transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Mrb benim transfer gününden beri göğüs sızısı ve bel ağrım vardı aşırı derecede kan testime birkaç gün kala göğüs ağrım kesildi ...sonucum negatifti

randevum özelde. içimi rahatlattınız alttan muayene olmayı sevmiyorum. ilaç konusunda da teşekkürler. özelde doktorunuz randevu aralıklarını ne kadar veriyor. son gittiğimde bana 3 hafta sonra gel. bu gittiğimde kaç hafta diyecek merak ediyorum.

6 haftalık gitmiştim bana da 3 hafta sonra gel demişti. Sonra ayda 1 olacak sanırım 30. Haftaya kadar öyle dedi gibi hatırlıyorum :)

Geçmiş olsun arkadaşlar boş kese tekrarlamaz demişti doktor bana.Benim de ilk gebeliğim doğal yolla olmuştu yedinci hafta kalp atışı için gittiğimde boş kese tanısı kondu.Kürtaj sonrası doku patolojiye gönderilmişti temiz çıktı Başka doktora gittiğimde kanda pihtilasmaya bakalım dedi.Bizde aile de yok pıhtılaşma problemi genetik benle başladı galiba.Şimdi tekrarlamamasi için kan sulandirici kullanicam gebelik boyunca kısmetse.

Ben bebegimi kaybettim.bos gebelik gecirmisim su an o kadar kotuyumki anlatamam size
Geçmiş olsun arkadaşım umarım en kisa sürede atlatirsin.Benim boş gebeligimde doktorum embriyoda bir anomali olduğundan vücut kabul etmiyor Allah korusun doğduğunda da sağlık problemi oluyor demişti.Bu biraz acimi dindirmisti.
Benimki daha kabustu bir ay önce gebelik istiyorum diye gittiğim doktor yumurtalikların çok güzel.iyi bir gebelik geçirirsin demişti. hamile kaldım ilk kontrolüm kalp atışı içindi.Icim kıpır kıpır gittim başka doktora değil kalp atışı embriyo yoktu.Başımdan aşağı kaynar sular döküldü.O anda hem çikolata kistimi hem miyomumu öğrendim ki bunlar bi anda oluşmaz.önceki doktor göremedi hiçbirini.
Kurtajdan sonra başka doktorda da kan pıhtılaşma problemi olduğunu öğrendim. o doktor da doğal yolla tekrar gebe kalırsın dedi histereskopiden sonra olmadı iki yıl bekledik.Şimdi tüp bebek bakalım.Hakkımızda hayırlısı arkadaşım inşallah

Teşekkür ederim hayırlısıyla Rabbim Bebeğinizi kucağıniza almayi nasip etsin

Suan kac haftalik hamilesin.kalp atislarini duydunmu

Şuan 9+5 günlükler.7.haftada duymuştum kalp atışlarını inşaallah halen benimledirler hayırlısı ile.yarın kontrolüm var.

Ins canim yaaaaa.bu bos gebeligi yasayip ikinci denemede kalp atislarini duymak super bi duygu olsa gerek.massallah.darisi bizim gibi olanlara.peki bisey sormak istiyorum sana.doktorun bos keseden sonra 2.denemende ekstra ne yapti

Ins canim yaaaaa.bu bos gebeligi yasayip ikinci denemede kalp atislarini duymak super bi duygu olsa gerek.massallah.darisi bizim gibi olanlara.peki bisey sormak istiyorum sana.doktorun bos keseden sonra 2.denemende ekstra ne yapti
Ben aynı doktorla denemedim ki beş doktor değiştirdim.

Ben aynı doktorla denemedim ki beş doktor değiştirdim.

Onlar standart tup bebekmi yaptilar.benim ogrenmeye calistigim sey su kuzum bende seninle ayniyim standart tup bebek tedavisinin haricinde bisey yaptilarmi yine bos gebelik olmasin die

Mrh arkadaşlar öncelikle Allah hepimize hayırlı evlatlar versin,benim 2.tüp bebek denemem 28 eylülde oldu 5.gün embriyosu, çikolata kisti yüzünden olmuyordu.ilk transferimde boş gebelik geçirdim ve kürtaj olmak zorunda kaldım.bugün transferin 9.günü sizce kan versem çıkar mı varsa eğer?

Canim hayirli olsun.ben 9.gunde idrar testi yapmistim bende cikmisti.

Kizlarrr nasilsiniz.ben bugun doktorumla gorustum.ikinci denememde neler yapilacak die.aslinda 1 defa olan bos keselerde hemen arastirmaya gondermiyolarmis.ama ben ne yapilmasi gerekiyosa istiyorum dedim.kurtajda alinan kese genetik teste gidecek.siki bir yumurta takibi yapilacak.sonrasinda olusan embriyolar genetik teste sokulacak.Allahin izniyle Ocak aynida basliyorum.daha emin adimlarla

Sağol cnm, aynı şeyleri yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum, ben doğuda görevli olduğum için imkanlar kısıtlıydı genetik teste göndermedim, çok zor süreç Allah kolaylık versin hepimize sana kaç embriyo transfer edilmişti

1 tane 5.gun embriyosu

Benimde ilk transferde bir tane 5.gün embriyosu koymuşlardı, bunda 2 tane koyduk kayınvalidem de kaliyoruum ankara da eşime idrar testi almasını söyledim çok korkuyorum kötü olursa naparım diye, yarında kanda baktırcm

Korkma kuzum.ins bebegin seninledir.seni cok iyi anliyorum

Sana doktor ne gibi farkli tedavi uyguladi bos gebelikten sonra mesela embriyonu genetik teste gonderdinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…