transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

İnşallah cnm İnşallah Allah im çok zor bir sınav, inşallah bu sınavı kazananlardan oluruz

Canim gec gordum mesajini kusuta bakma bana suan antioksifan tedavi verdi dvit elevit ve omepa g10 kullaniyorum esime daha vermedi test yaltiracagiz

Kizzzlaaaarrr Allah'ima sonsuz hesapsiz sukurler olsun ki HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMMMMM
Rabbim isteyen bekleyen hasretini ceken herkese tez vakitte nasip etsin...Rabbim nasip etti yuzumuze bakti ins devamida gelir saglikli hayirli evlat olur ins...2asilamanin ardindan Rabbim tup bebegi ve kaan beyi vesile eyledi...3senelik hasretimiz sona erdi...hic hayal bile edemezdjm buraya HAMİLEYİMMMM yazicami..Rabbim nasip etti insta devamida nasip olur Allah'imin izniylee...Rabbim cumle isteyene tez vakitte saglikli hayirli evlatlar versin insAllah....

Amin canimmm hayirli olsun

Onlar standart tup bebekmi yaptilar.benim ogrenmeye calistigim sey su kuzum bende seninle ayniyim standart tup bebek tedavisinin haricinde bisey yaptilarmi yine bos gebelik olmasin die
Boş gebelik önlemi diye bir şey yok ki arkadaşım bildiğim ya embriyo sağlıksız olduğundan ya da kan pihtilasmasi olduğundan kaynaklanıyor.Önceki doğal yolla beklediği için coraspin kullandirtmisti.Çikolata kistim vardı rezerv 1.1 o nedenle en son gittiğim doktor tüp bebek kararı aldı.tedavi aşamasında kan sulandirici kullandım.Ama benim boş gebelik doğal bir gebelikti tüp değildi.ilk tüp denemem de başarısız oldu.ikinci şükür işte.
Umarım yardımcı olabilmisimdir.

Onlar standart tup bebekmi yaptilar.benim ogrenmeye calistigim sey su kuzum bende seninle ayniyim standart tup bebek tedavisinin haricinde bisey yaptilarmi yine bos gebelik olmasin die
Hayır sadece tromfobili testi yaptırdı doktor sen de yaptir istersen

Kızlar transferin 4.gunundeyim idrar sonrası pembe akinti geldi doktor proluton yaptirdi bu durumu yasayan vr mi

Sagol canim cevap icin insan basina gelince surekli arastirmak istiyor.Allahim hepimize yardim etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…