transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

İnşallah canım sabaha kadar çok az daha olmuş.Bugün daha çok istiraat etcem . Rabbim beterinden korusun ne zor bi süreçmiş . Normal yollardan hamile kalanlar çok şanslı .
Benimde şimdi çok çok açık kahverengi bir akıntı geldi doktorumu aradım hemen kese oluştuğu için de olabilir ya da regl olacakta olabilirsiniz dedi ağlıyorum şuan

Canım seninle aynı gündeyiz inşallah tutunma kanamasıdır. Sakın bozma moralini benim de şu an alıntılarım normal rengine döndü ama daha çok akıntım var. Her seferinde regl oldum sanıyorum. Pazar günü 12. günüm onda da bişey çıkmazsa diye çok korkuyorum

Benim de bugün moralim sıfır , kahverengi lekelenme ümit verdi ama test 0,387 çıktı. 9. gün için çok düşük

Benim de bugün moralim sıfır , kahverengi lekelenme ümit verdi ama test 0,387 çıktı. 9. gün için çok düşük
Inşallah yükselir cnm Allahtan ümidini kesme bol bol dua et verici o'dur biz elimizden geleni yaptık. Inş bebişine kavuşursun cnm.

Acaba adet ne zaman olunuyor bilginiz varmı 3 gün geçti adet günümün üstünden ilaçları bugün kestim artık.

Meraba kizlar bende dun ilk asilamami yaptirdim ama cok umitliyim diyemiyecem size sorum bana sikisik ol dediler ama ben cok fena sikisiktim ve islemden sonra 15 dk yattim sra hemen wcye qittim acaba bu enqel olurmu ya

Acaba adet ne zaman olunuyor bilginiz varmı 3 gün geçti adet günümün üstünden ilaçları bugün kestim artık.
Ilaclari bıraktıktan 2 gün sonra oldum ama 10 günü bile bulabiliyormus arkadaşım , birde sonraki adetimde 3 gün geçti bu ilaçlar dengeyi biraz bozuyor sanırım ki ben gününü bırak saat bile aynı olurdum, umarım yardımcı olabilmisimdir

Selam kizlar lutfen biseyler diyin..carsamba ogleden sonra transferim oldu.dun gece wcye kalktim hadi bi bardakta su iceyim dedim.bi anda bi ates basmasi bi terleme nasil istifra ettim saniyede anlamadim.e tabi haliyle ikinma oldu.bi zarari olurmu ya bisey soyleyin bana?neden olmustur bu??prednol kullaniyorum ondan olurmu?kortizon????

Ayy heycanla bekliuoruz cnm.yerlesme kanamasi gbi bisi oldumu?bide adetin gununu sasarmi hic?gectimi adetin?

yok canım öyle kanamam falan hiç olmadı yada lekelenmem bu 3 denemem üçündede olmadı hiç ama son tranferimde 5-6 güne kadar hep kasık ağrım ve ara ara şiddetli bel ağrım var ve hala göğüs ağrım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…