transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ikiz olabilir canim 2katindan fazla artmis ve 10.gun degerinde biraz yuksek..benim 10.gun 173 tu 12.gun 430 oldu suan ikizlerime hamileyim
İnşallah cnm ya inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız, sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil ikizim olursa mutluluğum da ikiye katlanır

Kizlarrr hamileyimmmmmmm :)))))
2 sene sonra ve 2 negatiften sonra ilkkez cift cizgiyi gordum iki kez test yaptim ikisindede cikti cok sukur
Persembe kan verecegim dua edin lutfen
Kalpkalpkalpkalpkalpkalpgulucukgulucukgulucuk :))))))))))))

2 sene sonra ve 2 negatiften sonra ilkkez cift cizgiyi gordum iki kez test yaptim ikisindede cikti cok sukur
Maşallah çok seviniyorum böyle güzel haberlere :) darısı bizim başımıza

Cok sevindim cnm hayirli olsun☺☺☺

Hic korkma canim degerlerin cok guzel..dua et sadece

Hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin seni çok iyi,anlarım birbimizi tanımıyoruz buradaki arkaşlar olarak ama aynı hisleri duyabiliyoruz bu,çok önemli

Hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin seni çok iyi,anlarım birbimizi tanımıyoruz buradaki arkaşlar olarak ama aynı hisleri duyabiliyoruz bu,çok önemli
Amin cnm Allah razi olsun dualariniza cok ihtiyacim var tanimiyoruz fakat bizi biribimizden baska kim daha iyi anlayabilirki zaten oyuzden herkesle sevinp herkesle uzuluyoz insallah Rabbim tez zamanda herkesten gzl hber almayi nasip eder

Kizlar kurtaj oldum bugun.alinan kese patolojiye yollandi.ocak ayinda yeniden tup bebek yaptiricam.bos gebelik yasayinca insan korkuyo yine olurmu die ama Allaha sigindik ins

Cok gecmis olsun cnm..ins yasamazsin cnm Allaha sigin.bizlerde Allah'a emanetiz Rabbim korusun

Kalp atislarini benim yerimede dinle ins Allahim nasip etsin sana.zor bi imtihan kurtaj.yanimda dogum yapan kadinlar ben zoraki kurtaj oldum.Allahim yardimcimiz olsun
Canımsın bende öyleydim kürtajdan sonra narkozun etkisiyle almayın yavrumu diye ağlamışım yanımda hemşire arkadaşım vardı, görev gereği doğudayız ailem yok hizmetli kadına annem diye sarılmıştım çok zor zamanlardı, Allahım tekrarını yaşatmasın bize canım i İnşallah

Kizlar kurtaj oldum bugun.alinan kese patolojiye yollandi.ocak ayinda yeniden tup bebek yaptiricam.bos gebelik yasayinca insan korkuyo yine olurmu die ama Allaha sigindik ins
Canim geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inş Ocak tedavinde Rabbim kucagini boş birakmasin doktoruna sordunmu boş kese tekrarlarmi merak içerisindeyim ben soramadim

Kızlar ben de bugün transfer oldum inşallah kuzum bana tutunur sımsıkı

Çok geçmiş olsun arkadaşım,ocak ayına en güzel psikolojiyle hazırlan inşallah.. boş gebelikte tekrarlayan bir durum değil hiç endişe etme. Benim ilk gebeliğim boş gebelikti sonra ilk denemede normal yolla kızıma gebe kalıp doğurdum,sıkıntı olmuyor yani içini ferah tut

Canim geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inş Ocak tedavinde Rabbim kucagini boş birakmasin doktoruna sordunmu boş kese tekrarlarmi merak içerisindeyim ben soramadim

Herkes ayni seyi soyledi kuzum.bos kese 2 denemede cok az bir ihtimal olurmus.ama ben sansa birakmak istemedim.kesemi patolojiye gonderdim.tedaviye basladigimda daha daha yuksek dozda ilac kullanicam.olusan embriyolar 5.gune geldiginde genetik test yapilacak saglikli olani transfer edecek.ins bu sekilde sansim daha yuksekmis.normalde bu testleri 3 yada 4 basarisiz denemede yapiyolarmis.ama ben istemedim.bunun hayal kirikliginin tarifi yok cunku.ne gerekiyosa yapilacak ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…