İnşallah sende çok güzel sonuç alırsın, hepimiz alırız inşallahMeren72 değerlerin bence çok iyi Allah tamamına erdirsin inşllah..
Arkadaşlar merhaba sabahtan beri yazıları okuyorum Allah’ım inşllah isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın inşllah
2,5yıldır bebek istiyoruz 2defa aşılama negatif sonuçlandı.. ilk tüp bebek deneyimimi yeni yaşadım 6tane 5.gün embriyosu dondurulmuştu.. bu ay transferim yapıldı ben 6tane olduğu için çok mutluydum ama çözülünce yaşamamışlar.. 2tanesi sadece Benimşe kaldı ve transfer edildi.. 9ekim paZartsi transfer günüm .. 19 ekim de sonuç günüm yani 10.gün.. allah hayırlısını versin beklemek çok zor
İnşallah cnm benim 2.denememdi ilk transferimde 12.gün 88 14.gün 244 16.gün 533 diye ilerledi kan değerlerim iki katı artmadı boş gebelik yaşadım yine böyle olacak diye korkuyorum alt üst oldum çok kötü hissediyorum
Canım şuan çok korkuyorum değerlerim öncekinden iyi ama bugünkü test değer iki katı artmamış değerlerimi yazayım 10.gün 364 12.gün 790 14.gün 1287 , ilk transferde tek embriyo şimdi ki transferim de 2 embriyo transfer ettiler , şuan yıkıllmış durumdayım sığınacak iyi bi,söz arıyorum internette biri bişey yazsın benim gibi olupta iyi gidenBende seninle ayni durumdayim.bos gebelik gecirdim.kurtaj oldum.bende ikinci denememi yapicam ama cok korkuyorum.sen nasil hissediyosun
Canım şuan çok korkuyorum değerlerim öncekinden iyi ama bugünkü test değer iki katı artmamış değerlerimi yazayım 10.gün 364 12.gün 790 14.gün 1287 , ilk transferde tek embriyo şimdi ki transferim de 2 embriyo transfer ettiler , şuan yıkıllmış durumdayım sığınacak iyi bi,söz arıyorum internette biri bişey yazsın benim gibi olupta iyi giden
Cmt.si gidicem cnm kesenin görünmesi gerek, gerçi kese geçende görünmüştü benim ama bebek oluşmadı ah Allah im düşmanımın başına vermesin çok zorKuzum benim bu konuda cok bilgim yok ama 16.gune kadar hep iki kat artti benim degerlerim
Ama bak bos gebelik gecirdim.Allahim en hayirlisini nasip etsin ve bebegini kucagini almayi nasip etsin.ne zaman doktora gidiceksin
Cmt.si gidicem cnm kesenin görünmesi gerek, gerçi kese geçende görünmüştü benim ama bebek oluşmadı ah Allah im düşmanımın başına vermesin çok zor
Artıyo canım ama iki kat artmaması embriyonun sağlıksız olduğunu gösteriyo, bi süre sonra duruyo artış zaten ama nolacak böyle şimdi bilmiyorul iki transfer olunca biri iyi biri kötü de olabilir uyku girmiyo gözümeBoş gebelik gerçekten insanın hisleriyle oynuyor ben de çok rastlamadım böle şeylere yani değerlerin çok yüksek aslında yani hergeçen gün artıyor değil mi
Boş gebelik gerçekten insanın hisleriyle oynuyor ben de çok rastlamadım böle şeylere yani değerlerin çok yüksek aslında yani hergeçen gün artıyor değil mi
Yazarım çok yazmaz mıyım ben arıyorum bütün sitelerde yok bişey 1kesin yazarım nolur dualarda birleşelim arkadaşlarBilmezmiyim.ayni seyi yasadim ayni sey.ocak ayinda ins bende ikinciyi denicem.burdan yaz bana tamammi.sen bana umut ol
Artıyo canım ama iki kat artmaması embriyonun sağlıksız olduğunu gösteriyo, bi süre sonra duruyo artış zaten ama nolacak böyle şimdi bilmiyorul iki transfer olunca biri iyi biri kötü de olabilir uyku girmiyo gözüme
Öyle canım şu kainatı yaratan bizi yoktan vareden rabbimin gücümü yok haşa istese verir onun sonsuz kuvvetine sığınıyorum tüm isteyenlere hayırlı evlat versin içinde de bizlereIcini ferah tut.Allahim en hayirlisini verecektir elbet.ben seni cok iyi anliyorum ve ikinci denememde bende ayni korkulari yasayacagim biliyorum.Allahima sigindim tevekkul ediyorum
Amin inşallah canım..Allahin izniyle bir skinti olmaz insallah korkma Allahin izniyle hersyin hayirlisi oluyor zaten kendni uzmeki bebiste etkilenmesin
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. InşallahKizlarrr hamileyimmmmmmm :)))))
2 sene sonra ve 2 negatiften sonra ilkkez cift cizgiyi gordum iki kez test yaptim ikisindede cikti cok sukur
Persembe kan verecegim dua edin lutfen
Kalpkalpkalpkalpkalpkalpgulucukgulucukgulucuk :))))))))))))
Allah razi olsun cnm amin insallah guzel dualarinizla daha da guzel olcak hersey insallah cok saolun Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallahhhhHayırlı olsun canım çok sevindim. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Inşallah
Dr ne diyor peki bu artışa? Daha önce yaşadığın için tekrar yaşayacakmışsın gibi geliyor ama inşllah bu sefer öle bişey yokturBenim degerimde oyle oldu.cok ama cok guzel artti.hatta iki katindan fazla artti.ama iste sonu guzel olmadi.Allahim ikincisinde nasip etsin ins
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim 2negatif sonuç demişsin onlar tüp bebek miydiAllah razi olsun cnm amin insallah guzel dualarinizla daha da guzel olcak hersey insallah cok saolun Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallahhhh
Aminnnnnnnn
Yoktan var eden Allahım olacak olduktan sonra doluverir o kesenin içi bu sefer 2tane yani iki şansın var inşllah ikisi de seni bırakmazArtıyo canım ama iki kat artmaması embriyonun sağlıksız olduğunu gösteriyo, bi süre sonra duruyo artış zaten ama nolacak böyle şimdi bilmiyorul iki transfer olunca biri iyi biri kötü de olabilir uyku girmiyo gözüme
Allah razibolsun cnm cok saol evet iki negatif tup bebekten sonra 3. Denemem tuttu cok sukurHayırlı uğurlu olsun çok sevindim 2negatif sonuç demişsin onlar tüp bebek miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?