transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Peki neden 3uzleeden birinin sonlanmasi gerekiyor ben bunu pek anlamadim??
Şöyle. Aslında su an hiçbir sorun yok gecen yazida yazmistim. Tek yumurta ikizlerinin keseleri ayrıysa güzel değilse birbirinin gelisimini engellerler demisti ama gecen hafta baktik keseler ayriydi hersey yolundaydı. Sorun sadece genellikle ucuz gebeliklerde dusuk riskinin yuksek olmasidir. Eger aldirirsak ikizler cok rahat edecek risk %3 e düsecekmis..

Bu konuda bizler cok duygusaliz ama tabiki diger bebeklerinin de saglikli olmasi icin doktoru dinlemek gerek.ama aklinda soru isareti kalmasi die baska doktorlarada gozuk.senin ve bebeklerin icin herseyin hayirlisi olsun canim

Peki napicaksiniz ??gercekten zor bi karar

Rabbim yardimcin olsun hayirlisi ve nasibinde be carsa o olacak elvet ama keske dememek icin su donemde sık kontrole gidip hergn son durumu degerlendirmek gerekir diye dusunuyorum insallah bir skinti olmaz adet gnu kanama belki olabilir ki cogu da yasamis.

Bu konuda bizler cok duygusaliz ama tabiki diger bebeklerinin de saglikli olmasi icin doktoru dinlemek gerek.ama aklinda soru isareti kalmasi die baska doktorlarada gozuk.senin ve bebeklerin icin herseyin hayirlisi olsun canim
Amin canım benim. Ben de diğer bebeklerimin sağlığını düşünüyorum. Doktor beni çapaya yönlendirdi. Ordaki doktor aciklayacaktir size dedi. Acikcasi benim doktorum da isteksiz soyluyordu. Direk sunu yap demedi. Riski soyledi o kadar. Ama sağlıklı olmaları için ne gerekiyorsa onu yapacağım ve inşallah doğru düşünüyorumdur...

canannn tam sen bir sey yazmis misin diye bakmaya girmiştim siteye ne yaptın gittin mi dra ben iyiyim arada sıkıntılarımız oluyor ama bebek iyi dedi dr sen nasılsın arkadaşım

Canimmmm kalp kalbe karsi cok sukur.daha iyiyim canim toparlaniyorum yavas yavas.kurtaj olucam yarin.normalde kese genetik teste gidiyomus.ama doktor gerek yok dedi.nasil olsa ebriyolarima genetik test yapilacak die.ocak ayinda tekrar deneyecegim Allahin izniyle.Bakalim kuzum ins bu sefer Allahim nasip edecek

Amin inşallah hayırlı ve güzel olan olur. Lekelenme icin doktoru aradım o çok önemli değil dedi. Normal olduğunu söyledi. Zaten bir sorun yok sadece riski soyledi sorumlulugu kabul etmiyorum dedi. Kanamadan korktum ben.

Sağlıklı olmaları için ne gerekiyosa o kararı vereceğim. Eşim daha erken diyo daha karar vermedik 2 hafta sonra kontrol var inşallah ordaki karar hayırlısı olur. Bir hocaya da sormayı düşünüyorum..

Bencede sor cnm.hayirlisi olsun aynen saglikli olmalari en onemlisi..

olacak inşallah sonuçta rahimle ilgili bir sıkıntı yok çok şükür embriyoyu kabul ediyor sağlıklı olsun öyle düşün zaten sağlıksız gebelik devam etmiyor biz onların sağlığını istiyoruz bunun için uğraşıyoruz olacak arkadaşım dualarımız seninle içini ferah tut kendine de cook dikkat et güzel beslen coook güzel sağlıklı embriyoların olsun inşallah

Amin inşallah hayırlı ve güzel olan olur. Lekelenme icin doktoru aradım o çok önemli değil dedi. Normal olduğunu söyledi. Zaten bir sorun yok sadece riski soyledi sorumlulugu kabul etmiyorum dedi. Kanamadan korktum ben.
Allahin izniyle bir skinti olmaz insallah korkma Allahin izniyle hersyin hayirlisi oluyor zaten kendni uzmeki bebiste etkilenmesin

Kızlar merhaba. Doktora gittim çok şükür karından ultrasona baktılar. Şimdi bir dahaki randevumuzda nasipse 2li tarama yapılacak. Yaptıran arkadaşlarım azıcık bilgi verebilir mi acaba?

Kızlar merhaba. Doktora gittim çok şükür karından ultrasona baktılar. Şimdi bir dahaki randevumuzda nasipse 2li tarama yapılacak. Yaptıran arkadaşlarım azıcık bilgi verebilir mi acaba?

2li tarama testi hangi hafta yapiliyor cnm tam olarak?

2li tarama testi hangi hafta yapiliyor cnm tam olarak?
doktorunuz size bebeğinizin kaç günlük olduğunu söylesin benim son adet tarihime göre dün 8h+2g dü, doktoruma göre 8h5 gündü. yumurtaya göre belirlemişler doktorun hesabına göre 11h+5günlük iken gideceğim. bana erken gibi geldi ama doktor iyi dedi. inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.

Insallah cnm.Rabbim saglikla kucagimiza almak nasib etsin.isteyenlerede tez zamanda nasip etsin

Kızlar 10.gün 364dü , bugün 12.günüm baktırdım 790 çıktı, nasıl sizce 2 embriyo transfer edilmişti ikiz olabilir mı ? Bu değerlerde olup boş gebelik yaşayan var mı ilk transferimde boy gebelik yaşamıştım çok korkuyorum sevinemiyorum bile

Ikiz olabilir canim 2katindan fazla artmis ve 10.gun degerinde biraz yuksek..benim 10.gun 173 tu 12.gun 430 oldu suan ikizlerime hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…