Amin canım içim aciyor. Stresten heralde kahverengi lekelenmem de oldu. Ne düsunecegimi bilmiyorum..
Şöyle. Aslında su an hiçbir sorun yok gecen yazida yazmistim. Tek yumurta ikizlerinin keseleri ayrıysa güzel değilse birbirinin gelisimini engellerler demisti ama gecen hafta baktik keseler ayriydi hersey yolundaydı. Sorun sadece genellikle ucuz gebeliklerde dusuk riskinin yuksek olmasidir. Eger aldirirsak ikizler cok rahat edecek risk %3 e düsecekmis..Peki neden 3uzleeden birinin sonlanmasi gerekiyor ben bunu pek anlamadim??
Şöyle. Aslında su an hiçbir sorun yok gecen yazida yazmistim. Tek yumurta ikizlerinin keseleri ayrıysa güzel değilse birbirinin gelisimini engellerler demisti ama gecen hafta baktik keseler ayriydi hersey yolundaydı. Sorun sadece genellikle ucuz gebeliklerde dusuk riskinin yuksek olmasidir. Eger aldirirsak ikizler cok rahat edecek risk %3 e düsecekmis..
Şöyle. Aslında su an hiçbir sorun yok gecen yazida yazmistim. Tek yumurta ikizlerinin keseleri ayrıysa güzel değilse birbirinin gelisimini engellerler demisti ama gecen hafta baktik keseler ayriydi hersey yolundaydı. Sorun sadece genellikle ucuz gebeliklerde dusuk riskinin yuksek olmasidir. Eger aldirirsak ikizler cok rahat edecek risk %3 e düsecekmis..
Rabbim yardimcin olsun hayirlisi ve nasibinde be carsa o olacak elvet ama keske dememek icin su donemde sık kontrole gidip hergn son durumu degerlendirmek gerekir diye dusunuyorum insallah bir skinti olmaz adet gnu kanama belki olabilir ki cogu da yasamis.Bakalım ben de öyle düşünüyorum ama biraz önce kahverengi lekelenme oldu adet sancısı gibi hissediyorum. 11 de adet günüm. Ondan mı bilmiyorum ama çok korkuyorum.. düšük riskine daha cok inanmaya başladım...
Canimmm nasil gidiyo hamislik.konusmadik ne zamandir
Amin canım benim. Ben de diğer bebeklerimin sağlığını düşünüyorum. Doktor beni çapaya yönlendirdi. Ordaki doktor aciklayacaktir size dedi. Acikcasi benim doktorum da isteksiz soyluyordu. Direk sunu yap demedi. Riski soyledi o kadar. Ama sağlıklı olmaları için ne gerekiyorsa onu yapacağım ve inşallah doğru düşünüyorumdur...Bu konuda bizler cok duygusaliz ama tabiki diger bebeklerinin de saglikli olmasi icin doktoru dinlemek gerek.ama aklinda soru isareti kalmasi die baska doktorlarada gozuk.senin ve bebeklerin icin herseyin hayirlisi olsun canim
Sağlıklı olmaları için ne gerekiyosa o kararı vereceğim. Eşim daha erken diyo daha karar vermedik 2 hafta sonra kontrol var inşallah ordaki karar hayırlısı olur. Bir hocaya da sormayı düşünüyorum..Peki napicaksiniz ??gercekten zor bi karar
canannn tam sen bir sey yazmis misin diye bakmaya girmiştim siteye ne yaptın gittin mi dra ben iyiyim arada sıkıntılarımız oluyor ama bebek iyi dedi dr sen nasılsın arkadaşım
Amin inşallah hayırlı ve güzel olan olur. Lekelenme icin doktoru aradım o çok önemli değil dedi. Normal olduğunu söyledi. Zaten bir sorun yok sadece riski soyledi sorumlulugu kabul etmiyorum dedi. Kanamadan korktum ben.Rabbim yardimcin olsun hayirlisi ve nasibinde be carsa o olacak elvet ama keske dememek icin su donemde sık kontrole gidip hergn son durumu degerlendirmek gerekir diye dusunuyorum insallah bir skinti olmaz adet gnu kanama belki olabilir ki cogu da yasamis.
Yani oyle demedi de onu ima etti..Amin inşallah hayırlı ve güzel olan olur. Lekelenme icin doktoru aradım o çok önemli değil dedi. Normal olduğunu söyledi. Zaten bir sorun yok sadece riski soyledi sorumlulugu kabul etmiyorum dedi. Kanamadan korktum ben.
Sağlıklı olmaları için ne gerekiyosa o kararı vereceğim. Eşim daha erken diyo daha karar vermedik 2 hafta sonra kontrol var inşallah ordaki karar hayırlısı olur. Bir hocaya da sormayı düşünüyorum..
Canimmmm kalp kalbe karsi cok sukur.daha iyiyim canim toparlaniyorum yavas yavas.kurtaj olucam yarin.normalde kese genetik teste gidiyomus.ama doktor gerek yok dedi.nasil olsa ebriyolarima genetik test yapilacak die.ocak ayinda tekrar deneyecegim Allahin izniyle.Bakalim kuzum ins bu sefer Allahim nasip edecek
Allahin izniyle bir skinti olmaz insallah korkma Allahin izniyle hersyin hayirlisi oluyor zaten kendni uzmeki bebiste etkilenmesinAmin inşallah hayırlı ve güzel olan olur. Lekelenme icin doktoru aradım o çok önemli değil dedi. Normal olduğunu söyledi. Zaten bir sorun yok sadece riski soyledi sorumlulugu kabul etmiyorum dedi. Kanamadan korktum ben.
Kızlar merhaba. Doktora gittim çok şükür karından ultrasona baktılar. Şimdi bir dahaki randevumuzda nasipse 2li tarama yapılacak. Yaptıran arkadaşlarım azıcık bilgi verebilir mi acaba?
doktorunuz size bebeğinizin kaç günlük olduğunu söylesin benim son adet tarihime göre dün 8h+2g dü, doktoruma göre 8h5 gündü. yumurtaya göre belirlemişler doktorun hesabına göre 11h+5günlük iken gideceğim. bana erken gibi geldi ama doktor iyi dedi. inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.2li tarama testi hangi hafta yapiliyor cnm tam olarak?
doktorunuz size bebeğinizin kaç günlük olduğunu söylesin benim son adet tarihime göre dün 8h+2g dü, doktoruma göre 8h5 gündü. yumurtaya göre belirlemişler doktorun hesabına göre 11h+5günlük iken gideceğim. bana erken gibi geldi ama doktor iyi dedi. inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.
Ikiz olabilir canim 2katindan fazla artmis ve 10.gun degerinde biraz yuksek..benim 10.gun 173 tu 12.gun 430 oldu suan ikizlerime hamileyimKızlar 10.gün 364dü , bugün 12.günüm baktırdım 790 çıktı, nasıl sizce 2 embriyo transfer edilmişti ikiz olabilir mı ? Bu değerlerde olup boş gebelik yaşayan var mı ilk transferimde boy gebelik yaşamıştım çok korkuyorum sevinemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?