yok canım öyle kanamam falan hiç olmadı yada lekelenmem bu 3 denemem üçündede olmadı hiç ama son tranferimde 5-6 güne kadar hep kasık ağrım ve ara ara şiddetli bel ağrım var ve hala göğüs ağrım var
8. Gunum evde ki testte negatif cikti. Surekli aglayasim geliyor.tutamiyorum kendimi. Yarin kan vericem varsa da yoksa da ciksin sonuc.. niye tutmadi cok cok uzgunum 8. Gunde herkesin pozitif cikmis gordum kac.kiside..
Bence de çok erken idrarda zaten çıkmaz , kan da bile zor. Sonuçta hcg hormonu 7-9. günlerde oluşmaya başlayıp 12. de en yüksek seviyeye çıkıyor. Benim dün 9. günümü ve hcg m 0,387 çıktı. Yani çok düşük ama sen çok acele etmişsin.Cnm 12.gun werilmiyormu kan??sen niye erken yaptin?uzulme Rabbim herseyin hayirlisini versin.garanti degil ki....
Benim de pazar günü test yapılması lazım ama artık biliyorumki sonuç negatif. Hayırlısı buymuş diyoruz ama çok üzücü . O kadar emek verip acı çekiyoruz rabbim yazmazsa olmuyorBende 7.gun kan vermıstım 0,789 çıkmıstı bugün 11.gundu 2 çıktı malesef olmadı
Yardımın için teşekkür ederim cnm bugün artık adet oldum ama çok fena şekilde kullandigim jel tortu halinde kanamayla birlikte çıkıyor neyse en azından uzun sürmeden adet oldum.Ilaclari bıraktıktan 2 gün sonra oldum ama 10 günü bile bulabiliyormus arkadaşım , birde sonraki adetimde 3 gün geçti bu ilaçlar dengeyi biraz bozuyor sanırım ki ben gününü bırak saat bile aynı olurdum, umarım yardımcı olabilmisimdir
Artar cnm neden artmasın 2 ye 3 e katlıyor oranlar içini ferah tut bebeğini düşünki oda sana sıkıca tutunsun bol şans Rabbim yardımcın olsun.Kızlar 3. Gun embriyosu 9. Gün degerim 12 bu artar mi gebelik var mi ne olur bu akıl verin umutlanmak istemiyorum
Amincanim Allah razı olsun duanizi eksik etmeyinArtar cnm neden artmasın 2 ye 3 e katlıyor oranlar içini ferah tut bebeğini düşünki oda sana sıkıca tutunsun bol şans Rabbim yardımcın olsun.
Bence güzel 9. güne göre Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin .Kızlar 3. Gun embriyosu 9. Gün degerim 12 bu artar mi gebelik var mi ne olur bu akıl verin umutlanmak istemiyorum
Amin in inşallah sonu güzel olurBence güzel 9. güne göre Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin .
Maşallah subhanallah ya ne güzel Rabbim çift çift vermiş. Insallah hepsi sonuna kadar sağlıcakla devam eder annesi Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı başımıza...Merhaba kızlar 2 haftadır yazmıyorum. Yorumları okudum olanlara hayırlı olsun olmayanlara da inşallah bir dahakine diyorum. 9 eylülde değerim 1558 çıkmıştı. 2 hafta sonra doktor bir kese gordu ancak bir tanesi tam oluşmamış demişti ve ona da soru işareti koymuştu. 2 gün önce kanamam oldu kalp atışı için gittik doctor iki kese gördü birisi de tek yumurta ikiziydi. Yani şu an üçüz bebebeklere hamileyim. Şükür üçünün de kalp atışını duydum. Allahım sağlıklı doğurmayı nasip etsin. Haftaya cuma günü kontrol var doktorun vereceği haber çok önemli çünkü tek yumurta ikizlerinde amniyotik kistleri göreceğiz. Dua ediyorum keseler ayrı olsun diye. Rabbim yardımcımız olsun...
Canım inşalah olumlu haberler vardıryok canım bu gün saat 19:30 da kan verecem saat 21.30 gibi çıkar sanırım
Kan testi mi yaptırdın canım? bugün 9. günün müydü?Tutmadi olmadi sonuc 0.
Tebrikler canim rabbim saglikla tamamina erdirsin insallah,belirti oldumu Sende,benim bugün 9.günüm düne kadar kasik agrisi igne batmasi gibi agrilarim,bel agrim gögsüm ara ara sizlardi bugün tik yok transferden beri gece yatakda dönerken bile agrim olurdu bu gece rahatca uyudum,pazartesi kan testi vercem ama tutmadi galibaMerhaba kızlar 2 haftadır yazmıyorum. Yorumları okudum olanlara hayırlı olsun olmayanlara da inşallah bir dahakine diyorum. 9 eylülde değerim 1558 çıkmıştı. 2 hafta sonra doktor bir kese gordu ancak bir tanesi tam oluşmamış demişti ve ona da soru işareti koymuştu. 2 gün önce kanamam oldu kalp atışı için gittik doctor iki kese gördü birisi de tek yumurta ikiziydi. Yani şu an üçüz bebebeklere hamileyim. Şükür üçünün de kalp atışını duydum. Allahım sağlıklı doğurmayı nasip etsin. Haftaya cuma günü kontrol var doktorun vereceği haber çok önemli çünkü tek yumurta ikizlerinde amniyotik kistleri göreceğiz. Dua ediyorum keseler ayrı olsun diye. Rabbim yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?