transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ins mujdeli haberi verirsin cnim.Rabbim yuzunuzu guldursun

Kizlar ya bugun transferin 10.gunuydu.degerim 119.6 ckti.nasil sizce???carsambaya yukselir mi????

Slm arkadaşlar.hamile olanların gözleri aydın Allah sağ salim kucaklarınıza almayı nasip etsin olmayanlara da bir an once kısmet etsin inşallah.birşey sormak istiyorum sizlere geçen sene ekim ayından itibaren 2 aşılama 2 tüp bebek (1 tanesi transfer edilmedi embriyo sağlıksız denildi)denedim.tedaviye ara vermeli miyim yoksa hrmen devam mı etmeliyim.dr.umla haftaya görüşeceğim.yaşım 37 bu arada.kafam çok karışık.bi tarafım ara ver dinlen diyor bir tarafım akabinde hemen devam etmemi söylüyor.sizlerden cevap bekliyorum.☺

Canim ben hic ara vermicem 3 ay sonra tekrar denicem.bu zamana kadar cok bekledim ve artik bebegimi kucagima almak istiyorum.doktorlar zaten 2 aydan sonra tekrar deneyebilirsin diyorlar.ama sen yinede gorus doktorunla ins sende bebegini en kisa zamanda alirsin kucagina

Amin cnm inşallah herkese nasip etsin yüce rabbim hayırlısı ile.birsey daha sormsk istiyorum aynı dr.lamı devam etmeliyim yoksa başka dr. mu baksamm.kafam allak bullak.karşıyaka izmirde özel bir hastanede tedavi görüyorum.önerebileceginiz bir dr.var mı acaba.

Ben doktoruma cok guveniyorum ve ayni doktorla devam edicem.izmiri hic bilmiyorum ins bilen arkadaslardan saglikli bilgi alirsin

Ben doktoruma cok guveniyorum ve ayni doktorla devam edicem.izmiri hic bilmiyorum ins bilen arkadaslardan saglikli bilgi alirsin

Ben de memnunum aslında ama her seferinde olumsuz olunca ister istemez bir ikileme düşüyorum.
İzmirde tedavi gören dr.undan memnun olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sew
Cok haklisin ama doktor onemli her seferinde ustune birseyler katip devam etmeli tedaviye

Canim gec gordum mesajini kusuta bakma bana suan antioksifan tedavi verdi dvit elevit ve omepa g10 kullaniyorum esime daha vermedi test yaltiracagiz
Inşallah güzel donut alırsın canım moral çok önemli bir de tedaviyi kafana takma düşünmemeye çalış. Daha kolay olur senin için..

Kızlar tekrar meraba. Tek yumurta ikizinin amniyotik keseleri ayrıymış. Bu çok güzel bir haber. Bu haberi alınca rahatlayacaktık rahatladık da... ancak üçüz gebelik olduğu için genellikle erken doğum yapma riski oluyormuş dolayısıyla bebekler tam gelişmeden dünyaya geliyormuş. Çok zor bir karar vermemiz gerekiyor. Bir tanesinin kalp atışının durdurulması gerekiyormuş. Ama yine de bizim kararımız. Eğer üçüzlerle devam etmek istersek edebiliriz ama sonra doktorun erken doğum hatırlatması geliyor aklıma. Çok üzgünüm zor bir karar. Moralim bozuk. Bizim zaten en başta amacımız sağlıklı bir tane bebek olmasıydı. Ben ikiz isrediğimde Rabbime şükürler olsun üç katını verdi. Ama herşeyden önemlisi sağlıklı olmalı. Ne yapacağımı bilmiyorum o küçücük kalbinin sesini duyduğumda çok t uhaf oldum. Inanılmaz derecede büyük bir mutluluk. Şimdi ben hayata tutunmuş olan bu miniklerin birinin kalbinin durma kararïnı nasıl vereceğim. Allah onlara bir şans vermiş benim haddime mi onları durdurmak. Çok üzgünüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…