Benimde ilk transferde bir tane 5.gün embriyosu koymuşlardı, bunda 2 tane koyduk kayınvalidem de kaliyoruum ankara da eşime idrar testi almasını söyledim çok korkuyorum kötü olursa naparım diye, yarında kanda baktırcm
Amin sağol cnm, yarın baktrcm senin de pozitif olmuş heralde çok sevindim kendi derdime düşünce yazamadımIns mujdeli haberi verirsin cnim.Rabbim yuzunuzu guldursun
Amin sağol cnm, yarın baktrcm senin de pozitif olmuş heralde çok sevindim kendi derdime düşünce yazamadım
Kizlar ya bugun transferin 10.gunuydu.degerim 119.6 ckti.nasil sizce???carsambaya yukselir mi????
Canim yukselir ins Allahin izniyle.degerin guzel ama massallah
Oylemi dersin cnm.ins yukselirde rahatlarim carsmba gunu
Slm arkadaşlar.hamile olanların gözleri aydın Allah sağ salim kucaklarınıza almayı nasip etsin olmayanlara da bir an once kısmet etsin inşallah.birşey sormak istiyorum sizlere geçen sene ekim ayından itibaren 2 aşılama 2 tüp bebek (1 tanesi transfer edilmedi embriyo sağlıksız denildi)denedim.tedaviye ara vermeli miyim yoksa hrmen devam mı etmeliyim.dr.umla haftaya görüşeceğim.yaşım 37 bu arada.kafam çok karışık.bi tarafım ara ver dinlen diyor bir tarafım akabinde hemen devam etmemi söylüyor.sizlerden cevap bekliyorum.☺
Canim ben hic ara vermicem 3 ay sonra tekrar denicem.bu zamana kadar cok bekledim ve artik bebegimi kucagima almak istiyorum.doktorlar zaten 2 aydan sonra tekrar deneyebilirsin diyorlar.ama sen yinede gorus doktorunla ins sende bebegini en kisa zamanda alirsin kucagina
Amin cnm inşallah herkese nasip etsin yüce rabbim hayırlısı ile.birsey daha sormsk istiyorum aynı dr.lamı devam etmeliyim yoksa başka dr. mu baksamm.kafam allak bullak.karşıyaka izmirde özel bir hastanede tedavi görüyorum.önerebileceginiz bir dr.var mı acaba.
Ben doktoruma cok guveniyorum ve ayni doktorla devam edicem.izmiri hic bilmiyorum ins bilen arkadaslardan saglikli bilgi alirsin
Ben de memnunum aslında ama her seferinde olumsuz olunca ister istemez bir ikileme düşüyorum.
Ben doktoruma cok guveniyorum ve ayni doktorla devam edicem.izmiri hic bilmiyorum ins bilen arkadaslardan saglikli bilgi alirsin
İzmirde tedavi gören dr.undan memnun olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sewBen de memnunum aslında ama her seferinde olumsuz olunca ister istemez bir ikileme düşüyorum.
Cok haklisin ama doktor onemli her seferinde ustune birseyler katip devam etmeli tedaviye
İzmirde tedavi gören dr.undan memnun olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sew
Nie carsamba gunu yapiyosun pazartesi bidaha yap 2 gunde bir takibi yapiliyorya
Ben Ege Üniversitesinde tedavi olmuştum. Artık Israel Aruh'a gideceğim. Mini tüp bebek yapılacak. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle gideceğim.İzmirde tedavi gören dr.undan memnun olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sew
Inşallah güzel donut alırsın canım moral çok önemli bir de tedaviyi kafana takma düşünmemeye çalış. Daha kolay olur senin için..Canim gec gordum mesajini kusuta bakma bana suan antioksifan tedavi verdi dvit elevit ve omepa g10 kullaniyorum esime daha vermedi test yaltiracagiz
Amin canım inşallah...Maşallah subhanallah ya ne güzel Rabbim çift çift vermiş. Insallah hepsi sonuna kadar sağlıcakla devam eder annesi Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı başımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?