transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

8. Gunum evde ki testte negatif cikti. Surekli aglayasim geliyor.tutamiyorum kendimi. Yarin kan vericem varsa da yoksa da ciksin sonuc.. niye tutmadi cok cok uzgunum 8. Gunde herkesin pozitif cikmis gordum kac.kiside..

8. Gunum evde ki testte negatif cikti. Surekli aglayasim geliyor.tutamiyorum kendimi. Yarin kan vericem varsa da yoksa da ciksin sonuc.. niye tutmadi cok cok uzgunum 8. Gunde herkesin pozitif cikmis gordum kac.kiside..

Cnm 12.gun werilmiyormu kan??sen niye erken yaptin?uzulme Rabbim herseyin hayirlisini versin.garanti degil ki....

Cnm 12.gun werilmiyormu kan??sen niye erken yaptin?uzulme Rabbim herseyin hayirlisini versin.garanti degil ki....
Bence de çok erken idrarda zaten çıkmaz , kan da bile zor. Sonuçta hcg hormonu 7-9. günlerde oluşmaya başlayıp 12. de en yüksek seviyeye çıkıyor. Benim dün 9. günümü ve hcg m 0,387 çıktı. Yani çok düşük ama sen çok acele etmişsin.

Bende 7.gun kan vermıstım 0,789 çıkmıstı bugün 11.gundu 2 çıktı malesef olmadı

Bende 7.gun kan vermıstım 0,789 çıkmıstı bugün 11.gundu 2 çıktı malesef olmadı
Benim de pazar günü test yapılması lazım ama artık biliyorumki sonuç negatif. Hayırlısı buymuş diyoruz ama çok üzücü . O kadar emek verip acı çekiyoruz rabbim yazmazsa olmuyor

Arkadaslarr benim asilamanin 3.gunu buqun ve adet sancim qbi karin agrim var jel kullanmaya basladim buqun ondanmi acaba yoksa tutmadimi yaaaa adet sancisi olupda hamile kalan oldumu acabaa

Yardımın için teşekkür ederim cnm bugün artık adet oldum ama çok fena şekilde kullandigim jel tortu halinde kanamayla birlikte çıkıyor neyse en azından uzun sürmeden adet oldum.

Merhaba kızlar 2 haftadır yazmıyorum. Yorumları okudum olanlara hayırlı olsun olmayanlara da inşallah bir dahakine diyorum. 9 eylülde değerim 1558 çıkmıştı. 2 hafta sonra doktor bir kese gordu ancak bir tanesi tam oluşmamış demişti ve ona da soru işareti koymuştu. 2 gün önce kanamam oldu kalp atışı için gittik doctor iki kese gördü birisi de tek yumurta ikiziydi. Yani şu an üçüz bebebeklere hamileyim. Şükür üçünün de kalp atışını duydum. Allahım sağlıklı doğurmayı nasip etsin. Haftaya cuma günü kontrol var doktorun vereceği haber çok önemli çünkü tek yumurta ikizlerinde amniyotik kistleri göreceğiz. Dua ediyorum keseler ayrı olsun diye. Rabbim yardımcımız olsun...

Maşallah subhanallah ya ne güzel Rabbim çift çift vermiş. Insallah hepsi sonuna kadar sağlıcakla devam eder annesi Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı başımıza...

Tebrikler canim rabbim saglikla tamamina erdirsin insallah,belirti oldumu Sende,benim bugün 9.günüm düne kadar kasik agrisi igne batmasi gibi agrilarim,bel agrim gögsüm ara ara sizlardi bugün tik yok transferden beri gece yatakda dönerken bile agrim olurdu bu gece rahatca uyudum,pazartesi kan testi vercem ama tutmadi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…