- 27 Eylül 2017
- 171
- 205
- 18
- 39
Benimde şimdi çok çok açık kahverengi bir akıntı geldi doktorumu aradım hemen kese oluştuğu için de olabilir ya da regl olacakta olabilirsiniz dediİnşallah canım sabaha kadar çok az daha olmuş.Bugün daha çok istiraat etcem . Rabbim beterinden korusun ne zor bi süreçmiş . Normal yollardan hamile kalanlar çok şanslı .
Benim de bugün moralim sıfır , kahverengi lekelenme ümit verdi ama test 0,387 çıktı. 9. gün için çok düşükKızlar merhaba pazartesi sonucum 2.07 çıkmıştı dr m ilaçlara devam ettirmişti bugün yine kan testi yaptırdım sonuç 1.50 ye düşmüş dr m ilaçlarını kes dedi artık adet olmayı bekliycem benim tüp bebek serüvenim şuan için bitti. Inş burdaki arkadaşlar tez zamanda güzel sonuçlar alırlar.
Inşallah yükselir cnm Allahtan ümidini kesme bol bol dua et verici o'dur biz elimizden geleni yaptık. Inş bebişine kavuşursun cnm.Benim de bugün moralim sıfır , kahverengi lekelenme ümit verdi ama test 0,387 çıktı. 9. gün için çok düşük
İnşallah canım Allah razı olsunInşallah yükselir cnm Allahtan ümidini kesme bol bol dua et verici o'dur biz elimizden geleni yaptık. Inş bebişine kavuşursun cnm.
Benimde 7. Günüm bugün bende test yaptım negatif.Bu test negatif mi bozuk mu 7. Gunumdu cok uzgunum..
Hic silikte olsa cikmadi dimi test gunun ne zamandi ? Benim yaptigim test bozuk cikti sansima ya kudurcam meraktanBenimde 7. Günüm bugün bende test yaptım negatif.
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar yarın akşam kan verecem 15.ci günüm doktorum öyle istedi dua edin arkadaşlar 3.cü denemem
Hic silikte olsa cikmadi dimi test gunun ne zamandi ? Benim yaptigim test bozuk cikti sansima ya kudurcam meraktan
Ilaclari bıraktıktan 2 gün sonra oldum ama 10 günü bile bulabiliyormus arkadaşım , birde sonraki adetimde 3 gün geçti bu ilaçlar dengeyi biraz bozuyor sanırım ki ben gününü bırak saat bile aynı olurdum, umarım yardımcı olabilmisimdirAcaba adet ne zaman olunuyor bilginiz varmı 3 gün geçti adet günümün üstünden ilaçları bugün kestim artık.
Kızlar yarın akşam kan verecem 15.ci günüm doktorum öyle istedi dua edin arkadaşlar 3.cü denemem
inşallah canım saatler geçsede öğrensemIns tuyunmustur cnim
inşallah canım saatler geçsede öğrensem
yok canım bu gün saat 19:30 da kan verecem saat 21.30 gibi çıkar sanırımSabah mi vereceksin kani cnm?
yok canım bu gün saat 19:30 da kan verecem saat 21.30 gibi çıkar sanırım
Ayy heycanla bekliuoruz cnm.yerlesme kanamasi gbi bisi oldumu?bide adetin gununu sasarmi hic?gectimi adetin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?