teşekkürler. maşallah ALLAH bebeğinize uzun ömür versin darısı başımızaCnm ben 1 kere dondurulmuş embriyo ile dogm yaptm ilaçlar 12. Hftaya kdr devam etmek zornda büyk ihtimal karından bakılması lazm 2 aylk olmuş oluyo cnki
randevum özelde. içimi rahatlattınız alttan muayene olmayı sevmiyorum. ilaç konusunda da teşekkürler. özelde doktorunuz randevu aralıklarını ne kadar veriyor. son gittiğimde bana 3 hafta sonra gel. bu gittiğimde kaç hafta diyecek merak ediyorum.canım ben de bugun 8+0 oldum devlet hast.de baktırayım dedim,özelde randevuma daha 2hafta var .karından baktı,ultrason cihazı çok ama çok eski olmasına rağmen gördü kalp atışı var dedi haftasıyla uyumlu dedi tabi görüntü ölümüne kötüydüona rağmen karından iyi kötü gözüküyor sen bi de özele falan gideceksen kesin karından bakar jeli de birgün kullanmayınca birşey olmaz merak etme,etkisi hemen 24saatte kanda sıfırlanmaz
6 haftalık gitmiştim bana da 3 hafta sonra gel demişti. Sonra ayda 1 olacak sanırım 30. Haftaya kadar öyle dedi gibi hatırlıyorum :)randevum özelde. içimi rahatlattınız alttan muayene olmayı sevmiyorum. ilaç konusunda da teşekkürler. özelde doktorunuz randevu aralıklarını ne kadar veriyor. son gittiğimde bana 3 hafta sonra gel. bu gittiğimde kaç hafta diyecek merak ediyorum.
Geçmiş olsun arkadaşlar boş kese tekrarlamaz demişti doktor bana.Benim de ilk gebeliğim doğal yolla olmuştu yedinci hafta kalp atışı için gittiğimde boş kese tanısı kondu.Kürtaj sonrası doku patolojiye gönderilmişti temiz çıktı Başka doktora gittiğimde kanda pihtilasmaya bakalım dedi.Bizde aile de yok pıhtılaşma problemi genetik benle başladı galiba.Şimdi tekrarlamamasi için kan sulandirici kullanicam gebelik boyunca kısmetse.Evet canim keseyi Dr patolojiye gönderdi 4 gun sonra sonuçlandı sonuç plesanta dokusu dendi Dr sordum önemli birsey değil dedi genetik derken kromozom için bakılacak ben 2.ci tedaviden önce Dr demeden eşimle genetiği baktirmistik temiz çıkmıştı Dra sordunmu peki boş kese tekrarlarmi biz genetiği kanda pıhtılaşma için gitmiştik bende babadan gelen pıhtılaşma var yani taşıyıcıgim sen yaptırdım kanda pihtilasmayi
Geçmiş olsun arkadaşım umarım en kisa sürede atlatirsin.Benim boş gebeligimde doktorum embriyoda bir anomali olduğundan vücut kabul etmiyor Allah korusun doğduğunda da sağlık problemi oluyor demişti.Bu biraz acimi dindirmisti.Ben bebegimi kaybettim.bos gebelik gecirmisim su an o kadar kotuyumki anlatamam size
Teşekkür ederim hayırlısıyla Rabbim Bebeğinizi kucağıniza almayi nasip etsinGeçmiş olsun arkadaşlar boş kese tekrarlamaz demişti doktor bana.Benim de ilk gebeliğim doğal yolla olmuştu yedinci hafta kalp atışı için gittiğimde boş kese tanısı kondu.Kürtaj sonrası doku patolojiye gönderilmişti temiz çıktı Başka doktora gittiğimde kanda pihtilasmaya bakalım dedi.Bizde aile de yok pıhtılaşma problemi genetik benle başladı galiba.Şimdi tekrarlamamasi için kan sulandirici kullanicam gebelik boyunca kısmetse.
Geçmiş olsun arkadaşlar boş kese tekrarlamaz demişti doktor bana.Benim de ilk gebeliğim doğal yolla olmuştu yedinci hafta kalp atışı için gittiğimde boş kese tanısı kondu.Kürtaj sonrası doku patolojiye gönderilmişti temiz çıktı Başka doktora gittiğimde kanda pihtilasmaya bakalım dedi.Bizde aile de yok pıhtılaşma problemi genetik benle başladı galiba.Şimdi tekrarlamamasi için kan sulandirici kullanicam gebelik boyunca kısmetse.
Şuan 9+5 günlükler.7.haftada duymuştum kalp atışlarını inşaallah halen benimledirler hayırlısı ile.yarın kontrolüm var.Suan kac haftalik hamilesin.kalp atislarini duydunmu
Şuan 9+5 günlükler.7.haftada duymuştum kalp atışlarını inşaallah halen benimledirler hayırlısı ile.yarın kontrolüm var.
Ben aynı doktorla denemedim ki beş doktor değiştirdim.Ins canim yaaaaa.bu bos gebeligi yasayip ikinci denemede kalp atislarini duymak super bi duygu olsa gerek.massallah.darisi bizim gibi olanlara.peki bisey sormak istiyorum sana.doktorun bos keseden sonra 2.denemende ekstra ne yapti
Ben aynı doktorla denemedim ki beş doktor değiştirdim.
Mrh arkadaşlar öncelikle Allah hepimize hayırlı evlatlar versin,benim 2.tüp bebek denemem 28 eylülde oldu 5.gün embriyosu, çikolata kisti yüzünden olmuyordu.ilk transferimde boş gebelik geçirdim ve kürtaj olmak zorunda kaldım.bugün transferin 9.günü sizce kan versem çıkar mı varsa eğer?
Sağol cnm, aynı şeyleri yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum, ben doğuda görevli olduğum için imkanlar kısıtlıydı genetik teste göndermedim, çok zor süreç Allah kolaylık versin hepimize sana kaç embriyo transfer edilmiştiKizlarrr nasilsiniz.ben bugun doktorumla gorustum.ikinci denememde neler yapilacak die.aslinda 1 defa olan bos keselerde hemen arastirmaya gondermiyolarmis.ama ben ne yapilmasi gerekiyosa istiyorum dedim.kurtajda alinan kese genetik teste gidecek.siki bir yumurta takibi yapilacak.sonrasinda olusan embriyolar genetik teste sokulacak.Allahin izniyle Ocak aynida basliyorum.daha emin adimlarla
Sağol cnm, aynı şeyleri yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum, ben doğuda görevli olduğum için imkanlar kısıtlıydı genetik teste göndermedim, çok zor süreç Allah kolaylık versin hepimize sana kaç embriyo transfer edilmişti
Benimde ilk transferde bir tane 5.gün embriyosu koymuşlardı, bunda 2 tane koyduk kayınvalidem de kaliyoruum ankara da eşime idrar testi almasını söyledim çok korkuyorum kötü olursa naparım diye, yarında kanda baktırcm
Benimde ilk transferde bir tane 5.gün embriyosu koymuşlardı, bunda 2 tane koyduk kayınvalidem de kaliyoruum ankara da eşime idrar testi almasını söyledim çok korkuyorum kötü olursa naparım diye, yarında kanda baktırcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?