transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlarrrr merhaba bende ayın 9 unda transfer oldum test yapmamak için zor tutuyorum kendimi yarın 7. günüm idrar testinde çıkar mı dersiniz yapıyım mı sizce yarın 3. gün embriyosu transfer yapıldı iki tane 7. gün idrar testi yapıp pozitif gören var mı lütfen bana bişey deyin çok sabırsızlanıyorum

hayirli olsun. Rabbim sevindirsin hepimizi. 7 gun biraz erken. 2 gun daha bekle sonra yap. benim arkadasim 9cu gun yapti az da olsa silik cikti.

Bide bi sorum daha olacak yumurta catlatma ignesini 5 ekimde yaptim acaba onun etkisiyle silik cizgiler cikiyo olabilirmi
Benim dondurulmuş embriyo ilk deneme
Ben transfer olduğum gün 1tane ovitrelle vurundum başka bişey hatırlanıyorum ama 3.günden itibaren değer yükselir mi bilmiyorum

3.gün embriyosu olduğu için bence 10.günü bekle inşllah allah yüzünü güldür. Benm de 9 ekim

3.gün embriyosu olduğu için bence 10.günü bekle inşllah allah yüzünü güldür. Benm de 9 ekim

Var mı peki sizde bir değişiklik filan
İnşallah isteyen herkese aratmadan nasip eder.. benm 2defa aşılama olduğunda içimdeki her kıpırtıyı bişeylere yordum ve sonu boş çıktı o yüzden şuan işte sık idrar çıkıyorum göğüslerim acıyo ama bunları aldığım hormonlara yoruyorum bukez,hergün progestan vurunuyorum hadi sonunda değeceksenolsa her zorluğa katlanırsın ama böle boşa mı vurunuyorum diyorum öle işte...

aynen al benden de o kadar bende hiç bir belirti yok göğüslerim filan acımıyo bazen tutacakmış gibi geliyor bazen tutmayacakmıs gibi öyle şu iki üç gün bi geçse negatif olursa nasıl atlatırım bilmiyorum

Hayırlısı olsun inşllah belirtilere çok takılmayalım hiç bir belirti yaşamayıp hamile kalan arkadaşlar var çalışmıyorsanız dikkat edin Perşembe’ye kadar

Bence 3.gün embriyosu için erken.En azından iki gün daha geçsin..İnnnşallah hamilesindir..

Yedinci yada sekizinci gün idrar testi yapıpda sonuç alan oldu mu acaba

Ya ben simdi anlamadim dun aksam test yaptim silik cizgi cikti bu sabah yaptim cikmadi bugun 8 gun transferin acaba tuttumu tutmadi beklemeye dayanamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…