Canimm insallah duyacaksi o tatli heyecani. Ama inan ben hala korkuyorum haftaya gidicem acaba hala yasiyo mu diye. Birini kaybedince digerini de kaybetme ihtimalim oldugunu dusunmeye basladim. Ben onceden hic ihtimal vermezdim onlari kaybedecegime. Ama demek ki oluyormus. Saglikli evlatlarimiz olsun da artik ne zama olursa. Ben bunda da bi aksilik cikarsa artik dusunmem cocuk. Ertelerim 1-2 sene 35te denerim. Cok yoruldum uzuldum. Eski heyecanim pek kalmadi. Biz saniyoruz ki hamile kalmakla bitiyo. Kucagina alana kadar kaybetme korkusu yasaniyomus. Cok zor geciyor zaman.Kizlarrrrr bugun kalp atisini duymaya gidicem lutfen bana duaa edin
Hayirlisi olsun...Tutmadi olmadi sonuc 0.
Aynı korkuyu ben de yaşıyorum şu an, cumartesi günü 7 haftalıkken birini kaybettiğimi öğrendikten sonra diğeri için çok endişe duymaya başladım. Önceden böyle hissetmiyordum daha rahattım. Zaman nasıl geçecek bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.Canimm insallah duyacaksi o tatli heyecani. Ama inan ben hala korkuyorum haftaya gidicem acaba hala yasiyo mu diye. Birini kaybedince digerini de kaybetme ihtimalim oldugunu dusunmeye basladim. Ben onceden hic ihtimal vermezdim onlari kaybedecegime. Ama demek ki oluyormus. Saglikli evlatlarimiz olsun da artik ne zama olursa. Ben bunda da bi aksilik cikarsa artik dusunmem cocuk. Ertelerim 1-2 sene 35te denerim. Cok yoruldum uzuldum. Eski heyecanim pek kalmadi. Biz saniyoruz ki hamile kalmakla bitiyo. Kucagina alana kadar kaybetme korkusu yasaniyomus. Cok zor geciyor zaman.
Canimm insallah duyacaksi o tatli heyecani. Ama inan ben hala korkuyorum haftaya gidicem acaba hala yasiyo mu diye. Birini kaybedince digerini de kaybetme ihtimalim oldugunu dusunmeye basladim. Ben onceden hic ihtimal vermezdim onlari kaybedecegime. Ama demek ki oluyormus. Saglikli evlatlarimiz olsun da artik ne zama olursa. Ben bunda da bi aksilik cikarsa artik dusunmem cocuk. Ertelerim 1-2 sene 35te denerim. Cok yoruldum uzuldum. Eski heyecanim pek kalmadi. Biz saniyoruz ki hamile kalmakla bitiyo. Kucagina alana kadar kaybetme korkusu yasaniyomus. Cok zor geciyor zaman.
Çok geçmiş olsun cnm suanda benide sardı bir korku benimde cumartesi kalp atısını dnlemek için randevum bu ilk baştaki süreçler gercekten insanı. Psikolojisiyle oynuyo hakkımızda hayırlısı olsun artkBen bebegimi kaybettim.bos gebelik gecirmisim su an o kadar kotuyumki anlatamam size
Canimm insallah duyacaksi o tatli heyecani. Ama inan ben hala korkuyorum haftaya gidicem acaba hala yasiyo mu diye. Birini kaybedince digerini de kaybetme ihtimalim oldugunu dusunmeye basladim. Ben onceden hic ihtimal vermezdim onlari kaybedecegime. Ama demek ki oluyormus. Saglikli evlatlarimiz olsun da artik ne zama olursa. Ben bunda da bi aksilik cikarsa artik dusunmem cocuk. Ertelerim 1-2 sene 35te denerim. Cok yoruldum uzuldum. Eski heyecanim pek kalmadi. Biz saniyoruz ki hamile kalmakla bitiyo. Kucagina alana kadar kaybetme korkusu yasaniyomus. Cok zor geciyor zaman.
Kizlarrrrr bugun kalp atisini duymaya gidicem lutfen bana duaa edin
Çok geçmiş olsun cnm suanda benide sardı bir korku benimde cumartesi kalp atısını dnlemek için randevum bu ilk baştaki süreçler gercekten insanı. Psikolojisiyle oynuyo hakkımızda hayırlısı olsun artk
canann şimdi gördüm cook üzüldüm brkac doktora daha görünsen ya da 1 2 hafta daha beklesen dr kesin bir şey söyledi mi bazen bebek geç görünebiliyormuş kesede gerçekten çok çok üzüldüm arkadaşım
Iyi aksamlar geçmiş olsun Rabbim tez zamanda Hayirlisi ndan evlat nasip etsin hepimize dediginiz gibi sabredip tevekkül etmeliyiz bende sizin yaşadıklarını zı yaşadım boş kese lerden kürtaj oldum ama çok üzülmeyin hayırlısı değilmiş sağlıklı olsalardı devam ederlerdi Rabbim ne eyler se güzel eyler Allah nasip ederse 4.tup basliyacagim hayirlisiyla diyeceğim oki pes etmek yok yola devam 55 yaşındaki bayan tüp bebekle ikiz sahip oluyorsa bizim neden olmasın yeterki Rabbim ol desinSagol canim benim ne gelirse Allahtan.biz inanan insanlariz cok sukur tevekkule devam
Sagol canim benim ne gelirse Allahtan.biz inanan insanlariz cok sukur tevekkule devam
Iyi aksamlar geçmiş olsun Rabbim tez zamanda Hayirlisi ndan evlat nasip etsin hepimize dediginiz gibi sabredip tevekkül etmeliyiz bende sizin yaşadıklarını zı yaşadım boş kese lerden kürtaj oldum ama çok üzülmeyin hayırlısı değilmiş sağlıklı olsalardı devam ederlerdi Rabbim ne eyler se güzel eyler Allah nasip ederse 4.tup basliyacagim hayirlisiyla diyeceğim oki pes etmek yok yola devam 55 yaşındaki bayan tüp bebekle ikiz sahip oluyorsa bizim neden olmasın yeterki Rabbim ol desin
Evet canim kürtaj olalı 1 hafta oldu ilk reglime histeroskopi yapacak ikinci reglidede Allah izin verirse dondurulmuş transfer olacak inş benim 3.gun embriyo lari ilk defa tutundular ama olmadı hayırlısı değilmiş sen ne zaman kürtaj olacan eğer haftan küçükse bekle derim benim 7.haftada oldumSende kurtaj oldunmu.ne zaman baslicaksin yeni denemene
Evet canim kürtaj olalı 1 hafta oldu ilk reglime histeroskopi yapacak ikinci reglidede Allah izin verirse dondurulmuş transfer olacak inş benim 3.gun embriyo lari ilk defa tutundular ama olmadı hayırlısı değilmiş sen ne zaman kürtaj olacan eğer haftan küçükse bekle derim benim 7.haftada oldum
Yok canim konuşmadık kese ler patolojiye gitti sorun çıkmadı sormak hiç aklıma gelmedi sormak siz sormadinizmi
Ben üniversite hastanesinde kendi doktorum kürtaj yaptı patolojiye para odemedim dondurulmus lari pgt yapalım dedik Dr sizde kromozom bozukluğu yok dedi embriyo lara zarar vermeyelim dedi bende birde canım yumurta rezervi azlığı var iki tüp bebekte birer folikül oluştu içi dolu çıktı kaliteli dendi tutunma olmadı bunda ilk defa 4 yumurta çıktı 4dude kaliteli dendi 2si transfer oldu ikisi donduruldu ikisi tutundular ama boş kese oluştu lar kısmet değilmiş senin dondurulmus varmı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?