Yok canım ağustosun 16 sinda öğrendim ama geçen pazartesi boş kese lerden kürtaj oldum hayırlısı değilmiş Rabbim Hayirlisi ndan size nasip eder inşallah
Yok canım ağustosun 16 sinda öğrendim ama geçen pazartesi boş kese lerden kürtaj oldum hayırlısı değilmiş Rabbim Hayirlisi ndan size nasip eder inşallah
Evet canim keseyi Dr patolojiye gönderdi 4 gun sonra sonuçlandı sonuç plesanta dokusu dendi Dr sordum önemli birsey değil dedi genetik derken kromozom için bakılacak ben 2.ci tedaviden önce Dr demeden eşimle genetiği baktirmistik temiz çıkmıştı Dra sordunmu peki boş kese tekrarlarmi biz genetiği kanda pıhtılaşma için gitmiştik bende babadan gelen pıhtılaşma var yani taşıyıcıgim sen yaptırdım kanda pihtilasmayiElifnaz bisey sorucam keseyi patolojiye gonderiyolarmis haberin varmi.genetik test icin.bugun doktorum aradi beni 2.tup bebek denememde genetik test istedi.bakis acimiz degisecek farkli seylerle tekrar tedavi edicez dedi
Amin canimAmin cnm Allah razi olsun.Rabbim saglikli hayirli evlat versin cumlemize
Evet canim keseyi Dr patolojiye gönderdi 4 gun sonra sonuçlandı sonuç plesanta dokusu dendi Dr sordum önemli birsey değil dedi genetik derken kromozom için bakılacak ben 2.ci tedaviden önce Dr demeden eşimle genetiği baktirmistik temiz çıkmıştı Dra sordunmu peki boş kese tekrarlarmi biz genetiği kanda pıhtılaşma için gitmiştik bende babadan gelen pıhtılaşma var yani taşıyıcıgim sen yaptırdım kanda pihtilasmayi
Benim faktör 5 kan pihlasmasi benim Dr doğum yapana kadar kullanacaksınız dedi hatta doğumdan sonra 40 gün boyunca kullanacakmisim benim heterozigotduBende genetik test yaptirdim.sorun cikmadi.bende kan pihtilasmasina yatkinlik var.ama doktorum sorun degil dedi.sadece 4 ay igne kullanacagim.ama keseyi bende gondermek istiyorum patolojiye
Benim faktör 5 kan pihlasmasi benim Dr doğum yapana kadar kullanacaksınız dedi hatta doğumdan sonra 40 gün boyunca kullanacakmisim benim heterozigotdu
Yok canım kürtaj olalı 10 gün oldu 2 gün önce kontrole gittiğimde Dr 15 gün boyunca lekelenmelerin olur dedi rahim de kan pihtilasmasina oluşmuş sonra adet olursun dedi adetten sonra gel histereskobi yapacağım dedi hayirlisi bakalım sen ne zaman gidecen draIste hepsi farkli farkli.sen kurtaj olduktan sonra adet gordunmu
Yok canım kürtaj olalı 10 gün oldu 2 gün önce kontrole gittiğimde Dr 15 gün boyunca lekelenmelerin olur dedi rahim de kan pihtilasmasina oluşmuş sonra adet olursun dedi adetten sonra gel histereskobi yapacağım dedi hayirlisi bakalım sen ne zaman gidecen dra
Hakkımızda hayırlısı olsun canimHistereskopi bende yaptirdim.pazartesi gunu kurtaj olucam bende.bakalim biran once kurtaj olmak istiyorum sonra rahmim hazirlicak kendini ocak ayinda yine bismillah dicez
Bugün ikizlerimin kalp atıslarını dinledim yüce RABBİM isteyen herkese bu duyguyu nasip eylesinnn hiçbirimizin kollarını boş bırakmasın
Bugün ikizlerimin kalp atıslarını dinledim yüce RABBİM isteyen herkese bu duyguyu nasip eylesinnn hiçbirimizin kollarını boş bırakmasın
Amin canım hayırlısı I buymuş deyip umudunu yitirmemen lazım inşallah bir dahaki sefere sağlıklı embriyoların oluşup sana tutunurlar... doctor senin yumurtalığın ve eşinin DNA sında ilaç tedavisi için ne diyor...Kimyasal gebelik olmus olabilir canim. Zor asamalar insallah seninl
Evet canim bende gecen hafta maalesef ki negatif sonuclanana ilk tup bebek deneyimimi yasadim esimdr varikosel vardi sperm sayimiz dusuktu biz oyld biliyorduk ki olusan embriyolarimz 15 tane idi dr 5. Gune gitmek istedi ama maalesef sagliksizlastiklari icin 4. Gun sagliksiz embrjyo transfer ettiler belki rahimdr tutunur diye. Sebebi ise benim yumurtalarimda mikroskopta gorulmemesi gerekn bir kanal varmi o gorunuyormjs yani yapisi bozuk bir yumurtam varmis esimde de yuksek ihtimalle dna hasari var simdi ilac tedavisi goruyorum esimdr haftaici dna hasar testi yapip ilac baslayacak 2. Denememiz en erken 3 ay sonra olcak oda sonuclara gore hakkimizda hayirli olsun canim benim guzel duan icin tesekkurler
7. Gün gibi başlamıştı...Evet yogun bir dekilde degil her wcde bas parmagin ici kadar peki. Akintin ne zamn baslamisti
Cnm ben 1 kere dondurulmuş embriyo ile dogm yaptm ilaçlar 12. Hftaya kdr devam etmek zornda büyk ihtimal karından bakılması lazm 2 aylk olmuş oluyo cnkikızlar merhaba,
tüp bebek yöntemiyle hamile kalan arkadaşlarım size birkaç sorum olacak. bileniniz varsa yardımcı olsun lütfen
-ben bebeğimin ilk kalp atışını son adet tarihime göre 5 hafta 5 günlükken vajinal ultrasonla duydum. pazartesi kontrolüm var ve 8 hafta 2 günlük olacak, bu sefer karından mı bakarlar yoksa yine vajinal mi olur?
-crinone jel kullanıyorum (kanamam falan yok) cumartesi ilaç bitiyor pazartesi doktora tekrar yazdıracağım. pazar günü kullanmamış olacağım. sizce tehlikeli mi?
Evet cnm cnki ilk gebeligmdede 2 tane transfer ettirmstm 1 i tuttu bundada bi ihtimal dedm zatn ikiz istiyodk 5. Gn embriyosuydu bnmAmin cnim..ne guzel ne mutlu sana.2tanemi transfer edilmisti?kacinci gun embiryosuydu?
canım ben de bugun 8+0 oldum devlet hast.de baktırayım dedim,özelde randevuma daha 2hafta var .karından baktı,ultrason cihazı çok ama çok eski olmasına rağmen gördü kalp atışı var dedi haftasıyla uyumlu dedi tabi görüntü ölümüne kötüydükızlar merhaba,
tüp bebek yöntemiyle hamile kalan arkadaşlarım size birkaç sorum olacak. bileniniz varsa yardımcı olsun lütfen
-ben bebeğimin ilk kalp atışını son adet tarihime göre 5 hafta 5 günlükken vajinal ultrasonla duydum. pazartesi kontrolüm var ve 8 hafta 2 günlük olacak, bu sefer karından mı bakarlar yoksa yine vajinal mi olur?
-crinone jel kullanıyorum (kanamam falan yok) cumartesi ilaç bitiyor pazartesi doktora tekrar yazdıracağım. pazar günü kullanmamış olacağım. sizce tehlikeli mi?
Evet cnm cnki ilk gebeligmdede 2 tane transfer ettirmstm 1 i tuttu bundada bi ihtimal dedm zatn ikiz istiyodk 5. Gn embriyosuydu bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?