transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Hayirlisi olsun canım yaşın benden gençtir kendini toparladigin zaman eğer maddi olanağı varsa tekrar denemelisin ben sağlık açısından tekrar hormon tedavisine baslayam problemim olmazsa tekrar tekrar denerim Rabbim tez zamanda bizlerin de yüzünü güldürsün inşallah

29 yasindayim.ocak ayinda tekrar denicez.durmak yok

Aynen canım pes etmek yok sağlığın elverdiği sürece devam et ben 36 yaşındayım 15 senelik evliyim ilk zamanlar çocuk istemedik 2 sene sonra istedik eşimden dolayi tup bebek dendi eşim yaptırmak istemedi sonra hastalığı çıktı tedaviler 6 sene yasakliydim sonra 3 sene önce denedik olmadı ağustosta transfer oldum 25 eylülde kürtaj olduk nasip değilmiş kusura bakma biraz uzun yazdım hakkını helal et

Merhabalar sayfayı çok zamandan beri takip etmeme rağmen ancak yazabiliyorum.2 aşılama 1 tüp bebek tedavisi gördum.23 eylulde transferim oldu ve bugün sonucu ögrendim.malesef olmadı yine.ancak yinede umutluyum.öyle olmak zorundayız.hamile kalan arkadaşların bebişlerini sağlıkla kucaklarını almalarını benim durumumda olan arkadaşlarında en kısa zamanda bu duyguyu yaşamalarını yüce Rabbimden diliyorum.belirti olayina gelince bel ve kasık ağrım çok oldu.ama buna ragmen yine de tutmadı

Geçmiş olsun canım hayırlısı değilmiş inşallah tez zamanda Rabbim Hayirlisi ndan nasip eder

Demekki vakti warmis olsun bida denersiniZ.yas kac peki kacinci gun konmustu?

Benim 9.haftanin icindeyim.doktorum burda degil.pazartesi gunune kadar beklicem.peki sana bisey sorucam doktorunla konustunmu bu bos gebelik tekrarlarmiymis
Cananu çokk geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten ama her şerde bize kötü görünen her şeyde bir hayır var..bnmde 3 tüp denemem negatif oldu şuan başlamak için maddi olarak müsait değilz ama bir şeyi merak ediyorum mesela ben bu üç denememi bir yıl içinde yaptırdım bunlar zarar verir mi. . Bu kadar erken olması falan bi bilginiz var mı bu konuda

Ben bu konuyu dr.uma sormustum.aşılamadan hemen sonra tüp bebek tedavisi sorun yaratır mı diye.dr.um 35 yaşını geçen bayanlarda tedaviyi ertelemeyi uygun görmüyoruz ilaçları ona uygun halde veriyoruz demişti.

Kizlar 27eylulde transfer oldum 2tane 3.gun embiryosu koyuldu.test gunum 7ekim.ama mesela bugun yada yarin yapsam cikar mi idrar testinde eger warsa???sonucta koyuldugunda 3.gundu ve carsambaydi.cuma gunu 5.gun oldu oyle hesaplaniyor demi ??

Kizlar 27eylulde transfer oldum 2tane 3.gun embiryosu koyuldu.test gunum 7ekim.ama mesela bugun yada yarin yapsam cikar mi idrar testinde eger warsa???sonucta koyuldugunda 3.gundu ve carsambaydi.cuma gunu 5.gun oldu oyle hesaplaniyor demi ??
Yok canim ttansferin ertesi 1. Gun diye hesaplaniyor. Sabret ilaclardan dolayi idrat testleri yaniltici olailihor gunundr baktir herseyden emin olmus olursun insallah pozitif sonuc alirsin :)

Yok canim ttansferin ertesi 1. Gun diye hesaplaniyor. Sabret ilaclardan dolayi idrat testleri yaniltici olailihor gunundr baktir herseyden emin olmus olursun insallah pozitif sonuc alirsin :)

Sagol cnm tsk ederim.nasil yani estrofem ve progestan kullaniyorum bunlar yaniltiyomu testi?

Benimde iki tane 3.gun embriyosuydu 10.cu günde ben hem idrarda hemde kanda ogrenmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…