- 13 Eylül 2017
- 77
- 46
- 3
- 44
Hayirlisi olsun canım yaşın benden gençtir kendini toparladigin zaman eğer maddi olanağı varsa tekrar denemelisin ben sağlık açısından tekrar hormon tedavisine baslayam problemim olmazsa tekrar tekrar denerim Rabbim tez zamanda bizlerin de yüzünü güldürsün inşallah
Geçmiş olsun canım hayırlısı değilmiş inşallah tez zamanda Rabbim Hayirlisi ndan nasip ederMerhabalar sayfayı çok zamandan beri takip etmeme rağmen ancak yazabiliyorum.2 aşılama 1 tüp bebek tedavisi gördum.23 eylulde transferim oldu ve bugün sonucu ögrendim.malesef olmadı yine.ancak yinede umutluyum.öyle olmak zorundayız.hamile kalan arkadaşların bebişlerini sağlıkla kucaklarını almalarını benim durumumda olan arkadaşlarında en kısa zamanda bu duyguyu yaşamalarını yüce Rabbimden diliyorum.belirti olayina gelince bel ve kasık ağrım çok oldu.ama buna ragmen yine de tutmadı
Merhabalar sayfayı çok zamandan beri takip etmeme rağmen ancak yazabiliyorum.2 aşılama 1 tüp bebek tedavisi gördum.23 eylulde transferim oldu ve bugün sonucu ögrendim.malesef olmadı yine.ancak yinede umutluyum.öyle olmak zorundayız.hamile kalan arkadaşların bebişlerini sağlıkla kucaklarını almalarını benim durumumda olan arkadaşlarında en kısa zamanda bu duyguyu yaşamalarını yüce Rabbimden diliyorum.belirti olayina gelince bel ve kasık ağrım çok oldu.ama buna ragmen yine de tutmadı
Geçmiş olsun canım hayırlısı değilmiş inşallah tez zamanda Rabbim Hayirlisi ndan nasip eder
Demekki vakti warmis olsun bida denersiniZ.yas kac peki kacinci gun konmustu?
Cananu çokk geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten ama her şerde bize kötü görünen her şeyde bir hayır var..bnmde 3 tüp denemem negatif oldu şuan başlamak için maddi olarak müsait değilz ama bir şeyi merak ediyorum mesela ben bu üç denememi bir yıl içinde yaptırdım bunlar zarar verir mi. . Bu kadar erken olması falan bi bilginiz var mı bu konudaBenim 9.haftanin icindeyim.doktorum burda degil.pazartesi gunune kadar beklicem.peki sana bisey sorucam doktorunla konustunmu bu bos gebelik tekrarlarmiymis
Figen 80 çok geçmiş olsun inşallah bi dahakine bebişini kucağına almayı Rabbim nasip etsin hayırlı ve sağlıklı olarakÖyle gercekten.37 yaşındayım.5 gün embriyosu idi.bugun 10 gün de değer 1.99 çıktı
Sonucunz ne oldu merak ettim inşallah olumludurinşallah canım saatler geçsede öğrensem
Amin inşallah.çok teşekkür ederim☺Figen 80 çok geçmiş olsun inşallah bi dahakine bebişini kucağına almayı Rabbim nasip etsin hayırlı ve sağlıklı olarak
Öyle gercekten.37 yaşındayım.5 gün embriyosu idi.bugun 10 gün de değer 1.99 çıktı
Cananu çokk geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten ama her şerde bize kötü görünen her şeyde bir hayır var..bnmde 3 tüp denemem negatif oldu şuan başlamak için maddi olarak müsait değilz ama bir şeyi merak ediyorum mesela ben bu üç denememi bir yıl içinde yaptırdım bunlar zarar verir mi. . Bu kadar erken olması falan bi bilginiz var mı bu konuda
Yok canim ttansferin ertesi 1. Gun diye hesaplaniyor. Sabret ilaclardan dolayi idrat testleri yaniltici olailihor gunundr baktir herseyden emin olmus olursun insallah pozitif sonuc alirsin :)Kizlar 27eylulde transfer oldum 2tane 3.gun embiryosu koyuldu.test gunum 7ekim.ama mesela bugun yada yarin yapsam cikar mi idrar testinde eger warsa???sonucta koyuldugunda 3.gundu ve carsambaydi.cuma gunu 5.gun oldu oyle hesaplaniyor demi ??
Yok canim ttansferin ertesi 1. Gun diye hesaplaniyor. Sabret ilaclardan dolayi idrat testleri yaniltici olailihor gunundr baktir herseyden emin olmus olursun insallah pozitif sonuc alirsin :)
Benimde iki tane 3.gun embriyosuydu 10.cu günde ben hem idrarda hemde kanda ogrenmistimKizlar 27eylulde transfer oldum 2tane 3.gun embiryosu koyuldu.test gunum 7ekim.ama mesela bugun yada yarin yapsam cikar mi idrar testinde eger warsa???sonucta koyuldugunda 3.gundu ve carsambaydi.cuma gunu 5.gun oldu oyle hesaplaniyor demi ??
Benimde iki tane 3.gun embriyosuydu 10.cu günde ben hem idrarda hemde kanda ogrenmistim
Yok canım ağustosun 16 sinda öğrendim ama geçen pazartesi boş kese lerden kürtaj oldum hayırlısı değilmiş Rabbim Hayirlisi ndan size nasip eder inşallahYenimi ogrendin cnm?transfer oldugun gunu saydinmi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?