transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

bayanlar ara ara yazmıştım buraya, benim transferim 9 eylülde olmuştu 2 tane 4. gün emriyosu transfer edildi, dayanamadım 8. gün kan testi yaptırdım sonuc 56,23 civarı cıktı, 10.gün tekrarladım 123 küsür çıktı, 12.gün yani gününde yaptırdım 173 küsür çıktı değerlendirme olarak yardımcısı bizim için iyi bir oran hayırlısı olsun 2 hafta sonra doktor randevusu olusturun dedi, bende asırı domates düşkünlüğüm vardı batmalar bel ağrısı ama 2-3 gündür belirtiler yoktu bugecede kalbim sıkıştı içime kurt düştü malum oldu sanırım gittim kan verdim değer 3,27 çıktı,kan testi yanlışmı sorusunu gidermek için 2 adet farklı marka idrar testi yaptım tek çizgi çıktı ki 8 gün kabak gibi çift çizgi vardı, bugün başımdan kaynar sular döküldü, peki bu neydi sizce haftaya perşembe doktor randevum var, kısmet değilmiş dicez ama ben eşime nasıl dicem bilmiyorum hamileyim biliyor ve alırı sinirli fevri biri beni en çok o tedirgin ediyor suan

Canım geçmiş olsun doktorunla mutlaka konuş zor bi durum bende yaşadım aynısını önce pozitif çıktı hem idrarda hem kanda 8.gün değerim 30 çıktı 10. Gün 26 çıktı 13.gün 120 çıktı sonra bu şekilde artarak 545 e kDar geldi ama kese görünmedi malesef kimyasal gebelik yaşadım sonra o değeri düşürmek için tekrar kan ver beta takibi yorucu bi süreçti. Çok şükür adet oldum ve normale döndüm. Karşılaştığımız bir durum demişlerdi. Olabiliyormuş böyle kimyasal gebelik.

birde senin bayaga yükselmiş belki benimde yüksekti 2-3 gündür belirti yoktu şüphelendim, yani kimyasal gebelikmi oluyor bu durum progesteron tahlilim falanda iyiydi aslında, benim 3,27 kendiliğinden düşmüş, valla eşimin korkusuna iğnemi vs 5 ekime kadar devam ettiricem erkende gidemem off stres oldum ya, anlayışlı bir eş olmamasıda ayrı konu 2 tane kızım var biri 5,5 biri 4 yaşında eşim dogulu erkek istiyor baskı baskı yastan dolayı (40) olmadı rezerv azalması var tüp deneyelim dedim ama olmadı

Son düzenleme:
Canım dediğim gibi benim doktorum kimyasal gebelik dedi ama değerlerim için hep sınır da yükseliyor demişti ama böyle olup tutunan da var demişti ümitliydi ama olmadı aksine değerim birden değil yine yavaş yavaş düştü sonra ilaçları bırak dedi çünkü bırakmadan adet olunmuyor. Sen bilirsin yine bence doktorunla görüşsen daha iyi olur yönlendirir seni. Insallah bir mucize olur değerin yükselir yada aynı yerde mi yaptırdın kan testlerini hep o da önemliymiş değişebilirmis farklı yerlerde olunca ama bilemedim. Allah yardımcın olsun canım bazı eşler anlayışsız olabiliyor malesef Allah gönlünüze göre versin inşallah hayırlı sağlıklı bir evladın olur.

amin hepimiz için, evet 2 testi 8. gün be 10.gün aynı yerde 12 gün tüp bebek hastanesinde yaptım daha yukselme mucize olur

Amin inşallah canım. Evet ilk 3 gün pek ağrım olmadı ancak 14. Güne hatta daha fazla.. özellikle geceleri çok ağrım oluyordu. Eşim de uykusuz kalmıştı o dönemlerde. doktoru bile aradım ağrım için. Kasık ağrım da vardı. Ayaklarım çok ağrıyordu gören romatizma hastasıyım sanır. Göğüslerde de ara ara sızlama oluyordu. Yalnız karnım da çok şişmişti o dönem. Şimdilerde indi şişkinliği...

Yazini okurke tuylerim diken diken oldu etkileniyorum hemen guzel haberlerden cok seviyorum umut vadeden hamilelik haberlerini canim Allah m mucizeleri bitmez insallah sag salim kucagina alirsin minislerini darisi bizlere insallah

Yazini okurke tuylerim diken diken oldu etkileniyorum hemen guzel haberlerden cok seviyorum umut vadeden hamilelik haberlerini canim Allah m mucizeleri bitmez insallah sag salim kucagina alirsin minislerini darisi bizlere insallah
Amin inşallah bitanem. Bir de onları sağlıklı bir şekilde kucağıma alsam... daha ne isteriiim... Allahım sana da nasip etsin inşallah hayırlısıyla. Sen de tedavi mi görüyorsun...

Benim var canım su gibi hatta camasirimdan patolonuma geçmiş
Benim reglime 10 gun var kasik agrin ve su gibi akintim var hic boyle akintim olmamisti ovulasyon gunumde beyaz kremsi gelmisti sonra sulu akintiya dondu kasik agrim bayagi var oksurunce bile agri saplaniyo korkuyorum hic test yapmadim adetime 10 kalmasina ragmen adet olcakmisim gibi agrim oluyo. Persembe gunu kan tahlili vericem insallah dua edin hamilelerin duasi kabul olur

Arkadaslar hic yerlesme kanamsi olup hamile olan varmi
Benim adetime 8 gun kala pembemsi kahverengimsi akintim oldu da merak icindeyim.ilk defa bole bse basima geldi.

Pozitif alan arkadaslar su gibi akintiniz varmi kokusuz ve renksiz
Evet dün bendede oldu hatta dün keselerini gördüm 2 side tutmuştu haftaya kalp atısını dinlicem ALLAH izin ederse bnmde akıntm dün basladı ve inanılmaz bir kasıntı yasıyorum travacort kullanıyorum inşALLAH bi zararı olmaz

Kimyasal gebelik olmus olabilir canim. Zor asamalar insallah seninl
Amin inşallah bitanem. Bir de onları sağlıklı bir şekilde kucağıma alsam... daha ne isteriiim... Allahım sana da nasip etsin inşallah hayırlısıyla. Sen de tedavi mi görüyorsun...
Evet canim bende gecen hafta maalesef ki negatif sonuclanana ilk tup bebek deneyimimi yasadim esimdr varikosel vardi sperm sayimiz dusuktu biz oyld biliyorduk ki olusan embriyolarimz 15 tane idi dr 5. Gune gitmek istedi ama maalesef sagliksizlastiklari icin 4. Gun sagliksiz embrjyo transfer ettiler belki rahimdr tutunur diye. Sebebi ise benim yumurtalarimda mikroskopta gorulmemesi gerekn bir kanal varmi o gorunuyormjs yani yapisi bozuk bir yumurtam varmis esimde de yuksek ihtimalle dna hasari var simdi ilac tedavisi goruyorum esimdr haftaici dna hasar testi yapip ilac baslayacak 2. Denememiz en erken 3 ay sonra olcak oda sonuclara gore hakkimizda hayirli olsun canim benim guzel duan icin tesekkurler

İnşallah canım ederim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…