transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ins canim benim ins

Kızlar ben de bugün transfer oldum inşallah kuzum bana tutunur sımsıkı
Ohh hadi bakalım sıkı sıkı inşallah nezaman test günün kaç gün sonra dediler?? Offf en geçmeyen zamanlar Allah yardımcın olsun masalcım,çok yatma normal hayatına devam et zaman daha çabuk geçer

Sofi merhaba napıyorsun nasılsın ?

Ohh hadi bakalım sıkı sıkı inşallah nezaman test günün kaç gün sonra dediler?? Offf en geçmeyen zamanlar Allah yardımcın olsun masalcım,çok yatma normal hayatına devam et zaman daha çabuk geçer

23 üne dediler ama dayanabilir miyim bilmiyorum sofi bugün ilk günüm hiç bir şey hissetmiyorum sen de de oldu mu böyle

Hakkında hayırlısı olsun benimde dondurulmuslar var ALLAH nasip ederse büyük ihtimal kasımda transfer olacak inş olumlu neticelenir olmasada tekrar denemeye gücüm yok çünkü yumurta rezervi azlığı var ilk defa 4 tane toplandı tekrar hormon almak benim için zararlı hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim ne eyler se güzel eyler

23 üne dediler ama dayanabilir miyim bilmiyorum sofi bugün ilk günüm hiç bir şey hissetmiyorum sen de de oldu mu böyle
Bak şimdi bende olanları yazayım.tedaviye başladıktan kısa süre sonra memelerim şişti kocaman oldu transferden sonra da şişlerdi ve acıyorlardı. Transferi olduğum gün kasık ağrım ve bel ağrım vardı ama onlarda OPU sonrası olan şeylerdi yine transfere özgü bir durum değildi. Sonra transferin 3. 4. Günü gibi memelerimin acısı gitti şişliği indi kasık ağrım geçti aha dedim ya noluyor bütün herşey kaybolup gitti neden falan derken? Transferin 8.günü sabaha karşı inanılmaz bir karın ağrısıyla uyandım yani resmen uykumdan uyandım okadar ağrıyordu karnım dedim tamam artık buraya kadarmış adet oluyorum bitti herşey derken uyumuş kalkmışım abuk sabuk rüyalar falan gördüm hatta adet olduğunu falan gördüm rüyamda. Sabah kalktım nasıl böyle moralim sıfır karnımın içi acıyor ağrıyor aynı adet olacakmışım gibi . Dedim test yapacam ya, zaten olmadı bu iş bari test yapmadan adet olmuş olmayayım. Veeee adetimin 8.günü o ağrılarla idrar testi yaptım evde kendim bakamadım hatta eşimin eline tutuşturdum o da sesleniyor içerden bitane kırmızı var yanında da sanki pembemsi bişiler çıkıyo ayy ellerim çiş oldu gel bak şuna diyeee o anı asla asla asla unutmayacağım. Ki benim bi kızım var anneyim sonuçta yaşamışım yani o duyguyu daha önce ama İnan hiç önemi Yok hislerim sanki hiç anne olmamışım gibiydi. O çığlıklar o ağlamalar sarılmalar falan Allahım isteyen herkese nasip et herkese Yaşat o duyguyu 13.güne mi vermiş oluyorlar sana yani? 5, gün embriyosu değil miydi??

Çok teşekkür ederim sofi cevabın için evet canım 5.gun embriyosu nerdeyse bugünle beraber 13.gun oluyor

Amin canım Çok teşekkür ederim sofi cevabın için evet canım 5.gun embriyosu nerdeyse bugünle beraber 13.gun oluyor

Amin canım Çok teşekkür ederim sofi cevabın için evet canım 5.gun embriyosu nerdeyse bugünle beraber 13.gun oluyor
Çokmuş ya 12 gün Benim 10. Güne vermişlerdi randevuyu 8.gün çıktı idrarda.sen de beklemezsin okadar yaa 12 gün çokmuş ;(

canaan canım geçmiş olsun merak etme coook sağlıklı kuzuların olacak inşallah hep olumlu düşün moralini yüksek tut hep arkadaşım her şey çok güzel olacak inşallah

Kizlar kurtaj oldum bugun.alinan kese patolojiye yollandi.ocak ayinda yeniden tup bebek yaptiricam.bos gebelik yasayinca insan korkuyo yine olurmu die ama Allaha sigindik ins

Çok geçmiş olsun.insallah ocak ayinda başlayacak olan tedavinde hayirlisı ile güzel haberlerini alırız burdan.Allah isteyen herkese bizlere hayırlı evlatlar versin inşallah.hepimiz için dua ediyorum inanin.

Çok geçmiş olsun.insallah ocak ayinda başlayacak olan tedavinde hayirlisı ile güzel haberlerini alırız burdan.Allah isteyen herkese bizlere hayırlı evlatlar versin inşallah.hepimiz için dua ediyorum inanin.
Allah razı olsun arkadasim

Arkadaşlar Günaydın, bişey sorucam sizin doktorlar 2 günde 1 kan verdiriyo mu bt hcg artışını takip ediyo mu,

Arkadaşlar 10.gün 364 12.gün 790 14.gün değerim de 1287 çıktı son değerim iki,katı artmadı tedirgin oldum böyle olan var mı lütfen yazabilir mi

Meren72 değerlerin bence çok iyi Allah tamamına erdirsin inşllah..
Arkadaşlar merhaba sabahtan beri yazıları okuyorum Allah’ım inşllah isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın inşllah
2,5yıldır bebek istiyoruz 2defa aşılama negatif sonuçlandı.. ilk tüp bebek deneyimimi yeni yaşadım 6tane 5.gün embriyosu dondurulmuştu.. bu ay transferim yapıldı ben 6tane olduğu için çok mutluydum ama çözülünce yaşamamışlar.. 2tanesi sadece Benimşe kaldı ve transfer edildi.. 9ekim paZartsi transfer günüm .. 19 ekim de sonuç günüm yani 10.gün.. allah hayırlısını versin beklemek çok zor

Hayirli olsun ins arkadasim burdan seninde guzel haberlerini aliriz ins

İnşallah cnm benim 2.denememdi ilk transferimde 12.gün 88 14.gün 244 16.gün 533 diye ilerledi kan değerlerim iki katı artmadı boş gebelik yaşadım yine böyle olacak diye korkuyorum alt üst oldum çok kötü hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…