transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

İnşallah sende çok güzel sonuç alırsın, hepimiz alırız inşallah

Bende seninle ayni durumdayim.bos gebelik gecirdim.kurtaj oldum.bende ikinci denememi yapicam ama cok korkuyorum.sen nasil hissediyosun

Bende seninle ayni durumdayim.bos gebelik gecirdim.kurtaj oldum.bende ikinci denememi yapicam ama cok korkuyorum.sen nasil hissediyosun
Canım şuan çok korkuyorum değerlerim öncekinden iyi ama bugünkü test değer iki katı artmamış değerlerimi yazayım 10.gün 364 12.gün 790 14.gün 1287 , ilk transferde tek embriyo şimdi ki transferim de 2 embriyo transfer ettiler , şuan yıkıllmış durumdayım sığınacak iyi bi,söz arıyorum internette biri bişey yazsın benim gibi olupta iyi giden

Kuzum benim bu konuda cok bilgim yok ama 16.gune kadar hep iki kat artti benim degerlerim
Ama bak bos gebelik gecirdim.Allahim en hayirlisini nasip etsin ve bebegini kucagini almayi nasip etsin.ne zaman doktora gidiceksin

Kuzum benim bu konuda cok bilgim yok ama 16.gune kadar hep iki kat artti benim degerlerim
Ama bak bos gebelik gecirdim.Allahim en hayirlisini nasip etsin ve bebegini kucagini almayi nasip etsin.ne zaman doktora gidiceksin
Cmt.si gidicem cnm kesenin görünmesi gerek, gerçi kese geçende görünmüştü benim ama bebek oluşmadı ah Allah im düşmanımın başına vermesin çok zor

Boş gebelik gerçekten insanın hisleriyle oynuyor ben de çok rastlamadım böle şeylere yani değerlerin çok yüksek aslında yani hergeçen gün artıyor değil mi

Cmt.si gidicem cnm kesenin görünmesi gerek, gerçi kese geçende görünmüştü benim ama bebek oluşmadı ah Allah im düşmanımın başına vermesin çok zor

Bilmezmiyim.ayni seyi yasadim ayni sey.ocak ayinda ins bende ikinciyi denicem.burdan yaz bana tamammi.sen bana umut ol

Boş gebelik gerçekten insanın hisleriyle oynuyor ben de çok rastlamadım böle şeylere yani değerlerin çok yüksek aslında yani hergeçen gün artıyor değil mi
Artıyo canım ama iki kat artmaması embriyonun sağlıksız olduğunu gösteriyo, bi süre sonra duruyo artış zaten ama nolacak böyle şimdi bilmiyorul iki transfer olunca biri iyi biri kötü de olabilir uyku girmiyo gözüme

Benim degerimde oyle oldu.cok ama cok guzel artti.hatta iki katindan fazla artti.ama iste sonu guzel olmadi.Allahim ikincisinde nasip etsin ins

Icini ferah tut.Allahim en hayirlisini verecektir elbet.ben seni cok iyi anliyorum ve ikinci denememde bende ayni korkulari yasayacagim biliyorum.Allahima sigindim tevekkul ediyorum

Icini ferah tut.Allahim en hayirlisini verecektir elbet.ben seni cok iyi anliyorum ve ikinci denememde bende ayni korkulari yasayacagim biliyorum.Allahima sigindim tevekkul ediyorum
Öyle canım şu kainatı yaratan bizi yoktan vareden rabbimin gücümü yok haşa istese verir onun sonsuz kuvvetine sığınıyorum tüm isteyenlere hayırlı evlat versin içinde de bizlere

Kizlarrr hamileyimmmmmmm :)))))
2 sene sonra ve 2 negatiften sonra ilkkez cift cizgiyi gordum iki kez test yaptim ikisindede cikti cok sukur
Persembe kan verecegim dua edin lutfen
Kalpkalpkalpkalpkalpkalpgulucukgulucukgulucuk :))))))))))))
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Inşallah

Hayırlı olsun canım çok sevindim. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Inşallah
Allah razi olsun cnm amin insallah guzel dualarinizla daha da guzel olcak hersey insallah cok saolun Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallahhhh
Aminnnnnnnn

Benim degerimde oyle oldu.cok ama cok guzel artti.hatta iki katindan fazla artti.ama iste sonu guzel olmadi.Allahim ikincisinde nasip etsin ins
Dr ne diyor peki bu artışa? Daha önce yaşadığın için tekrar yaşayacakmışsın gibi geliyor ama inşllah bu sefer öle bişey yoktur

Yoktan var eden Allahım olacak olduktan sonra doluverir o kesenin içi bu sefer 2tane yani iki şansın var inşllah ikisi de seni bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…