transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Oncelikle Allah bagislasin ama birkac drye git ve sonrasinda kendi kendine biri duracaksa zaten snn yapman gereksiz kontrol altinda surekli gidebilirsin cok zor bir karr ama cocuk aldirmakla ayni bence ve bu da bir imtahan olabilir yanls karr verip ahiretinide dunyanida yikma derim iyice drlere danis sonra hocalara danis derim hakkinda hayirlisi

Allahim bebeklerini sana bagislasin Allahim herkesi farkli sekilde imtihan ediyor.Ama ben senin yerinde olsam asla ama asla boyle birsey yapmazdim.sonucta dorduz besiz doguranlarda var Allahim saglik versin

Kızlar bugün 10.gün baktırdım 1053 çıktı , Allah im inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım doktor büyük ihtimal ikiz dedi , geçen sefer gibi hevesim kursağımda kalmaz

Kızlar bugün 10.gün baktırdım 1053 çıktı , Allah im inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım doktor büyük ihtimal ikiz dedi , geçen sefer gibi hevesim kursağımda kalmaz
Hayırlı olsuuuunnnnn insallaaaah iyi olacak insallahh

Şaka gibi hastaneden aradılar şimdi sonuçta karışıklık olmuş 362 dediler ankarada yaşadığım şu olayı batman da doğuda yaşamadım çok kötü oldum moralim bozuldu emin olamıyorm

Hayirli ugurlu olsun cnim..Rabbim saglikla kavustursun evlatlarimiza amin..

Suan kitlendim cnim yorum yapamicam. karar sizin karariniz.Rabbim size bagislasin ins.Allahim kucagimiza almayi nasib etsin cumlemize ami.

Suan kitlendim cnim yorum yapamicam. karar sizin karariniz.Rabbim size bagislasin ins.Allahim kucagimiza almayi nasib etsin cumlemize amin.

Cnm kan tahlili vermiştim 10.günümdü ama yine vereyim dedim , sonucu ilk 1053 diye bildirdiler sonra hastane aradı "afedersiniz bi yanlışlık olmuş sonucunuz 364" dediler ama alt üst oldum ben sinirlerimi bozdular

Canım benim yeni gördüm eski yeni konuşmalar karışmış Allah sabır versin içini ferah tut üzme kendini inan acaba yaşıyor mu düşüncesi hepimiz de var olumlu düşün üzme bebegini

Canimmm nasil gidiyo hamislik.konusmadik ne zamandir

Ay Allah aşkına.sevin bence .benim goguslerimin büyümesi ve belimin kalınlaşması dıßinda ne mide bulantim ne kokulara hassadiyet ne basdonmesi yok.maasallah çok rahatim.yarin muayenem var.heyecanliyim.çiftmi tekmi

Canim nasilsin nasil gidiyor

Cnm kan tahlili vermiştim 10.günümdü ama yine vereyim dedim , sonucu ilk 1053 diye bildirdiler sonra hastane aradı "afedersiniz bi yanlışlık olmuş sonucunuz 364" dediler ama alt üst oldum ben sinirlerimi bozdular

Sikayet etmmen isabet olmus cnm.oyuncakmi bu yaaaa :/

Bakalım ben de öyle düşünüyorum ama biraz önce kahverengi lekelenme oldu adet sancısı gibi hissediyorum. 11 de adet günüm. Ondan mı bilmiyorum ama çok korkuyorum.. düšük riskine daha cok inanmaya başladım...

Allahim bebeklerini sana bagislasin Allahim herkesi farkli sekilde imtihan ediyor.Ama ben senin yerinde olsam asla ama asla boyle birsey yapmazdim.sonucta dorduz besiz doguranlarda var Allahim saglik versin
Evet onu ben de sordum ama doktorum eger erken dogum olursa durduramayız. Bebekler gelisimini tamamlamadan dunyaya gelir dedi. Ben birkac doktora daha gorunecegim bildiginiz bir doktor varsa soyleyin de goruneyim. Bide ucret olarak uygun biri olursa harika olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…