hayirli olsun. Rabbim sevindirsin hepimizi. 7 gun biraz erken. 2 gun daha bekle sonra yap. benim arkadasim 9cu gun yapti az da olsa silik cikti.Kızlarrrr merhaba bende ayın 9 unda transfer oldum test yapmamak için zor tutuyorum kendimi yarın 7. günüm idrar testinde çıkar mı dersiniz yapıyım mı sizce yarın 3. gün embriyosu transfer yapıldı iki tane 7. gün idrar testi yapıp pozitif gören var mı lütfen bana bişey deyin çok sabırsızlanıyorum
Benim dondurulmuş embriyo ilk denemeBide bi sorum daha olacak yumurta catlatma ignesini 5 ekimde yaptim acaba onun etkisiyle silik cizgiler cikiyo olabilirmi
3.gün embriyosu olduğu için bence 10.günü bekle inşllah allah yüzünü güldür. Benm de 9 ekimKızlarrrr merhaba bende ayın 9 unda transfer oldum test yapmamak için zor tutuyorum kendimi yarın 7. günüm idrar testinde çıkar mı dersiniz yapıyım mı sizce yarın 3. gün embriyosu transfer yapıldı iki tane 7. gün idrar testi yapıp pozitif gören var mı lütfen bana bişey deyin çok sabırsızlanıyorum
3.gün embriyosu olduğu için bence 10.günü bekle inşllah allah yüzünü güldür. Benm de 9 ekimKızlarrrr merhaba bende ayın 9 unda transfer oldum test yapmamak için zor tutuyorum kendimi yarın 7. günüm idrar testinde çıkar mı dersiniz yapıyım mı sizce yarın 3. gün embriyosu transfer yapıldı iki tane 7. gün idrar testi yapıp pozitif gören var mı lütfen bana bişey deyin çok sabırsızlanıyorum
ay ne bilim negatifde görmek istemiyorum sabretmem lazımm günler hemencicik gecsin rabbim ins hepimize nasip eder3.gün embriyosu olduğu için bence 10.günü bekle inşllah allah yüzünü güldür. Benm de 9 ekim
Var mı peki sizde bir değişiklik filan3.gün embriyosu olduğu için bence 10.günü bekle inşllah allah yüzünü güldür. Benm de 9 ekim
İnşallah isteyen herkese aratmadan nasip eder.. benm 2defa aşılama olduğunda içimdeki her kıpırtıyı bişeylere yordum ve sonu boş çıktı o yüzden şuan işte sık idrar çıkıyorum göğüslerim acıyo ama bunları aldığım hormonlara yoruyorum bukez,hergün progestan vurunuyorum hadi sonunda değeceksenolsa her zorluğa katlanırsın ama böle boşa mı vurunuyorum diyorum öle işte...Var mı peki sizde bir değişiklik filan
aynen al benden de o kadar bende hiç bir belirti yok göğüslerim filan acımıyo bazen tutacakmış gibi geliyor bazen tutmayacakmıs gibi öyle şu iki üç gün bi geçse negatif olursa nasıl atlatırım bilmiyorumİnşallah isteyen herkese aratmadan nasip eder.. benm 2defa aşılama olduğunda içimdeki her kıpırtıyı bişeylere yordum ve sonu boş çıktı o yüzden şuan işte sık idrar çıkıyorum göğüslerim acıyo ama bunları aldığım hormonlara yoruyorum bukez,hergün progestan vurunuyorum hadi sonunda değeceksenolsa her zorluğa katlanırsın ama böle boşa mı vurunuyorum diyorum öle işte...
Hayırlısı olsun inşllah belirtilere çok takılmayalım hiç bir belirti yaşamayıp hamile kalan arkadaşlar var çalışmıyorsanız dikkat edin Perşembe’ye kadaraynen al benden de o kadar bende hiç bir belirti yok göğüslerim filan acımıyo bazen tutacakmış gibi geliyor bazen tutmayacakmıs gibi öyle şu iki üç gün bi geçse negatif olursa nasıl atlatırım bilmiyorum
Bence 3.gün embriyosu için erken.En azından iki gün daha geçsin..İnnnşallah hamilesindir..Kızlarrrr merhaba bende ayın 9 unda transfer oldum test yapmamak için zor tutuyorum kendimi yarın 7. günüm idrar testinde çıkar mı dersiniz yapıyım mı sizce yarın 3. gün embriyosu transfer yapıldı iki tane 7. gün idrar testi yapıp pozitif gören var mı lütfen bana bişey deyin çok sabırsızlanıyorum
inşalllahhhh rabbim nasip etmiştir iki gün daha sabretcem inşBence 3.gün embriyosu için erken.En azından iki gün daha geçsin..İnnnşallah hamilesindir..
2tAnesi tutunca değer yüksek olduğu için çıkan oluyor sanırımYedinci yada sekizinci gün idrar testi yapıpda sonuç alan oldu mu acaba
benim iki tane konuldu ama tuttumu bilemiyorum yarın yedinci günüm sekizinci gün yapıcam 12. güne kadar her gün yaparım bende2tAnesi tutunca değer yüksek olduğu için çıkan oluyor sanırım
amin inşaallahŞu bi hafta içinde sonuç öğrenecek baya bi arkadaş var inşllah hepimiz mutlu haberler veririz Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?