transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Yok canım ağustosun 16 sinda öğrendim ama geçen pazartesi boş kese lerden kürtaj oldum hayırlısı değilmiş Rabbim Hayirlisi ndan size nasip eder inşallah

Elifnaz bisey sorucam keseyi patolojiye gonderiyolarmis haberin varmi.genetik test icin.bugun doktorum aradi beni 2.tup bebek denememde genetik test istedi.bakis acimiz degisecek farkli seylerle tekrar tedavi edicez dedi

Elifnaz bisey sorucam keseyi patolojiye gonderiyolarmis haberin varmi.genetik test icin.bugun doktorum aradi beni 2.tup bebek denememde genetik test istedi.bakis acimiz degisecek farkli seylerle tekrar tedavi edicez dedi
Evet canim keseyi Dr patolojiye gönderdi 4 gun sonra sonuçlandı sonuç plesanta dokusu dendi Dr sordum önemli birsey değil dedi genetik derken kromozom için bakılacak ben 2.ci tedaviden önce Dr demeden eşimle genetiği baktirmistik temiz çıkmıştı Dra sordunmu peki boş kese tekrarlarmi biz genetiği kanda pıhtılaşma için gitmiştik bende babadan gelen pıhtılaşma var yani taşıyıcıgim sen yaptırdım kanda pihtilasmayi

Bende genetik test yaptirdim.sorun cikmadi.bende kan pihtilasmasina yatkinlik var.ama doktorum sorun degil dedi.sadece 4 ay igne kullanacagim.ama keseyi bende gondermek istiyorum patolojiye

Bende genetik test yaptirdim.sorun cikmadi.bende kan pihtilasmasina yatkinlik var.ama doktorum sorun degil dedi.sadece 4 ay igne kullanacagim.ama keseyi bende gondermek istiyorum patolojiye
Benim faktör 5 kan pihlasmasi benim Dr doğum yapana kadar kullanacaksınız dedi hatta doğumdan sonra 40 gün boyunca kullanacakmisim benim heterozigotdu

Iste hepsi farkli farkli.sen kurtaj olduktan sonra adet gordunmu
Yok canım kürtaj olalı 10 gün oldu 2 gün önce kontrole gittiğimde Dr 15 gün boyunca lekelenmelerin olur dedi rahim de kan pihtilasmasina oluşmuş sonra adet olursun dedi adetten sonra gel histereskobi yapacağım dedi hayirlisi bakalım sen ne zaman gidecen dra

Histereskopi bende yaptirdim.pazartesi gunu kurtaj olucam bende.bakalim biran once kurtaj olmak istiyorum sonra rahmim hazirlicak kendini ocak ayinda yine bismillah dicez

Bugün ikizlerimin kalp atıslarını dinledim yüce RABBİM isteyen herkese bu duyguyu nasip eylesinnn hiçbirimizin kollarını boş bırakmasın

Amin canim amin cok sevindim.bu guzel duygunun tadini cikar kuzum saglikla kucagina al ins

Amin canım hayırlısı I buymuş deyip umudunu yitirmemen lazım inşallah bir dahaki sefere sağlıklı embriyoların oluşup sana tutunurlar... doctor senin yumurtalığın ve eşinin DNA sında ilaç tedavisi için ne diyor...

kızlar merhaba,
tüp bebek yöntemiyle hamile kalan arkadaşlarım size birkaç sorum olacak. bileniniz varsa yardımcı olsun lütfen
-ben bebeğimin ilk kalp atışını son adet tarihime göre 5 hafta 5 günlükken vajinal ultrasonla duydum. pazartesi kontrolüm var ve 8 hafta 2 günlük olacak, bu sefer karından mı bakarlar yoksa yine vajinal mi olur?
-crinone jel kullanıyorum (kanamam falan yok) cumartesi ilaç bitiyor pazartesi doktora tekrar yazdıracağım. pazar günü kullanmamış olacağım. sizce tehlikeli mi?

Cnm ben 1 kere dondurulmuş embriyo ile dogm yaptm ilaçlar 12. Hftaya kdr devam etmek zornda büyk ihtimal karından bakılması lazm 2 aylk olmuş oluyo cnki

canım ben de bugun 8+0 oldum devlet hast.de baktırayım dedim,özelde randevuma daha 2hafta var .karından baktı,ultrason cihazı çok ama çok eski olmasına rağmen gördü kalp atışı var dedi haftasıyla uyumlu dedi tabi görüntü ölümüne kötüydü ona rağmen karından iyi kötü gözüküyor sen bi de özele falan gideceksen kesin karından bakar jeli de birgün kullanmayınca birşey olmaz merak etme,etkisi hemen 24saatte kanda sıfırlanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…