transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Vazgeçmemek lazım demekki inşllah gelişimi de sağlıklı devam eder.. hayırlı gelişmelerini bekliyoruz.. bnm 4.günüm zaman geçmiyor 10.günümde testim var ama adet olacakmışım gibi sanki boşa dikkat ediyormuşum gibi

arkadaşım degerlerin çok güzel hayırlı olsun kendini boşuna üzme tek embriyo tutmuştur belki de benim 8.gun 96idi belki de ikizdir seninki ama teke daha çok benziyor artışa göre bebeğini üzme bunları düşünüp şu anda emin ol iyidir annesi

İnşallah canım Allah im sağlıklı versinda bir tane versin

Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşllah devamı da iyi olur... idrarda çıkıyor mu hemen.. ben bu zamana kadar her baktığımda hayal kırıklığına uğradığım için ne yapıcam bilmiyorum..

Çok teşekkür ederim, darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah..Benim oğlumda 9. gün idrarda negatifti, 10.gün kanda pozitifti. Bu sefer 9. gün idrarda pozitifi görünce ben de şaşırdım, belki de 2 embriyo olduğu için olabilir.

Evet 2tane olunca değerler de yüksektir demek ikisi de tutunmuş, çok sevindim benim bugün 5.gün inşllah aynı haberleri ben de alırım

Oncelikle allaha herkese bebis versin benim bi sorum olacakti benim ayin 9 unda embriyo transferi yaptim benim ilk denemem belirtileri cok merak ediyorum goguslerimde ara ara agri oluo idrarda test yaptim bugun tam 7 gun oldu 4 gunden beri idrat testi yapiyorum surekli silik cizgi cikiyo bole olup hamile kalan varmi aranizda

Merhaba guzel bayanlar,oncelikle annelik duygusunu yasayanlari, anne olanlari tebrik ediyorum. Benim ilk tup bebek denenmem,12 ekim transferim oldu, simdi beklemedeyim. transferimin 3cu gunu. Rabbim isteyen her kese versin :)

Dün bi gelişme yaşandı mı nasılsın inşllah herşey istediğin gibidir
Canım bnm sağolasın, çok şükür kese olması gerektiği gibi dedi doktor, 2.kan testini yapmasaydın böyle tedirgin olmayacaktın diyo ilk kanda 700 üstü çıkınca yaptırıyorum 2. testi dedi şuan herşey yolunda dedi ama korkuyorum işte kan düşük çıktı sonuçta ama doktor diyo kan normal artsa bile sağlıksızsa ileride de son bulur gebelik diyo artık biraz daha rahatladım tavsiyem doktorunuzdan habersiz test vermeyin

Şuan sevinmek için engeller arıyor gibisin ama bence bu değerlerin tadını çıkar çok şükür ilk aşamayı atlatmışsın sana tutunmuşlar ne kadar güzel bi gelişme ben 2,5yıldır hiç yükselen bi değer görmedim senin bi umudun var inşllah umudun kırılmaz

Öncelikle hayırlı olsun Benim de 9.da yapıldı ben bugünü 6.gün olarak sayıyorum tahlil günüm 19ekim yani 10.gün... idrar testine çok erken başlamışsınız sanki ama ikinci çizginin çıkmaSı da umut verici

Aynen canım haklısın da sonu gelmeyince de hevesin kursağında kaliyo Allah hayırlısını temamlayabileceğimiz gebelik yaşatsın

Bide bi sorum daha olacak yumurta catlatma ignesini 5 ekimde yaptim acaba onun etkisiyle silik cizgiler cikiyo olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…