremle konuştum lekelenmeden bahsettim gelin test yapalım dediler. 0,387 çıktı ümidim kaybolmak üzre ama pazar günü test tekrarlanacak . Allah hayırlısıyla versn inşallah .Aynen bende de çok halsizlik var sen benden daha erken test yapacaksın inşallah güzel haberlerini alırız canin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?