- 17 Ocak 2017
- 60
- 59
- 8
- 33
İnşallah cnm İnşallah Rabbim hayırlısını versin inşallah güzel sonuçlar yazarız burayaYoktan var eden Allahım olacak olduktan sonra doluverir o kesenin içi bu sefer 2tane yani iki şansın var inşllah ikisi de seni bırakmaz
Canım şuan çok korkuyorum değerlerim öncekinden iyi ama bugünkü test değer iki katı artmamış değerlerimi yazayım 10.gün 364 12.gün 790 14.gün 1287 , ilk transferde tek embriyo şimdi ki transferim de 2 embriyo transfer ettiler , şuan yıkıllmış durumdayım sığınacak iyi bi,söz arıyorum internette biri bişey yazsın benim gibi olupta iyi giden
Hamile olan arkadaslarimiz bizede dua edin bizee bebislerimizin kalp atislarini duyalim kucagimiza alalim.Evlat hasreti dinsin artik
cananım ediyorum hep sana diğer arkadaşlara güzel şeyler olacak inşallah iyi düşün olumlu düşün hep
İnşallah canım Allah im sağlıklı versinda bir tane versinarkadaşım degerlerin çok güzel hayırlı olsun kendini boşuna üzme tek embriyo tutmuştur belki de benim 8.gun 96idi belki de ikizdir seninki ama teke daha çok benziyor artışa göre bebeğini üzme bunları düşünüp şu anda emin ol iyidir annesi
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşllah devamı da iyi olur... idrarda çıkıyor mu hemen.. ben bu zamana kadar her baktığımda hayal kırıklığına uğradığım için ne yapıcam bilmiyorum..Benim bugün 9.günümdü, önce idrarda baktım pozitifi görünce hastaneye koşup kan verdim..Sonuç 89,5 , Allah'ım sonunda oldu galiba
İnşallah devamı da sağlıkla gelir, ve bekleyen herkes müjdeli haberler alır
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşllah devamı da iyi olur... idrarda çıkıyor mu hemen.. ben bu zamana kadar her baktığımda hayal kırıklığına uğradığım için ne yapıcam bilmiyorum..
Dün bi gelişme yaşandı mı nasılsın inşllah herşey istediğin gibidirCmt.si gidicem cnm kesenin görünmesi gerek, gerçi kese geçende görünmüştü benim ama bebek oluşmadı ah Allah im düşmanımın başına vermesin çok zor
Canım bnm sağolasın, çok şükür kese olması gerektiği gibi dedi doktor, 2.kan testini yapmasaydın böyle tedirgin olmayacaktın diyo ilk kanda 700 üstü çıkınca yaptırıyorum 2. testi dedi şuan herşey yolunda dedi ama korkuyorum işte kan düşük çıktı sonuçta ama doktor diyo kan normal artsa bile sağlıksızsa ileride de son bulur gebelik diyo artık biraz daha rahatladım tavsiyem doktorunuzdan habersiz test vermeyinDün bi gelişme yaşandı mı nasılsın inşllah herşey istediğin gibidir
Şuan sevinmek için engeller arıyor gibisin ama bence bu değerlerin tadını çıkar çok şükür ilk aşamayı atlatmışsın sana tutunmuşlar ne kadar güzel bi gelişme ben 2,5yıldır hiç yükselen bi değer görmedim senin bi umudun var inşllah umudun kırılmazCanım bnm sağolasın, çok şükür kese olması gerektiği gibi dedi doktor, 2.kan testini yapmasaydın böyle tedirgin olmayacaktın diyo ilk kanda 700 üstü çıkınca yaptırıyorum 2. testi dedi şuan herşey yolunda dedi ama korkuyorum işte kan düşük çıktı sonuçta ama doktor diyo kan normal artsa bile sağlıksızsa ileride de son bulur gebelik diyo artık biraz daha rahatladım tavsiyem doktorunuzdan habersiz test vermeyin
Öncelikle hayırlı olsun Benim de 9.da yapıldı ben bugünü 6.gün olarak sayıyorum tahlil günüm 19ekim yani 10.gün... idrar testine çok erken başlamışsınız sanki ama ikinci çizginin çıkmaSı da umut vericiOncelikle allaha herkese bebis versin benim bi sorum olacakti benim ayin 9 unda embriyo transferi yaptim benim ilk denemem belirtileri cok merak ediyorum goguslerimde ara ara agri oluo idrarda test yaptim bugun tam 7 gun oldu 4 gunden beri idrat testi yapiyorum surekli silik cizgi cikiyo bole olup hamile kalan varmi aranizda
Aynen canım haklısın da sonu gelmeyince de hevesin kursağında kaliyo Allah hayırlısını temamlayabileceğimiz gebelik yaşatsınŞuan sevinmek için engeller arıyor gibisin ama bence bu değerlerin tadını çıkar çok şükür ilk aşamayı atlatmışsın sana tutunmuşlar ne kadar güzel bi gelişme ben 2,5yıldır hiç yükselen bi değer görmedim senin bi umudun var inşllah umudun kırılmaz
Amin inşllah Allah yardımcın olsun.. hayırlı gelişmelerini alırız inşllahAynen canım haklısın da sonu gelmeyince de hevesin kursağında kaliyo Allah hayırlısını temamlayabileceğimiz gebelik yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?